Wedstrijdverslagen SVL E2 seizoen 2013/2014

Eerste bekerronde SVL E1 - SVL E2
7 september 2013

Na een heerlijke zomerse vakantie kan de jeugd van SVL weer volop genieten van een nieuw voetbalseizoen. Zaterdag 7 september speelde de E1 van SVL de eerste bekerwedstijd tegen de eigen E2. Dat de eerste wedstrijd een onderling duel werd tussen de beide E-teams was geen goede voorbereiding, maar beide teams gingen er toch vol tegenaan.

De eerste vijf minuten verliepen wat onwennig, maar na de openingstreffer van Bas 1-0, kwam de E1 op vaart. Ondanks de goede inzet van de E2 (deze jongens zijn gemiddeld toch zeker een jaar jonger) gaf de E1 de wedstrijd niet meer uit handen. Een paar keer kreeg de tegenstander een kleine kans, maar kwam niet tot scoren. Keeper Bob hield samen met zijn verdediging zijn doel schoon. In de eerste helft kwam de E1 op een 9-0 voorsprong; 1x Bas, 1x Bart van Lankeren, 1x Bart Boshuis, 3x Lars, 3x Wesley. Doordat de E1 best wel wat ruimte had om te spelen, gingen ze ook steeds beter overspelen en ontstonden er ook leuke acties voor het doel.

In de tweede helft zette de E1 de ingeslagen weg voort en gaf bijna geen kans weg. Ook nu was het weer een regen aan doelpunten wat de eindstand op 20-0 bracht: 1x Bas, 2x Elroy, 3x Wesley, 3x Lars, 1x Sven, 1x Jacco. Bijna de gehele tweede helft speelde de E1 de bal goed rond, keek of er een medespeler in een nog betere positie stond om te scoren, zodat het toch een beetje wedstrijd werd. Wat de E2 ook probeerde, ze konden de nul niet wegpoetsen.