Wedstrijdverslagen SVL C1 seizoen 2014/2015

CDW C2 - SVL C1
14 maart 1015

Nadat we bij Van Leeuwen op de foto zijn geweest met volle moed naar CDW. Toch is er altijd een spanning als je richting Wijk moet…. Dat voelen we natuurlijk maar al te goed van elkaar. Maar we gaan ervoor! Het begint met vrij 50%-50% balbezit al heeft CDW wel al vrij snel 2 pogingen op hun slof… En helaas kennen we allemaal het gezegde “3x is scheepsrecht“, dus de 1-0 is geboren voor de tegenpartij. Vrij snel en bijna viel de 1-1, maar CDW had een zeer goede verdediging staan, deze hield hem voor de keeper uit het doel.

Helaas voelde CDW onze spanning wel wat en ging er vol in. 2-0 was dan ook snel gemaakt en weer stond bij onze poging die vervelende goede verdediger daar en kopte hem er zo uit! SVL maakt toch wel wat foutjes, maar blijft proberen. Het wordt 3-0 dankzij een penalty. Woooh, dankzij Remco kon Bart toch nog een geweldig doelpunt maken, 3-1. CDW blijft meer aan de bal en scoort de 4-1, Roy probeert het wel, maar dit zijn goals die je soms echt niet kan houden.

Om een lang verslag kort te maken: in de 2e helft scoort CDW snel de 5-1 en 6-1… Toch,… heel knap van ons scoren we de 6-2. Hoe??? Via Remco naar Donnie en via zijn rug zo het doel in. Toch valt de 7-2 ook, Roy had de bal in eerste instantie wel, maar liet los en daar profiteert CDW natuurlijk direct van. De 8-2 en 9-2 komen ook nog langs. Dan die Donnie… gewoon zoo mooi maakt er een 9-3 eindstand van. Deze wedstrijd gaan we gauw vergeten en we kijken positief vooruit naar a.s. zaterdag!! Dan mogen we weer tegen SVMM, maar dan in Maarn.

SVL C1 - SVMM C1
7 maart 2015

Dankzij Versmarkt Langbroek en kipspecialist van Leeuwen te Wijk bij Duurstede mogen de heren van de C1 vandaag hun nieuwe tenues en tassen showen! Wat zijn ze trots! Omdat de shirts teveel op SVMM leken, moesten we eigenlijk een hesje aan. Gelukkig deed SVMM niet moeilijk en trokken zij een ander shirt van en voor ons aan. Hiervoor onze dank!

Dan eindelijk kunnen we dan beginnen, een relaxt en goed begin, aan beide zijdes. Toch is SVL de betere, want na een korte periode van aanmoediging van de 12e man scoort Remco het eerste doelpunt. (1-0) “Het had wel wat tijd nodig m erin de poeieren, want na 3 pogingen ging hij pas….” Direct ging SVMM in de aanval en probeerde een tegengoal te maken, Roy had een goede redding. Meerdere ballen gingen ineens op het doel van SVL, maar Roy had een top dag, dus helaas…. Bjorn had een schitterende voorzet, helaas net iets te kort voorgegeven. 2e en 3e doelpoging van onze C1 waren beide net naast, (hebben ze het doel verzet ofzo… ;) David staat in de verdediging, die dacht te scoren hij was in de buurt maar het ging niet door, jammer!! Laatste gedeelte van de 1e helft is het spannend, te spannend….wij vinden het tijd voor pauze!!

Binnen 5 minuten van de 2e helft wordt er al gescoord… Via David naar Sjoerd A. (2-0) Er is een snelle vrije trap en omdat de keeper van SVMM te ver uit zijn doel staat, ziet Noah kans te scoren!! (3-0) Wederom heeft Roy een heerlijke redding na een mooie poging van SVMM. Bjorn daarentegen ziet de kans solo te gaan… een afstandsschot buiten de 16! Yes, (4-0) Remco speelt 2x dezelfde speler uit, schiet naar Mika, hij past weer terug en Remco… schiet in 't zijnet. Aanval van SVMM, randje buitenspel, maar toch scoren zij in het 16 meter gebied de 4-1. Aan het eind van de wedstrijd was SVMM voornamelijk aan zet, gelukkig kwam het niet meer tot scoren.

Nette uitslag heren !!! 4-1.

