Ook onze keeper Roy wil een keer voetballen,
en mag na de winterstop vast weer langs de lijn staan.
Alle ouders en B2 heren….,
fijne feestdagen en op deze uitslag kunnen we even teren!

Floris was er vandaag niet,
en Sjoerd zat halverwege de wedstrijd in de dug-out met overheerlijk ruikende friet!
Alle namen heb ik volgens mij nu gehad,
en na de wedstrijd was er tijd voor nog meer patat. (Bedankt Walter)

Groeten,
De 12e man.

SVL B2 - SV Driebergen B3
14 november 2015

Vorige week een heerlijke pot gespeeld en deze ook gewonnen dankzij het goede samenspel onderling. Wat een . Helaas hiervan geen verslag, maar vandaag mogen we weer lekker voetballen. Binnen 2 minuten was het al raak, via ? (sorry….weet t even niet) naar Stijn… helaas was het buitenspel. We beginnen dus al goed en zijn dan ook vooral op de helft van FC Driebergen aan het ballen. Onderling erg goede acties, Jeremy op David die net iets te hoog schoot, dus over. Ook Dylan zijn poging was het net niet maar wel bijna… Dan komt Noah, wat een verdediging en woow helemaal vanuit achter naar voor, een poging op het doel maar helaas achter het net. Toch komt Driebergen terug en probeert het een paar keer op het doel bij Roy, no way denkt hij.

SVL vecht terug, alleen wil die bal maar niet in het doel bij FC Driebergen… Toch is het juichen… want Stijn scoort en wat zegt de grens… buitenspel! grgrgr
Hierna wederom een poging van Dylan, net net net net niet! Max en Bjorn netjes overgespeeld, zij hebben na op de verkeerde helft even gebald te hebben deze weer terug gepingeld naar waar hij moest zijn!! Ook heeft Bjorn een poging gedaan op het doel….uhhh lat!! Op een keer komt de bal bij David, vanuit het hoekschopgebied een boogbal…..IN HET DOEL ! en hierna fluit de scheids gelijk voor de rust!

Even een peptalk, want 2 afgekeurde doelpunten en 5-6 pogingen… is toch niet niks. Direct na de rust is er weinig actie, daar haalt fc Driebergen een doelpunt uit 1-1. Anthony heeft een top poging, maar wordt onderuit gehaald door de keeper. Een 100% penalty, deze neemt Ruben… 100% doelpunt!! 2-1. Bjorn heeft geoefend met latje trap denken wij… Maar ohh ohhh wat zou hij mooi geweest zijn als… En dan Milan…, wat een poging om te scooren hij had net iets te weinig vaart, maar in de buurt was hij zeker!

Inmiddels is fc Driebergen teveel op SVL kant en doet toch een paar pogingen, Dylan steekt hier een stokje voor door 2x te sliden op de bal en deze dus voor het doel weg te krijgen. Jeremy heeft hierbij ook een grote rol, samenspel is zooo belangrijk. Na wat probeersels op het doel vanuit SVL, maakt Bjorn dan toch de 3-1, direct hierna een poging die over ging. Emiel probeert het ook, toch jammer dat er een keeper in het doel staat… Net voor het eind wordt het spannend, want fc Driebergen scoort, 2-3. Milan mist wat lengte om zijn “reus” bij te houden, en Bjorn blijft latje trap leuk vinden de laatste paar minuten…… Een stuk of 10 bijna's, net niet of naast en 2x buitenspel…., maar toch heeft SVL verdiend gewonnen met 3-2!!

Groeten van de 12e man…!

SVL B2 - DOVO B7
19 september 2015

Net iets te laat aangekomen om de eerste minuten op te schrijven. In de verte zie ik Roy uitglijden samen met Dylan, waar bijna een doelpunt uitkomt. En ook te laat was ik om te zien dat Stijn onderuit gehaald werd in het strafschopgebied, de penalty heb ik wel gezien! Die was mooi Stijn! 1-0. Natuurlijk ;)! is SVL voornamelijk aan de bal. Ze hebben dan ook vette pech dat er weinig IN het doel gaat de eerste helft bij DOVO, want zeker een kleine 10 pogingen zijn er in die tijd geweest. Net naast of net over of de keeper stond op de goede plaats…. Halverwege scoort Jeremy dan mooi wel even de 2-0 (zie foto !). Waarop zijn moeder reageert: “it’s my boy !!” Dan voor de rust scoort Bjorn de 3-0 met een boogbal over de keeper zo 't doel in. Goede acties en goed samenspel!! Zeker ook in de verdediging!!

In de 2e helft zijn er zoveel leuke en super goede acties vanuit SVL. Iets minder op DOVO helft, maar dat maakt de wedstrijd iets spannender. Toch blijft SVL beter aan bal. Max heeft ook nog een poging op zijn schoen, alleen ging deze echt maar 1 cm naast. Dan komt Stijn vanuit de rechterkant in de linker hoek van het DOVO doel… 4-0. Sorry Stijn geen foto, maar wel op papier!!! Wij krijgen een vrije trap mee, Stijn probeert het maar de keeper houdt hem, laat toch los en hierdoor heeft Anthony een poeier in zijn hoofd, maar dit ging net iets anders…..;) We hebben wederom een penalty, omdat iemand van DOVO aan de bal zat met de hand. 5-0 dankzij Anthony. En dan komt ook nog de 6-0 via Ruben op Milan bij Floris, deze maakt hem dan ook netjes af!!!

Ik kan niet altijd iedere speler noemen, maar tjonge jonge bij deze ALLEMAAL super gespeeld!

Odijk B2 - SVL B2
5 september 2015

14.30 uur, begin van de wedstrijd, SVL is voornamelijk aan de bal. We beginnen al snel met een vrije schop die Stijn neemt, helaas is het niet in het doel. Daan probeert direct hierna nog eens, maar gaat net naast. Wat ik al schreef is SVL goed aan de bal, Dylan speelt fanatiek maar Odijk heeft hem toch afgepakt en doet een poging op het doel. Roy maakt het doel klein…, Odijk schiet gelukkig naast. Erg mooie actie vanuit achter naar helemaal voor. Stijn heeft alle ruimte, maar scoort net niet. Hierna vanuit een hoekschop, via via via toch bij Bjorn en YEAH 0-1 voor SVL. Helaas hebben we maar kort voor gestaan, want Odijk schiet hard over de grond en zo ons doel in. 1-1. Ruben geeft een hele mooie bal voor, goed gedaan! Helaas is er niets uitgekomen. Net voor rust krijgt Odijk een hoekschop mee, Roy heeft een mooie redding en Stijn schiet de bal weg voor ons doel. Top! Toch schieten ze de 2-1 er nog effe in!

2de helft

SVL begint wederom goed, goed balbezit goede kansen. Onze mannen verdienen een doelpunt!! Helaas valt deze in het verkeerde doel, 3-1. Gemiste kopkans voor Ruben, maar we blijven positief. Hopelijk komt onze kans nog. Milan heeft ook nog geprobeerd te scoren, helaas ging deze over… Wat een kansen hebben we!! Jeremy, na een paar afgegeven toch zelf geprobeerd, je kan het! SVL is iedere keer zo close, steeds is het net niet. Ondertussen heeft Roy ook nog een nette redding. In de laatste minuten is er aan onze kant niet veel gebeurd, maar vallen de 4-1 en 5-1 wel voor Odijk.

Het is wennen aan elkaar. Wel denk ik dat we een leuk team kunnen vormen. Zaterdag nieuwe kansen in Veenendaal!