Wedstrijdverslagen SVL JO17-1 seizoen 2016/2017

SVL JO17-1 Kampioen!!!
27 mei 2017

Het hele seizoen leek het erop dat een tweede of derde plek het hoogst haalbare zou zijn in deze competitie. Echter liep het anders, de bovenste teams lieten punten liggen, waardoor SVL kans maakte op het kampioenschap, maar dan moest er wel gewonnen worden tegen GVVV. Voorbereidingen werden getroffen, zelfs een sfeerteam werd in het leven geroepen. Die zorgde voor spandoeken, tromgeroffel en natuurlijk de Langbroekse haan was van de partij.

De wedstrijd begon nadat onze pupil van de dag de aftrap had genomen. Het was een spannend begin er waren kansen voor beide teams. Toch scoorde SVL na 30 minuten de 1-0! De haan kraaide luid en kwam al koprollend het veld op! Na de rust creëerde SVL vele kansen, maar deze werden niet benut. GVVV kreeg een grote kans, hierdoor werd SVL wakker en viel al gauw de 2-0. SVL kreeg vleugels en wilde de haan vaker horen kraaien. Dat lukte, de 3-0 en de 4-0 vielen al snel achter elkaar.

Met het hele team en natuurlijk trainer en leiders gingen we de traditionele rondrit door het dorp maken, waarna er patatjes in de kantine klaarstonden voor de kampioenen. Een mooie afsluiting van een zeer spannende en verrassende competitie!!!

DOVO JO17-3 - SVL JO17-1
15 oktober 2016

Het was vroeg dag, dus druk bij Dovo, alles vol….ahh gelukkig achterin nog 2 plekjes vrij. Op weg naar het veld, we hebben er zin in. De mannen zijn opgewekt en beginnen aan hun wedstrijd. Binnen de kortste kerenstaat het dan ook al 0-1 voor ons, Remco scoort hem via Kees en de paal. Helaas is ook Dovo wakker en scoort vrij snel de 1-1. De 2-1 weet Thijs eruit te houden met een mooie redding. En wordt een 2-1 poging voor de 2e keer terecht ook niet gegeven door de scheids. Dus nog altijd 1-1. We hebben mooie acties vanuit SVL. Er word veel druk gezet, de Dovo keeper staat helaas wel steeds goed. Ondertussen heeft Mart een behoorlijke tik gehad op zijn enkel en moet het veld verlaten om met het voetje omhoog in het dug-out zijn team aan te moedigen. De 1-2 valt dan toch nog net voor het eind van de eerste helft dankzij Bjorn.

De tweede helft heeft de tegenpartij een behoorlijke preek gehad en is dus fel begonnen. 3 à 4 keer gaat de bal voorlangs en hierna toch keihard niet voor maar in het doel bij Thijs. 2-2. De kans voor Milan was naast en met een boogbal over onze keeper maakt Dovo dan inmiddels de 3-2. Ook komt de 4-2 en 5-2 nog, de 6-2 houdt Thijs er mooi nog even uit! Wat een redding. De pogingen van SVL worden helaas niet afgemaakt en de 6-2 valt uiteindelijk dan toch nog wel. Wij krijgen een penalty mee en Bjorn poeiert deze er natuurlijk in! 6-3. Om een lang verhaal kort te houden, de 7-3 valt ook nog. Toch mogen wij als team niet klagen, we hebben een leuke pot gespeeld. Het was voor ons langs de lijn een mooie wedstrijd om te kijken. Niet gewonnen, maar mijn petje af voor alle mannen van SVL-jo-17-1!

Op de terugweg naar de auto was ons plekje achterin toch niet zo slim, er zat een geel briefje onder… €90,00! (en zo waren er nog meer…) Dus een leuke, maar dure voetbal ochtend ;)

Groetjes van de 12e man.

Ondanks dit verlies, zetten de SVL-jo17-1 de volgende wedstrijd ( 22-okt ) de schouders er weer onder en winnen ze tegen Hercules-jo17/3 met 2-4. Hier heb ik geen verslag van, maar bij deze gefeliciteerd met de winst heren!

SVF JO17-2 - SVL JO17-1
17 september 2016

Ivm dat wij qua vlaggers altijd tekort komen, vlaggen er 2 jongens uit het team. Eerste helft Jaco en tweede helft Noah. Goed gedaan heren.
De aftrap is om 13.00 uur, vanuit beide kanten is er leuk voetbal te zien. Ze willen graag de bal en vooral winnen. De eerste 10-15 minuten is er regelmatig een doelpoging vanuit SVL, ook voor de jarige Gijs die de eerste échte poging had. Toch was het niet in het doel....maar daar komt verandering in.