SVL C1 - VVA 71 C2, uitslag 2-4
6 december 2014

Vlagger: Frank (vader van Daan)
Scheids: Almar Jansen

Na pakjesavond stonden alle jongens vandaag weer paraat om lekker te voetballen!

SVL begon goed aan de wedstrijd. De eerste doelpoging volgde rap. Na een paar minuten had Roy zijn eerste goede redding. Uit een vrije trap is het VVA die scoort, terwijl SVL beter voetbalt. Binnen 1 minuut na het eerste doelpunt, volgt ook het tweede en voordat we het in de gaten hebben is het 0-2. Echt tegen de verhouding in, want de jongens voetballen goed, spelen goed samen en verdedigen ook goed! SVL heeft een goede aanval en scoort bijna een doelpunt. Een speler van VVA krijgt geel en mag even 10 minuten afkoelen in de dug-out. Intussen heeft de vaste thuissupporter de taak op zich genomen de wedstrijd verder op papier vast te leggen en legt de twaalfde man alle acties vast met de camera. Er wordt door SVL lekker fel gevoetbald. Bjorn schiet een paar keer op het doel, helaas in de handen van de keeper. Sjoerd A. haalt ook een keer stevig uit met een mooi hard schot, helaas vliegt de bal over het doel. Na goed samenspel van David, Noah en Ruben gaat de bal maar net voor het doel langs. De aanhouder wint en het is Bart die de bal er prima inlegt: YES eindelijk is het 1-2. Dit is ook de ruststand.

Na de rust is het weer SVL die eigenlijk beter voetbalt: de jongens zetten goed druk op de bal en voetballen prima samen. Er worden diverse kansen gecreëerd, waaronder een mooi schot op het doel van Bart. Toch is het VVA die de 1-3 scoort. Even later volgt dan de dik verdiende 2-3 door een prachtig doelpunt van Donny, die de bal er hard en strak in schiet! SVL blijft goed voetballen. Roy moet nog een paar keer de bal uit het doel redden en doet dit prima! Anthony en Donny proberen te scoren, maar de bal belandt helaas net naast het doel. Net voor het eind van de wedstrijd is het VVA die de 2-4 scoort... zo onterecht, but it is all in the game.

De jongens hebben goed gevoetbald, hebben allemaal hun best gedaan & het was een leuke wedstrijd om naar te kijken. Dit was de laatste wedstrijd voor de winterstop! Wij wensen iedereen gezellige feestdagen en een sportief & gezellig 2015!

Groet van de twaalfde man (foto’s) en de vaste thuissupporter (tekst).

SVL C1 - DEV Doorn C2
22 november 2014

Scheids: Davey
Vlagger: Andy
Hulp bij B1: Daan (hele wedstrijd) en Donny (in de rust naar SVF gebracht door Co)
Vandaag een kort verslagje.

In het begin zijn SVL en DEV goed aan elkaar gewaagd. Doelpoging 1 was dan ook voor DEV, voor hen helaas maar voor ons mooi dat hij keihard op de paal ging! En dankzij het goede verdedigen van Noah werd die bal daarna snel uit het 16 meter gebied gewerkt.
Helaas scoort DEV kort hierna toch de 0-1. Ik moet zeggen dat SVL toch een beetje terughoudend wordt in de loop van de eerste helft. Tot aan de rust heeft Roy ook nog een paar goede reddingen. Anthony heeft nog geprobeerd te scoren, maar het wilde gewoon niet.

Daar baalde hij zo van dat hij na de rust heel snel de 1-1 op zijn slof had. Wij supporters hadden al gezegd “zou er peperthee bestaan…?” Goh, misschien wel, want ineens zien onze boys in dat ze het wel degelijk kunnen, want na Anthony schoort Floris de nummer 2! (2-1) Je merkt dat DEV geïrriteerd raakt en daarom mag één van hun spelers met een grote mond even langs de lijn toekijken. Trekken, duwen, schoppen waar Sjoerd A. toch wel een paar x de dupe van is. Heethoofdjes noemen wij dat ook wel, maar ja.
Ruben heeft nog een schot op het doel, maar helaas ging hij er niet in. En ja hoor, bij de laatste hoekschop in de laatste 10 seconden gebeurt het ons weer… 2-2…. Het voelt als een verloren wedstrijd…… maar het was gezellig langs de lijn. We hebben toch wel een spannende wedstrijd gezien, en de jongens hebben het weer leuk gehad met elkaar. En tenslotte is een gelijkspel nog geen verlies!

