Wedstrijdverslagen SVL B1 seizoen 2008/2009

SVL B1 - Kampong B4
4 april 2009

Kampong aftrap. Maar SVL had toch de 1ste kans voor het doel, maar die eindigde in de handen van de keeper. SVL is veel in balbezit maar het word net niet gevaarlijk bij het doel van Kampong. Nadat Kampong 2 corners verpest had, komt SVL weer in de aanval, Koen die de bal mee neemt aan zijn voet en 3 man uitkapt, schiet en scoort!! Strak in de linker onderhoek, 1-0. Kampong is nu op de helft van SVL maar komt steeds niet langs de verdediging. Davey is sneller en haalt de bal met gemak op en schiet hem naar voren. Kampong weer in de aanval, komt nu wel door de verdediging waardoor de bal voor Robin niet te houden is, 1-1. Nu wij weer voor het doel van Kampong. Bart schiet op doel, via de kaatst bij de tegenpartij komt de bal bij Frans, die schiet, en hij zit eriiin !!! 2-1 voor SVL. Het gaat gelijk op want nog geen 5 minuten later heeft Kampong een vrije trap buiten de 16 meter en lijkt makkelijk te pakken voor Robin, maar hij laat hem los, waardoor Kampong gelijk reageert en scoort. 2-2.

RUST

SVL en Kampong hebben beide weinig kansen in het begin van de 2e helft. Vrije trap net buiten de 16 voor SVL. Koen neemt hem, de bal komt in de muur en kaatst terug weer op Koen, hij schiet nog eens en de bal gaat over iedereen heen het doel in !! Wat een mooie goal. 3-2. Ingooi SVL, komt uiteindelijk aan bij Frans, schiet en raakt hem goed! Maar de keeper is lang genoeg en houdt hem eruit. Kampong schiet op doel en Robin haalt de bal eruit met een schitterende redding. Hij schiet de bal gelijk naar voren, waardoor Danny alle ruimte heeft en hij neemt mee naar voren, kan de bal verder niet afspelen dus schiet hij maar, helaas mis. Koen probeert het ook nog eens, maar dat mislukt ook. Elco fluit af! En dat betekent dat de B1 voor het eerst gewonnen heeft!! De 3 punten zijn binnen.

Kampong B4 - SVL B1
8 november 2008

Na een kwartier zoeken hebben we een kleedkamer gevonden en beginnen we iets later aan de wedstrijd. Dit zou nog eens een moeilijke wedstrijd kunnen worden voor SVL en dat zien we gelijk in de 1e minuut waarin SVL al op 1-0 achterstand komt. Erik geeft door op Danny die hem meeneemt naar voren en hem geeft aan Rick, maar komt niet aan de bal. Erik schiet uit, Danny vangt op en past hem naar Rick, die weer terug speelt naar Danny die een poging deed op het goal, in de handen van de keeper. Eef past naar Koen, geeft de bal af aan Rick die naar Danny, maar weer net iets te hard. Koen in de aanval, hij passeert 2 man en schiet dan van 10 meter afstand in het doel!! 1-1. Koen heeft weer een kans, schot op goal bovenkant lat over. Doordat Koen de keeper opnaait weetie zich geen raad meer en schiet hem over de achterlijn. Mooie corner maar het werd hem niet. SVL is veel in balbezit en heeft meer kansen. Danny geeft voor op koen en wint de bal van zijn tegenstander, schiet! En komt helaas in de handen van de keeper. Nicolien is goed bezig en heeft of de man, of ze heeft de bal. Gelijk horen we dat Co er is en moedigt ze luid en duidelijk aan.

RUST

Aftrap Kampong. SVL gaat er gelijk weer fel op. Bart doet gelijk de 1e poging op het doel maar gaat net mis. Koen heeft de bal, neemt hem mee aan z'n voet, kan overspelen maar schiet zelf op goal en is voor de keeper. Weer een kans, alleen voor Danny die moet hem met z'n verkeerde been voorschieten en dat lukte niet helemaal. Co schreeuwt de longen uit zijn lijf en houd geen stem meer over. Voorin vechten ze allemaal voor de bal en spelen goed naar elkaar over. SVL is duidelijk sterker, na wat overspelen krijgt Bart de kans om te schieten en doet dat ook.. mooi schot in de linker onderhoek, PAAL! Oeii. Kampongs 1e aanval na de rust en gelijk maken ze daar een lullige 2-1 van. Tempo is erg hoog. SVL speelt mooi met elkaar over, totdat Koen de bal krijgt en voor zichzelf gaat. Door een 'schwalbe' van Koen volgens de scheidsrechter in het 5 meter gebied krijgt SVL een vrije trap tegen!! Dit zou een penalty moeten wezen waardoor het 2-2 zou kunnen worden! Davey heeft een akkefietje met z'n speler maar houd zich in waardoor zijn man word gewisseld. SVL in balbezit, Martijn heeft de bal en geeft hem af aan Erik, Erik schiet van verre afstand en komt te zacht aan bij de keeper. Bart word gewisseld door Koen. Martijn gooit in naar Erik die hem door paast naar Koen, die op Danny die schiet en! De tegenstander staat in de weg. Martijn schiet heel mooi voor maar niemand had erop gerekend dat de bal nog in te houden was. De scheids fluit af en SVL heeft onterecht verloren met 2-1.

