Welkom op de website van de afdeling tennis bij Sport Vereniging Langbroek

De tennisafdeling van SVL wordt gevormd door een gezellige groep sporters, waarbij gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel staan. Er is wekelijks op de donderdag een inloopavond en zodra het voetbalseizoen is afgesloten is de zaterdagmiddag een moment waarop volop wordt getennist. Nog steeds wordt er geen bardienst gedraaid, wat veel leden als plezierig ervaren.

Het tennispark heeft een drietal kunstgrasbanen liggen met terreinverlichting. In principe kan er dagelijks worden gespeeld tot 23.00 uur. Er kan het gehele jaar getennist worden.

Algemeen
Sinds 2006 wordt er competitie gespeeld en ook dit jaar zal er door een aantal teams worden deelgenomen. We hopen dat dit soort ontwikkelingen zullen bijdragen aan een toename van het ledenbestand. Aan het begin van 2015 hadden we 120 leden waarvan 17 jeugdleden, maar we willen doorgroeien richting de 200 leden.

Vanaf 2020 verzorgt P3Tennis de tennistrainingen voor junioren en senioren bij SVL. Aanmelden voor lessen kan via de website van P3Tennis, kies daar op de pagina Inschrijven voor SV Langbroek.

Daarnaast worden er ook allerlei activiteiten ontplooid om de vereniging aantrekkelijker te maken voor de jeugd.

 

Nieuw op de website

Maatregelen per 19 november
Verzwaring coronamaatregelen
Nieuwe regels en richtlijnen i.v.m. corona
Opening BGT kantine