Dit was een combi-verslag van de twaalfde man en de vaste thuissupporter.

CDW C3 - SVL C1
15 november 2014

Stipt 10.30 uur beginnen we aan de derby CDW - SVL… Spannend, er zitten “oude en nieuwe“ klasgenoten bij dat CDW team en van Björn is het 't oude team waar hij in zat toen hij nog bij CDW voetbalde. Dus tja, we MOETEN gewoon winnen.

Wij ….de supporters… zagen toch echt dat CDW erg fanatiek begon, te fanatiek. Dat was wel even schrikken, want we zagen de bui eigenlijk al hangen. (Chagrijnige pubers het hele weekend lang ;)) Toch liet SVL zien dat ze heus konden voetballen, OOK tegen klasgenoten! CDW is wel de eerste die een poging op het doel doet, natuurlijk veel te ver naast… Poging 2 is een mooie aanval van Sjoerd A, helaas veel te hard, maar toch wel geprobeerd. Anthony scoort dan ook het 3x is scheepsrecht doelpunt, in zijn uppie met 2 CDW-ers in zijn rug, netjes over de grond in het doel. 0-1 Ehhhh. Vrij direct erna kwam ook de 1-1, jammer!!! Door een voorzet van Bart naar Bjorn kwamen we toch met 1-2 weer op voorsprong en dankzij Daan stonden wij met 1-3 voor in de rust.

Na de pauze/rust, die niet zo lang duurde, was de spanning van het voetbal even weg, totdat Roy een bal met de vingertoppen eruit hield. We waren weer wakker, want door de voorzet van Anthony naar Bart werd het gewoon 1-4. De keeper kon deze echt niet houden, wat een poeier! Bart scoort ook de 5-1… zie laatste foto!! Sjoerd R ging de 2e x 't veld op om tegen zijn klasgenoten te voetballen. Dus vandaag hadden we geen assistent coach en moest Almer het in zijn eentje doen! Intussen heeft Noah het doel bijna gevonden, want tjonge jonge wat zou die mooi geweest zijn. CDW krijgt een vrije trap mee, een meter of 5 verder dan de penaltystip. Roy zet het muurtje, maar houdt tenslotte zelf met een geweldige redding de bal eruit. We hebben hierna nog een leuk stukje voetbal gezien. Uiteindelijk is de eindstand 1-5 gebleven.

Jongens wat hebben we een leuke pot gezien. Bedankt !!!

Afwezig: Mikal

Ondanks dat er 1 auto even de weg kwijt was, konden we toch om 10.00 uur beginnen. (Het leek ze wel leuk een x te gaan tennissen.) Dat is het voordeel van 16-17 spelers in 1 team, konden ze zich nog warm lopen, want voetballen met C1 SVL is toch veel leuker!

Al een lekker fanatiek begin, SVL zet flink druk. Daan, Max, Sjoerd, Mika allemaal stuk voor stuk goed bezig. Combineren van het spel doet iedereen dan ook super goed. Bartje (zoals de coach m noemt) scoort dan ook vrij snel de 0-1. Toch is het hierna behoorlijk spannend want het is druk voor het doel van Roy. Gelukkig geen doelpunt. Na een tijdje is de wissel met David en ja hoor, hij scoort gewoon binnen 2-3 minuten 0-2. De Merino’s doen een doelpoging, schampschot langs het doel van ons, bijna 1-2 Poehhh. Maar…. bijna is niet helemaal!!! Dus dacht Donny net voor rust dat de 0-3 wel mooi zou staan, hij geeft een voorzet naar Ruben en deze kopt hem er zo erin! Wat een goal!!!

Ehh tja, eigenlijk direct na de aftrap zaten wij even niet op te letten, maar Anthony schiet even de 0-4 erin. Ook probeert Noah er 1 in te schieten, helaas ging deze over, maar goed geprobeerd. Het gaat snel, want net die 0-4 geschreven zat de 0-5 er al bijna in, dit was een combinatie van Remco (dachten we) naar Bart. Nu mag ik m echt schrijven… En oh oh David zag een piepklein scoringskansje, haha maar deze zat wel 0-6 ! Dankzij onze vlagger bleef de 1-7 uit, een Merino stond iets buiten spel… ja echt! Dus werd dit doelpunt afgekeurd. Maar helaas net hierna kregen de Merino’s een vrije trap mee en kwam die 1-7 dan toch. Het was een mooi doelpunt en we zullen Roy dan ook pokon voeren, zodat hij iets groter wordt en zulke wel kan stoppen. Vrij snel “natuurlijk” vind Remco 't wel leuk die 1-8 te maken, kletsen en schrijven gaat niet samen dus hoe??? Geen idee… Goed gedaan Remco!