SVL B1 - Vriendenschaar B2
1 november 2008

Vriendenschaar neemt de aftrap. SVL heeft het gemakkelijker als de vorige wedstrijd. Koen corner en Danny kopt! Maar helaas, in de handen van de keeper. Uitrap Vriendenschaar en gelijk gepingel voor de goal van SVL. SVL komt er mooi onderuit met een tikkeltje geluk. Nu SVL in de aanval alleen zijn de voorzetten net iets te hard. Deze keer mooie voorzet aan Danny schiet met links! Maar net te zacht. Frans geeft Danny diep en word getackeld waardoor SVL een vrije trap mee krijgt. Die werd niet goed genomen. Even later geeft Frans weer een voorzet maar helaas was het buitenspel. Alex verdedigd goed zijn man en voorkomt een voorzet. Bart krijgt de bal, schiet voor op Danny, die schiet hoog over. Nog een kans voor SVL, Koen schiet vanaf 25 meter op goal, en hij scoooort!! Binnenkant paal erin, 1-0 voor SVL. Gevaarlijk bij Robin die schiet weg in de voeten van de tegenstander, waardoor die gemakkelijk kon scoren maar schiet ver naast. Vrije trap Erik voor het goal, Koen kopt en OEH.. daar was bijna de 2-0. Door wat foutjes achterin neemt Vriendenschaar de bal over en scoort, 1-1. Erik neemt de vrije trap en Vriendenschaar verdedigt weg.

RUST

SVL neemt de aftrap. Vriendenschaar en SVL zijn allebei evenveel in balbezit. Hier en daar wat kansen maar geen gevaarlijke. Corner voor Vriendenschaar en SVL vangt op. Ze vechten allemaal voor de bal. Vrije trap Vriendenschaar en schiet er hard op los, corner. Die werkt SVL ook weg. Supporters waren in een groot aantal aanwezig en je hoort ze luid en duidelijk aanmoedigen. Bart passeert 2 man en schiet voor, maar de bal komt niet ver. SVL is goed aan het verdedigen. We hebben geluk dat Frans met ons mee doet want hij doet het perfect. Danny schiet op goal en het scheelde een haar of hij had gezeten. Erik nam vrije trap, kwam bij Koen aan, Bart nam over en schiet strak in de rechter onderhoek, GOAL! 2-1 voor SVL. SVL is steeds meer in balbezit en speelt goed naar elkaar over. Na 5 minuten goed overspelen van SVL maakt Robin hands net buiten de 16 meter! Vriendenschaar schiet hard en laag over de grond in het doel, 2-2. Robin schiet de bal naar Danny, die speelt hem naar Bart, heeft de kans en.. mist helaas. De spanning is niet te houden, nog een paar minuten. Martijn schiet en mist net. Het zit SVL niet mee met de kansen. En de scheids fluit af, 2-2, 1e punt is binnen.

CDN B2 - SVL B1
25 oktober 2008

CDN nam de aftrap en gelijk in de aanval. Koen voorkomt het schot als volgt door een corner voor CDN maakt daar geen gebruik van. Later weer een kans voor CDN maar die was te simpel voor Robin. SVL zit niet op te letten en CDN zit alleen maar aan de bal. Marinde vecht voor de bal en in 1 minuut laat ze zich 5 keer vallen. Weer CDN in de aanval, schiet op goal maar Robin houd hem tegen maar in de rebound scoort CDN alsnog 1-0. Marinde word gewisseld met Thomas. CDN in de aanval maar Robin heeft een geweldige redding en ontneemt CDN de kans om te schieten. Vrije trap CDN, Koen kopt weg, CDN schiet weer en mist enorm. SVL word een beetje wakker en begint wat te voetballen. CDN weer een kans, maar Koen let goed op en voorkomt de 2-0. Maar nog geen minuut later maakt CDN er alsnog 2-0 van. SVL is goed aan het overspelen en roept naar elkaar. Dikke kans voor SVL, Danny was helaas net te laat of de keeper was te vroeg. CDN aan de bal, nummer 13 neemt hem vanaf het middenveld mee en passeert elke speler van SVL 3-0. Grote kans voor Bart, schiet vanaf de 16 en OEEEH, op de kruising! CDN 1 op 1 met Koen en Koen heeft hem in z'n broekzak en schiet hem langs de zijlijn naar voren.

RUST

SVL neemt de aftrap en gelijk in de aanval. De verdediging is goed bezig. CDN neemt de bal over en maakt er 4-0 van. De bal is vaker over de middenlijn dan in de 1e helft. De ene kans na de andere heeft SVL. Nu is CDN weer aan de bal en blijft wat pingelen maar SVL blijft de 4-0 houden. CDN is nu duidelijk wat sterker en maakt er gauw 5-0 van. Koen heeft een mooie actie, passeert 3 man en schiet! In de handen van de keeper, laat los en! Oeii bijna een doelpunt! CDN weer in de aanval en maakt er 6-0 van. SVL begint de moed op te geven. CDN profiteert daar van en het word al gauw 7-0. Penalty voor CDN. Zou Robin hem houden?! De keeper van CDN neemt hem en scoort, 8-0. SVL heeft het gehad en laat zich gemakkelijk uitspelen. Koen geblesseerd en blijft op de grond liggen, word met een brancard van het veld gesjouwd. De scheids fluit maar meteen af.