Wedstrijdverslagen SVL C1 seizoen 2008/2009

De Merino's C3 - SVL C1
8 november 2008

1e helft:
SVL kwam al goed op gang tegen De Merino’s. SVL had mooie kansen en er werd al goed samengespeeld. In de 10e minuut had SVL zo’n mooie aanval. Marjolein kreeg de bal voor en schoot hem op de lat! De 12e minuut, alweer een bal tegen de lat! Van Frans. (We gaan toch niet latje schieten hé?). In de 15e minuut schoot Marjolein de bal naar Gina voor de goal, maar Gina schoot de bal over de goal heen. De 17e minuut, SVL had een mooie actie, Frans speelde een aantal spelers voorbij en schoot hem ook nog in het goal! 0-1 voor SVL! SVL blijft De Merino’s onder druk zetten, er word goed gespeeld. De Merino’s komen niet op de helf van SVL! 20e minuut, Frans schiet de bal op de lat! Daarna schiet Gina hem (met mooi samenspel) in de goal! 0-2 voor SVL! Alweer de 30e minuut, een aanval van SVL over de linkerkant, Tim geeft de bal voor, en ja hoor, Marjolein schiet hem op de lat! De paar keer dat De Merino’s op de helft van SVL komen, worden ze meteen gestopt door de verdediging! Er wordt goed gekeken en goed samengespeeld. Hierdoor komt de bal gemakkelijk en veel bij de voorhoede! De 35e minuut, Frans heeft wel pech zeg, 3 keer op de goal geschoten en alle 3 mis! Dan schakelt het ineens om! De Merino’s komen vlak bij de verdediging, door de verdediging heen en …BOEM! pfieuw, over de goal heen! Nog steeds 0-2 voor SVL. Nog net voor het einde van de tweede helft neemt Gina de corner, hij komt bij Marijn, maar de bal gaat over de goal heen. Kansen genoeg in de 1e helft, maar de bal wil er niet lekker vaak in!

2e helft:
Tim, Frans, Joëlle en Corienne worden gewisseld. De 2e helft beginnen De Merino’s sterker. Maar toch heeft SVL meer balbezit en blijft meer aanvallen. Gina heeft al snel de bal te pakken (door goed samenspel in de voorhoede) en schiet de bal in de goal! 0-3 voor SVL! De Merino’s hebben de bal, ze komen door het middenveld van SVL, richting de goal. Maar Elise heeft de bal snel te pakken en speelt hem mooi weg naar voren! SVL krijgt nog mooie kansen, maar de ballen willen er niet in… Door een slechte uitrap van de keeper van De Merino’s, krijgt Sepher de bal, neemt hem mee, en ja hoor. 0-4 door Sepher! We draaien super vandaag, er wordt geknokt, goed overgespeeld, kortom een leuke wedstrijd! Maar het spel is nog niet voorbij, Marjolein krijgt de bal mooi voor van Naomi, speelt hem over de keeper heen en nee, nu niet op de lat! Maar in de goal! 0-5 voor SVL!

Het was een mooie wedstrijd! (en dit hoorden we Willem de hele wedstrijd roepen: 0-5 voor SVL!)