De Merino’s willen toch ook nog een x scoren en daar maken ze gebruik van, als Björn in het strafschopgebied een Merino duwt, penalty… Björn is het er NIET mee eens en dat laat hij horen. 5 min afkoelen… oh ohoh. Stan, Floris en verder bijna iedereen was in de buurt van het 16 meter gebied. De penalty zat erin ook al was Roy wel richting de goede kant op gedoken, 2-8. Roy heeft hierna nog een mooie redding, 2 reddingen eigenlijk in 1 actie. Eerste was een duik op de grond, hij had m niet vast waardoor een Merino de kans zag nogmaals te schieten, Roy had 't goed gezien en bokste hem zo over het doel! Het doel was om er 10 te scoren, maar helaas lukte dat net niet. De 2-9 werd door een geweldige voorzet van Remco naar Bart gespeeld. Kort hierna ging het fluitje van de scheids 3 x.
Genoeg gefluit gehoord vandaag, einde wedstrijd met een mooie stand van 2-9 voor SVL!!

De twaalfde man…

SVL C1 - DVSA C1, uitslag: 2-3
1 november 2014

Scheidsrechter: Martin van Ziel
Vaste aanvoerder: Donny
Vaste coach: Almer

Roy stond onder de lat. Mikal was terug van een blessure en Sjoerd R. speelde vandaag een gedeelte van de wedstrijd mee! De trainers Ed en Jos stonden ook langs de lijn om de wedstrijd te bekijken.

Na de aftrap werden er meteen kansen gecreëerd, zowel bij ons als bij de tegenstander. De 1e poging van DVSA bleef gelukkig bij een poging. Even daarna vond er een mooie opbouw plaats via David die de bal overspeelde naar Daan, deze scoorde meteen de 1-0 met een prachtig doelpunt. Dat was een lekker begin! De kansen volgden elkaar over en weer snel op, maar het was DVSA die de 1-1 maakte. Eerst leek het erop dat Roy de bal had, maar helaas had hij hem niet klemvast. Hier maakte DVSA dankbaar gebruik van en scoorde in tweede (of zelfs derde) instantie toch de 1-1. Daarna volgen vele doelpogingen elkaar op: o.a. van Bart en Bjorn. Sjoerd R. en Mikal werden gewisseld. Het was erg leuk om Sjoerd R. weer te zien voetballen!

Roy had een goede redding. Over en weer bleef het gelijk opgaan. Floris gaf een voorzet op David die de bal probeerde in het doel te koppen, de keeper kon nog net een doelpunt voorkomen. Er volgde een voorzet van Sjoerd op Bart, helaas.. geen doelpunt. Nu probeerde DVSA het weer: schot op de lat. Daarna volgde het tweede doelpunt voor DVSA: 1-2. Deze werd rap gevolgd door een doelpunt van SVL die op naam komt van Bjorn: 2-2 (foutje van de keeper van DVSA die de bal niet klemvast had).

In de rust kregen de spelers appeltjes met kaneel verzorgd door Kyra… die appeltjes gaan er altijd wel in! In de tweede helft ging het spel eigenlijk net zo verder als in de eerste helft. Op een gegeven moment viel de 2-3 doordat het rommelde in de verdediging van SVL. (Van Ed moest ik schrijven dat hij op dit moment zijn klokhuis netjes deponeerde in de daarvoor bestemde prullenbak langs de lijn.) Even later belandde de bal door goed combinatiespel van SVL in het doel van DVSA en dacht ik (en met mij de anderen ook) dat het een doelpunt was -ik had hem al genoteerd- toen bleek dat ie niet telde… dus bleef het 2-3.

