Jubileumactiviteiten SVL 50 jaar

Op deze pagina vindt u alle informatie over de jubileumactiviteiten ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van SVL in 2011.


Affiche jubileumactiviteiten

 


Promotiefilmpje SVL 50 jaar

Lees hier het verhaal over de oprichting van SVL in 1961.

Fotoverslag

Bekijk hier de foto's van de jubileumactiviteiten.

Verslagen van de feestweek

Muziekworkshop

In het kader van de jubileumfeestweek vond woensdag 24 augustus j.l. de 1e activiteit plaats: de muziekworkshop voor kids! Om 16.00 uur begon de workshop voor kids t/m 6 jaar. Meester Martijn heette de jongens en meisjes met een welkomstliedje op zijn gitaar van harte welkom! Er werden muziekmapjes uitgedeeld en liedjes uitgekozen om samen te zingen. Luidkeels werd de hit ‘Rosanne’ van Nick en Simon meegezongen evenals het nummer ‘Op een onbewoond eiland’.

Hierna begon de proefopname van het lied van de gymzaal. Van deze opname werd een CD gemaakt die de kids vóór het begin van de Bonte middag kado kregen. In de pauze werd een groepsfoto gemaakt voor op de CD-hoes. Na de pauze werd de echte opname gemaakt; die ging erg goed & alle kids zongen het lied van de gymzaal luidkeels mee! Na afloop van de workshop hadden de kids best trek en dorst gekregen en lieten zij zich de patatjes met een frikadel en het drinken best smaken!

Om 18.00 uur hadden meer dan 25 enthousiaste kinderen van 7 t/m 12 jaar zich verzameld om samen te gaan zingen/rappen. Samen met Martijn werd enthousiast ‘just the way you are’ van Bruno Mars ingezet om in de stemming te komen! Ook deze groep koos het nummer ‘Rosanne’ uit de muziekmap om samen te zingen. Hierna werd begonnen met het maken van een échte SVL rap! Na het nodige knip- en plakwerk werd de SVL rap (getiteld SVL rept het wel) in elkaar gezet. In de pauze ging ook deze groep op de foto voor de CD-hoes. Na de pauze werd de rap in tweetallen samen met Martijn opgenomen. Dat ging allemaal supergoed! Na afloop van de workshop kregen zij ook patat met!

Alles kids waren erg enthousiast en Martijn deed het erg leuk! We kunnen terugkijken op een supergeslaagde middag/avond!

Spellencircuit

Op donderdagavond 25 augustus j.l. vond de tweede activiteit in het kader van de feestweek plaats. In en om het nieuwe sportcomplex was door een enthousiast team een spellenparcours uitgezet. Deze jongelui waren de afgelopen weken intensief bezig met het voorbereiden en uitwerken van dit leuke en aparte spellencircuit.

Van 19.30 uur tot ca. 22.00 uur deden ca. 60 SVL-leden enthousiast mee aan een tiental grappige spelletjes. Bijvoorbeeld kegelen met een voetbal, tennissen met een koekenpan, spijker slaan, zaklopen en skippyballen. De spellen konden in teamverband, in tweetallen of individueel gespeeld worden. Op een kaart werd het behaalde resultaat van het gedane spel afgetekend.

Gezien de inzet en het enthousiasme van zowel degenen die het spellencircuit hebben voorbereid, als van de deelnemers/sters hieraan, kan teruggekeken worden op een geslaagde avond!

Spinning

Een andere sportieve activiteit die georganiseerd werd tijdens de feestweek was Spinning. Het spinnen vond plaats op vrijdagavond 26 augustus in samenwerking met Healthcentre Fit4All uit Wijk bij Duurstede. Fit4All had voor deze jubileumactiviteit dertig spinfietsen aan S.V.L. ter beschikking gesteld. Deze avond waren Wim en Margreet Bogerd aanwezig namens Stichting Mwamose. De spinners konden een vrijwillige bijdrage schenken aan deze Stichting, die veel en goed werk doet voor de Mwamose school in Kenia. (Voor meer informatie over het werk van Wim en Margreet zie: www.mwamose.nl.)

