Introductie badminton

Badminton is al jaren een afdeling van Omnivereniging SVL. Met een aantal enthousiastelingen is de afdeling badminton in 1962 begonnen in de gymzaal van de huishoudschool aan de Marijkelaan. In de jaren 70 zijn we verhuisd naar de gymzaal Weidedreef, waar we jarenlang met veel plezier menig shuttletje hebben geslagen. Sinds 2011 wordt er elke dinsdagavond in de gymzaal van ons mooie complex op het sportpark Oranjehof gebadmintond.

De gymzaal heeft 3 banen en biedt voldoende ruimte voor ons kleine maar gezellige team. Er wordt door ons recreatief d.m.v. het zogeheten inhangsysteem gespeeld. Het principe “Eerst komt, eerst speelt” wordt gehanteerd, waarbij in de loop van de avond onderlinge wedstrijden worden ingedeeld (dit om het extra spannend te houden).
We hanteren flexibele tijden, het is dus niet noodzakelijk exact om 20.00 uur op de baan te staan, bijvoorbeeld een half uur later is ook prima.

“Flexibiliteit is dan ook de kracht van de afdeling badminton.”

Jaarlijks organiseren we een paar onderlinge wedstrijden en/of spelen mee met een andere vereniging of vice versa. Ook aan het jaarlijks terugkerende driekernentoernooi in onze gemeente wordt altijd door enkele enthousiaste leden deelgenomen. Na al deze sportiviteit is het altijd prettig om te genieten van de faciliteiten van de gezellige kantine.
De afdeling badminton is dan ook met recht een gezellige, sportieve, spontane groep te noemen.

Informatie seizoen 2018/2019
De badminton zal in september 2018 weer met een nieuw seizoen beginnen. Mocht je kennis willen maken met deze geweldige sport, dan ben je van harte welkom om mee te spelen. We badmintonnen elke dinsdagavond (behoudens schoolvakanties) tussen 20.00 en 22.00 uur in de gymzaal aan de Alexanderdreef 16 in Langbroek.
De eerste drie avonden badmintonnen zijn ter introductie gratis.

Voor informatie kan je telefonisch contact opnemen met: Joke Aalbertsen, 0343-563742 of per e-mail: svlabad@gmail.com.
Je kan altijd tijdens het badmintonnen even binnen lopen.
Graag tot ziens.

 

Nieuw op de website

Beperkende regels voor sporten bij SVL
Opstarten sport voor de jeugd
Corona update: houd je aan de regels!
SVL en Corona virus
Schoonmaakrooster BGT-kantine
Buitenbrand bij SVL!