Anthony raakte geblesseerd en werd gewisseld voor David. Hierna kan ik een aaneenschakeling opnoemen van doelpogingen, doelkansen en missers: ik heb de bal minstens 5 keer over het doel heen zien gaan en even zo vaak naast het doel zien belanden. Minstens 10 keer heeft de bal de paal en/of snoeihard de lat geraakt. Wat SVL ook probeerde, de bal wilde er maar niet in! Er waren diverse mooie aanvallen en heel veel kansen om gelijk te komen of om verder uit te lopen, maar wat SVL ook probeerde het wilde maar niet lukken! Verschillende spelers raakten hierdoor gefrustreerd en ook langs de lijn was op een gegeven moment de frustratie duidelijk hoor- voel- en merkbaar! De inzet was er vandaag absoluut, SVL was beter en sterker en had veel meer doelkansen. Iedereen ging er voor en deed zeker zijn best: waar het vandaag aan ontbrak was de goede afronding.. Sjoerd R. schreeuwde zich schor langs de lijn (hij schrok er zelf zo van, dat ie gauw de dug-out weer inging).

Vandaag hebben alle spelers laten zien dat ze er 200% voor gaan, maar helaas was het ze niet gegund. Spannend was het absoluut, leuk om naar te kijken was het zeker en langs de lijn was het aangenaam vertoeven met het novemberzonnetje erbij!

Sportieve groet van de vaste thuissupporter.

SVL C1 - DEV C2, uitslag: 2-2
18 oktober 2014

Scheidsrechter: Willem Hoogland
Vlagger: vader van Daan (Frank)
Aanvoerder: Donny

Vandaag kwam ‘buurman’ DEV bij ons op bezoek om een (beker)wedstrijd te voetballen. Altijd leuk, want zo’n wedstrijd is toch altijd een ‘streekderby’. In de competitie staat DEV 1 plaatsje onder ons en in de beker staan ze 1 plekje boven ons. Er waren twee jongens afwezig i.v.m. een blessure (Mikal en Roy). Vandaag stond Bjorn op het doel.

Onze coach Almer werd geassisteerd door hulpcoach Sjoerd R; laatstgenoemde had vandaag gekozen voor de opstelling 4-3-3. Vlak na de aftrap creëerde David een prima opbouwende actie, gevolgd door een schot op het doel, helaas ging de bal niet ín het doel. Daarna was er enige dreiging door een goede aanval van DEV, maar gelukkig redde Bjorn de bal uit het doel en voorkwam zo de 0-1. Even later volgde een goeie voorzet van David op Anthony, waarna Anthony de bal mooi in het doel schoot: tjakka 1-0 voor SVL!
Er vond een scrimmage plaats voor het doel van SVL waar DEV dankbaar gebruik van maakte. Zo werd het 1-1. Het werd ook nog bijna 1-2, maar gelukkig raakte de bal de paal in plaats van dat ie tussen de palen belandde. Met een 1-1 tussenstand gingen de jongens naar de kleedkamer voor een lekker bakkie thee.

De 2e helft begonnen Remco, Floris en Anthony als wissel, stond Ruben in de verdediging en Max in de spits. David gaf een mooie voorzet op Max, die helaas net miste... jammer! Een speler van DEV raakte geblesseerd en bleef op de grond liggen. Toen het spel werd hervat, werd er een scheidsrechtersbal gegeven. De bedoeling was een terugspeelbal op de keeper, maar door Sjoerd werd de bal over de keeper heen gespeeld en belandde in het doel en was het dus een doelpunt: 2-1. Het was een beetje rare situatie (heb het me na de wedstrijd nog even laten uitleggen door zoonlief). De coach heeft toen samen met de jongens besloten dat DEV bij ons een doelpunt mocht maken, waardoor de stand weer gelijk werd: 2-2. Dit was een hele sportieve actie van SVL: dat mag gezegd worden!

Er volgde nog een mooie actie van Bart na een prachtige pass gegeven door Noah, maar helaas werd hieruit niet gescoord. Sjoerd R. schreeuwde vanaf de zijlijn zijn team toe: “we willen winnen, kom op nog 10 minuutjes!”. De laatste wissel vond plaats: Mika ging eruit en Floris kwam in het veld. Bjorn had nog een paar mooie reddingen. Hij stond goed te keepen!

Het was een beetje een rare wedstrijd door hoe bij beide clubs het tweede doelpunt gemaakt werd, maar ik denk dat 2-2 een terechte uitslag is. Het was goed vertoeven langs de lijn met het zonnetje erbij en met gezellige mensen om mee te kletsen tussen het schrijven door!

