Wedstrijdverslagen SVL F1 seizoen 2011/2012

SVL F1 kampioen
5 mei 2012

Met een 3 - 5 overwinning op Jonathan F11 is SVL F1 kampioen geworden. Kijk in het foto-album voor alle foto's.

SVL F1 najaarskampioen
17 december 2011

Kijk in het foto-album voor alle foto's.

Valleivogels F3 - SVL F1
10 december 2011

De wedstrijd begon wat stroef. SVL hing wel continu voor het doel van Valeivogels, maar kwam niet snel tot scoren. Na tien minuten scoorde Bart vanuit een goed voorgegeven corner van Elroy 0-1. Hierna bleef SVL voor het doel van de tegenstander hangen, maar niet één speler kwam tot scoren. Daarna scoorde Jordi met een hard schot 0-2 uit een afgeslagen bal. Eindelijk gingen de Langbroekse jongens wat meer van het doel af voetballen en ontstonden er leuke acties.

Na de rust had SVL geen last meer van startproblemen. Jordi scoorde 0-3, weer een hard schot, die onhoudbaar was voor de goed keepende speelster van Valeivogels. Elroy bracht de stand op 0-4, nadat hij de bal zuiver in het doel legde. Bart maakte het geheel af met de laatste twee doelpunten 0-5 en 0-6 de laatste met een schitterend afstandsschot.

De F1 heeft tot nu toe een goed programma gedraaid waarbij alle spelers hun eigen rol binnen het veld hebben. Zij vormen tezamen een sterk team. Tot nu toe is er maar een wedstrijd verloren en dat was tegen CDW F5, de rest hebben ze allemaal gewonnen. Vorige week was de wedstrijd tegen CDW F4 afgelast wegens slecht weer. Als er binnen deze competitie aankomende week geen inhaalwedstrijden plaatsvinden, is de F1 van Langbroek KAMPIOEN.

Volgende week wordt er om 10:00 uur thuis een bekerwedstrijd gespeeld tegen SVMM F3 uit Maarn. Wie weet wordt er na deze wedstrijd wel een klein feestje gevierd!!!!

Eerste wedstrijden van het seizoen
24 september 2011

Het team van de F1 heeft er alweer een maandje opzitten.

SVL F1 - Bunnik 73 F5
De eerste wedstrijd was voor de beker tegen Bunnik 73 F5, die grandioos met 11-0 werd gewonnen.

SVL F1 - CDW F5
Daarna kregen we CDW voor de eerste competitiewedstrijd thuis. De jongens begonnen de wedstrijd zeer fanatiek en kwamen al gauw op een 1-0 voorsprong. Het werd 2-0; 2-1; 3-1; en 3-2 daarna kwam CDW op gelijke hoogte door een wat sullige actie. CDW kwam zelfs langzij en kwam na de 3-3 op 3-4. Ondanks het goede spel van SVL konden ze niet tot een gelijke stand komen.

DOVO F5 - SVL F1
De tweede competitie wedstrijd werd vroeg aangevangen. Om 7.30 uur vertrokken we al naar Dovo in Veenendaal. Na twee minuten gespeeld te hebben scoorde Wesley 0-1 voor SVL. SVL domineerde de gehele wedstrijd, 0-2 door Bas, 0-3 door Elroy en Lars bracht de stand op 0-4. SVL ging de bal nu ook wat meer rondspelen wat tot leuke combinaties leidde. Bart en Elroy scoorden nog voor de rust zodat de stand op 0-6 kwam. Na de rust werd er nog steeds goed gevoetbald, Bart, Wesley en Sven scoorde n nog voor SVL. Toch kregen ze in de laatste minuut nog een tegengoal wat de eindstand op 1-9 bracht.

Odijk F3 - SVL F1
De tweede bekerwedstrijd werd uit gespeeld tegen de F3 van Odijk. SVL kwam goed uit de startblokken en scoorde gelijk de openingstreffer 0-1 door Elroy. Tot de rust vielen er nog vier doelpunten voor SVL door Bas, Elroy, Jordi en Wesley. Na de rust bleven ze de wedstrijd controleren en werd er goed overgespeeld. Toch viel het eerste doelpunt aan de kant van Odijk 1-5, hierna scoorde Bas 1-6. Daarna kwam Odijk weer tot scoren 2-6. De eindspurt was weer voor SVL, Roan 2-7 en Bas bracht de eindstand op 2-8.

De F1 heeft een goede start gemaakt en zit in de derde bekerronde.