Lidmaatschap

Nieuwe leden
M.b.v. het aanmeldformulier zien we je aanmelding graag tegemoet. Het ingevulde en ondertekende formulier en (digitale) pasfoto kun je:

  1. mailen naar de secretaris van de afdeling tennis secretaris@svl-tennis.nl
    of
  2. per post versturen naar: SVL Tennis, t.a.v. de secretaris, Alexanderdreef 16, 3947 PA Langbroek.

We verzoeken je de machtiging tot automatische incasso in te vullen. Vanzelfsprekend is dit niet verplicht, echter het maakt de incassering gedurende je lidmaatschap eenvoudiger. Mocht je geen machtiging invullen, dan wordt er jaarlijks een acceptgiro verstuurd. Bij de aanmelding lopende het jaar dient het contributiebedrag contant te worden voldaan.

De gegevens op het aanmeldformulier worden bij de aanmelding van uw lidmaatschap van SVL Tennis ook aan de KNLTB verstrekt. SVL Tennis is bij de KNLTB aangesloten onder verenigingsnummer 80630. Nadat de aanmelding heeft plaatsgevonden bij de KNLTB, ontvang je je pas. Hier gaat enige tijd overheen. Tot die tijd kun je gewoon, dus zonder pas, tennissen. Nieuwe leden geven we graag een persoonlijke uitleg over het gebruik van de kantine en baanverlichting.

Proefperiode
Twijfel je over je aanmelding, maar wil je toch voor een bepaalde periode ervaren hoe het is om te tennissen, meld je dan per mail aan bij de secretaris voor een proefperiode van 30 dagen. De proefperiode is gratis en zonder verplichtingen. Natuurlijk hopen we dat we je na afloop van de proefperiode als lid mogen inschrijven.

Contributiebedragen
De contributiebedragen voor het lidmaatschap van SVL Tennis staan vermeld op het aanmeldformulier. De contributie wordt jaarlijks door de Algemene Ledenvergadering vastgesteld. Ben je al volledig lid van een afdeling binnen SVL, dan kan je bij SVL meerdere sporten beoefenen tegen een gereduceerd tarief. Voor iedere volgende sport betaal je 50% van de contributie. Er wordt gekeken naar de leeftijd op 1 maart van het seizoen.

Gastspelers
Gastspelers kunnen via het SVL-lid waarmee gespeeld wordt voor € 5,- (jeugd € 3,-) een gastenpas krijgen, die een hele dag geldig is. Het lid moet zorgen voor een correcte afhandeling. Blanco gastenpasjes vind je in de kas.

Deze passen zijn niet bedoeld als vervanging van een lidmaatschap. Er kan in principe slechts een enkele keer per persoon gebruik van worden gemaakt!

Opzeggen
Opzeggen van het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk. Gebruik hiervoor het afmeldformulier. Het ingevulde en ondertekende formulier kun je:

  1. mailen naar de secretaris van de afdeling tennis secretaris@svl-tennis.nl
    of
  2. per post versturen naar: SVL Tennis, t.a.v. de secretaris, Alexanderdreef 16, 3947 PA Langbroek.

Mondelinge afmeldingen bij wie dan ook hebben geen geldigheid en je kunt je hier niet op beroepen!

Opzegtermijn
De opzegging dient te gebeuren uiterlijk 30 dagen voor aanvang van het nieuwe seizoen: begin seizoen: 1 januari / afmelden voor: 1 december.
Seniorleden zijn automatisch lid voor een heel seizoen. Voor jeugdleden geldt tijdens het seizoen een opzegtermijn van 4 maanden.