Welkom bij SVL Tennis

Tennissen is een heerlijke sport! En tennissen bij een kleine vereniging in een klein dorp is helemaal fantastisch. SVL Tennis is een gezellige vereniging voor zowel beginners, recreanten als competitiespelers. Het motto van SVL Tennis is de leden zoveel mogelijk plezier te laten beleven aan de tennissport, ongeacht leeftijd en speelsterkte.

Ons tennispark heeft een drietal kunstgrasbanen met (Led)verlichting. In principe kan er dagelijks, het gehele jaar door, worden gespeeld tot 23.00 uur. Naast een mooie kantine, waar geen verplichting geldt voor het draaien van bardiensten, hebben we een prachtig dakterras met uitzicht over de banen.

Wekelijks is er voor iedereen op de woensdagavond en de zaterdagmiddag de toss. Verder zijn er ongekend ruime mogelijkheden om vrij te tennissen of competitie te spelen. Vanaf 2021 verzorgt Edwin van der Hoeven de tennistrainingen voor junioren en senioren bij SVL.

Lijkt het je leuk om bij ons een balletje te slaan, dan ben je van harte welkom. Inschrijven is heel eenvoudig. Mocht je twijfelen om je direct in te schrijven, dan kun je het ook eerst een maand uitproberen. Stuur even een mail naar de secretaris (secretaris@svl-tennis.nl) van het bestuur.

We heten je van harte welkom.

Tot ziens op onze banen!
Bestuur SVL Tennis.

 

Nieuw op de website

Nieuwsbrief juli 2022
Enthousiaste clubdag bij SVL-tennis
Algemene ledenvergadering 24 november
Start jubileum jaar