Na de drinkpauze laat Gijs namelijk zijn kunsten zien en schiet de 0-1 er vlot in. Vlak erna was het voor Milan bijna raak, helaas blokte de keeper van SVF de bal goed. Het is een leuke wedstrijd om naar te kijken, wederom goed overspel naar elkaar en plezier in het spelletje. Uiteindelijk komt de 0-2 van Kees uit een corner van Ruben. Anthony krijgt een blessure nadat hij aangetikt is door een speler van SVF en moet eruit. Hopelijk valt het mee en is hij er gewoon weer aankomende week met trainen en zaterdag met de wedstrijd. Hierdoor krijgen we wel een penalty en Noah scoort de 0-3! De 0-4 is voor Mart, hij gaat er in zijn uppie vandoor en schiet hem er super mooi in. We eindigen met een 0-5, die op de naam van Kees komt te staan. Onze keepers hebben weinig hoeven laten zien, zij hebben niet echt in actie hoeven komen in deze wedstrijd.

Allemaal goed gespeeld mannen!

SVL JO17-1 - Jonathan JO17-5
27 augustus 2016

..Afgelopen woensdag hebben ze al even aan elkaar kunnen wennen, 1-2 tegen DEV JO17-1..
Het is warm, maar toch hebben de heren er veel zin in. Jonathan is de eerste minuten aan de bal, maar al gauw neemt SVL de leiding over. De eerste pogingen van Kees en Remco waren dan ook binnen de 5 minuten. Snel hierna heeft Remco de 1-0 op de slof met dank aan een mooie voorzet van Anthony. Onze Anthony heeft de smaak te pakken, want zijn kopbal richting Kees was goed voor treffer nr 2! We zijn al even bezig, onze keeper heeft nog weinig hoeven doen toch had hij wel een mooie redding bij de eerste poging van Jonathan. We zijn lekker op dreef, Ruben geeft een pass naar Kees over de grond vlak voor het doel langs, Kees hoeft alleen maar de schoen er tegen te houden, 3-0.

Na de drinkpauze gaan we er wederom snel tegen aan. Zo dacht Jonathan ook, deze had een sprinter van halverwege het veld richting het doel van Roy, maar wij hebben Noah….net even iets sneller, goed geblokt!! Ruben heeft inmiddels nog een mooi schot op het doel, helaas stond de keeper dit keer goed. Vlak hierna wordt Ruben gevloerd door de keeper, dus voor ons een penalty. Remco maakt hiermee de 4-0. De hoekschop van Jonathan, veel te kort en voor Mart een makkie om hem weg te trappen. Het afpakken van de bal gaat bij ons zo goed dat Jonathan bijna geen bal vasthoudt. Ruben schopt de bal erg nonchalant iets wat hoog, de keeper kon er dan ook net niet bij wel viel hij er in, 5-0. De 6-0 en de 7-0 mogen we op naam van Max zetten. De een met een voorzet van Kees de ander was zo snel dat ik gemist heb hoe of wat ;)

Om de tekst wat in te korten bij deze de 2de helft vooral de goals… 8-0 staat op naam van Bjorn, hij krijgt m netjes voor hem en jast hem er hard in. 2e penalty is helaas niet onze 9-0, de keeper stond precies goed dit keer. Wel komt hij op naam van Anthony, de keeper dook in de goede hoek maar de bal rolde zo achter hem in zijn doel, 9-0. Kees geeft nog een voorzet naar Mart, hij scoort de 10-0. En voor de 11-0 staat Bjorn op het formulier. Dan hebben we nog een 12-0 die Anthony erin tikt. Tussendoor nog heel wat pogingen van Nick-Max-Bart-Mart-Anthony en Bjorn (mijn excuus als ik iemand vergeet!). Nick geeft nog een zeer nette voorzet naar Mart, deze schiet hem vol op zijn wreef en vooral erg hard langs de keeper in het net, 13-0. Max scoort vanaf 16-17 meter, 14-0. Ondanks dat het voor ons zo lekker loopt geven de heren van Jonathan niet op, zij scoren toch nog, 14-1. En om het af te maken komt Bjorn nog even voor de tijd om is met de 15-1. Wat hebben jullie goed samen gewerkt, petje af vooral met dit warme weer.

Wij bedanken Timothy Ruiter voor het scheidsen van de eerste helft en Dylan Volmer voor de tweede helft! Top gedaan heren.