Een sportieve groet van een vaste thuissupporter!

Valleivogels C2 - SVL C1
27 september 2014

Bij deze nog het verslag van vorige week heren, mijn excuus! Er is vandaag niet geschreven, maar tjonge wat een heerlijke wedstrijd was 't. 2-0 gewonnen!! Toppers. Daan scoort de eerste en Sjoerd de tweede!

Al heel erg snel had Sjoerd z’n eerste schot op doel, helaas was deze over. Noah, geweldig dat jij iedere keer goed bij de bal kwam, wat een verdediging! Poging van Anthony recht in de handen van de keeper. Goed overspel met Remco en Donny.
Poging op poging, SVL is goed in de aanval. Daan probeerde het, maar ook voor hem stond die Valleivogels keeper weer in de weg. Ondanks het goede balbezit van SVL komen ze op 1-0 achterstand. Het was 1 op 1 met onze keeper, helaas gleed Roy uit.
Maar….na een minuut of 25 maakt Anthony de 1-1, helemaal alleen vanuit achter naar voor! Wat een GOAL! Nog even voor de rust krijgt SVL een vrije trap, Ruben heeft een poeier in z’n gedachten…! Ja hoor, hard over de grond zo in het doel bij de tegenpartij! 1-2.

Na een vrije trap van Donny eerst de redding van Valleivogels, maar de bal gaat direct het veld in en via via via helaas toch in ons doel, 2-2. Omdat daarna de keeper van Valleivogels de bal niet klemvast had, was dit voor Sjoerd de kans 2-3 te maken, dit deed hij dan ook door de bal een laatste zetje te geven. Hierna heeft Roy nog een mooie redding, zijn er veel goede acties en is de verdediging geweldig. Een compliment voor het hele team, wat een samenwerking! Toch net als de week hiervoor net in de laatste 1/2 minuten de 3-3! Een overwinning was verdiend voor SVL.

Helaas moesten we een minuut of 2 eerder stoppen ivm een vervelende blessure bij de tegenpartij. Sjoerd…, bedankt voor de nieuwe opstelling 4-4-2 want dit was geweldig!

Ook bedankt voor de hulp met coachen.

SVF C3 - SVL C1
6 september 2014

Afgelopen zaterdag mochten we tegen de C3 van Cothen eens laten zien wat we kunnen: Voetballen!! Rond de klok van 13.00u was het binnen 2 minuten al BIJNA 0-1 voor ons… helaas BIJNA. Het was even zoeken, maar niet veel later viel hij dan toch 0-1 (ohh vergeet erbij te vertellen dat het SVF was die scoorde). Maar dat gaf natuurlijk niet, 0-1 is 0-1. Anthony heeft er snel 0-2 van gemaakt, via de linkerkant zo rechts in de hoek bij SVF, wat een Goal! De C1 heeft er zin in, ze spelen super goed. Hebben er zin in, en dat laten ze zien door er 0-3 van te maken. Via de zijlijn kwam deze bij Floris, onze nieuwe jongen in de C1. Dit was zijn eerste doelpunt voor SVL! Al na 13 min 0-3 dus, Björn kopte 2 hoekschoppen na elkaar… hij ging maar net over, het scheelde een haartje. Bart scoort na veel balbezit van SVL dan toch de 0-4. SVF is hooguit in de eerste helft 5x op de andere helft geweest. Goed gedaan heren van de C1!

Even wennen, in de kleedkamer een “kopje thee” haha… ik denk dat daar niet veel van is opgegaan. In de 2e helft heeft Roy gelukkig weer iets te doen, maar dat was uiteindelijk toch voor korte duur. Maar een paar mooie reddingen had hij wel. Anthony had een mooi lob… (ik heb ook weer iets geleerd ;) ) helaas ging deze net naast 't doel. Een vrije trap kregen wij mee en omdat een SVF-er er toch iets teveel commentaar op had, kreeg deze geel, hij mocht even aan de zijlijn meekijken hoe Max de 0-5 maakte!! Niet snel erna vanaf de 11 meter lijn vol in de goal, 0-6…. En ach… 30 sec voor het eindsignaal bedacht Anthony dat 0-7 ook wel leuk was.

Wat was het een leuke wedstrijd! Gewoon goed voetbal en voor ons erg leuk om naar te kijken. Op naar de volgende heren !!