Wedstrijdverslagen SVL E1 seizoen 2015/2016

5 december 2015

Kijk in het foto-album voor alle foto's gemaakt door Jan van Kooten.

Nieuwe tenues voor de E1
14 november 2015

Toen mij werd gevraagd of ik de E1 in hun nieuwe tenue wilde fotograferen zei ik uiteraard ja. Niet wetend dat de talenten van SVL zo vroeg moesten voetballen! Dus met slaperige ogen kwam ik aan op het sportpark waar de spelers en ouders me al fris en fruitig stonden op te wachten. Na een fotoshoot en een bak koffie begon vervolgens de wedstrijd. En wat bleek, ik was niet de enige die niet helemaal wakker was, de spelers en speelsters van SVL waren er nog niet helemaal bij en de tegenstander Bunnik ging dan ook verdiend met een 1-3 voorsprong de rust in.
Er was dan ook een peptalk nodig in de rust en een bidon met...met wat eigenlijk? De sponsor deed ondertussen vakkundig het SVL doel dichtmetselen. En zo kon de 2e helft beginnen met een fanatiek aanvallend SVL wat de stand om wist te zetten in een 4-3 overwinning mede dankzij een paar uitstekende reddingen van de SVL goalie. Zo konden de ouders en spelers alsnog met een goed gevoel aan hun middag dutje beginnen en de fotograaf die ging weg met een heerlijke fles wijn. Proost E1!