Introductie volleybal

Met Saamhorigheid, Vriendschap en Loyaliteit kan er vanaf juli 2020 bij SVL worden gevolleybald. Zoek jij een plek om gezellig en sportief te volleyballen? Lees verder!

Dames competitie teams (senioren)

Vanaf september 2020 start SVL Volleybal met twee damesteams in de Nevobo competitie. SVL Dames 1 komt uit in de 3e klasse en speelt thuiswedstrijden op vrijdagavond om 20.30 uur. SVL Dames 2 komt uit in de 4e klasse en speelt thuiswedstrijden op zaterdagmiddag om 16.00 uur. Deze twee teams trainen gezamenlijk op maandagavond van 20.30 uur tot 22.00 uur. Heb jij volleybalervaring en ben je op zoek naar een vereniging waar gezelligheid met sportiviteit gecombineerd wordt? Dan zijn wij opzoek naar jou! Neem voor de mogelijkheden contact op met Corienne Merkens via wedstrijdsecretariaat@svl-volleybal.nl.

Recreanten + beginners testrun (senioren)

Naast de competitieteams biedt SVL Volleybal ook plek voor recreatieve en beginnende volleyballers (18+/man/vrouw). De eerste enthousiastelingen hebben zich al aangemeld! Deze testrun is t/m december 2020 en leden kunnen zich aanmelden voor de helft van de recreanten contributie, welke €150,00 per seizoen bedraagt. Tijdens deze testrun gaan we bekijken of er genoeg animo is om deze trainingsavond door te trekken naar de tweede helft van het seizoen. De trainingsavond is op donderdag van 20.30 uur tot 22.00 in combinatie met competitieleden die twee keer willen trainen. Deze training start op donderdag 3 september 2020.
Wil je leren volleyballen? Of wil je weer recreatief (competitie) gaan volleyballen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Neem voor de mogelijkheden contact op met Corienne Merkens via wedstrijdsecretariaat@svl-volleybal.nl.

 

Proeftrainen

Voordat je lid wordt, mag je 3 keer gratis meetrainen. Dit is voor jou de kans om te kijken of onze vereniging bij je past en dat biedt ons de mogelijkheid jou in het juiste team te plaatsen. Vraag naar de trainingsmogelijkheden bij Corienne Merkens via wedstrijdsecretariaat@svl-volleybal.nl.

Heb je opmerkingen, vragen of ideeën? Laat dat weten via wedstrijdsecretariaat@svl-volleybal.nl.

We zijn benieuwd (en kunnen niet wachten)!

Het SVL Volleybal bestuur,

Maud Kosterman, Corienne Merkens en Jo-ann van de Lagemaat