Om 19.30 uur begonnen in de nieuwe gymzaal -onder leiding van instructrice Tineke- ruim vijfentwintig S.V.L. leden (kids en aantal volwassenen) enthousiast met spinnen. Instructrice Tineke deed het erg leuk en pepte iedereen op! Met op de achtergrond de goede beat erbij, werd het tempo steeds meer opgevoerd! De kids (en hun ouders) kwamen na een uur moe maar voldaan (en bezweet) van de fiets af.

Om 20.30 was het de beurt aan de volwassenen. Ook deze groep –onder leiding van instructeur Jan- was flink aan het zweten. Wim (Bogerd) was de waterjongen en kon blijven lopen om de waterflesjes voor de spinners bij te vullen! Met op de achtergrond goede ritmische muziek werd er erg gedreven gefietst!

We kunnen terugkijken op een sportieve, leuke en intensieve sportavond en een geslaagde jubileum-activiteit. Fit4All bedankt voor jullie medewerking!

Voetbalwedstrijd SVL-veteranen tegen elftal Erfurt

Zaterdagmorgen 27 augustus j.l. om 11 uur speelden de veteranen van S.V.L. tegen een (veteranen) elftal uit Erfurt (Duitsland). Deze wedstrijd werd georganiseerd door Everhard van Woudenberg en Jan Veenhof. Everhard heeft connecties met dit elftal uit Erfurt (Thüringen): een vriend van hem (‘Roger’) voetbalt in dit team, genaamd ‘City Flow’. Twee jaar geleden hebben de twee teams voor het eerst tegen elkaar gevoetbald (City Flow verloor toen de wedstrijd). In het kader van het jubileum én omdat ze het leuk vonden elkaar weer te zien en nog een keer tegen elkaar te voetballen (én om het nieuwe sportcomplex te bewonderen), gaf het team uit Erfurt zaterdag acte de présence.

Het was een leuke, sportieve wedstrijd en het ging redelijk gelijk op. Over en weer waren er kansen om te scoren. Op een gegeven moment werd het 0-1 voor Erfurt, gevolgd door de 0-2 (tevens ruststand). In de 2e helft scoorde City Flow nog een keer en ze wonnen de wedstrijd met 0-3! Eigenlijk was de uitslag helemaal niet belangrijk… gezelligheid en sportiviteit was veel belangrijker!

En gezellig was het! In de BGT (Badminton, Gym en Tennis) kantine werd onder het genot van een hapje en een drankje nog lang (na)gekletst. City Flow hoopt dat de veteranen van S.V.L. nu een keer hun kant op komen om een gezellig potje te voetballen en natuurlijk ook voor de derde helft!

Het was een leuke, sportieve en geslaagde jubileumvoetbalwedstrijd!

Uitreiking jubileumkado SVL-leden/Bonte middag zaterdag 27 augustus

Om 13.00 uur werd aan leden een attentie uitgereikt ter gelegenheid van het 50 jarig jubileum. Het kado was een jubileumbidon met het jubileumlogo van SVL erop. De bidon viel duidelijk in de smaak, vooral de kinderen vonden hem prachtig!

In de voetbalkantine stroomde vanaf 14.00 uur het publiek toe om alle artiesten aan te moedigen, foto’s te maken en mee te zingen. Ook werden degenen die dit wilden nog even geschminkt door het ‘schmink-team’. Daarna kon de Bonte Middag beginnen! Voordat deze begon, werd eerst een groot linnen doek met het jubileumlogo van SVL onthuld. Het is een prachtig groot doek in de SVL-clubkleuren met het jubileumlogo in goudkleur!

De eerste artiesten die aangekondigd werden door de speaker Jan-Willem, waren de jonge kids van de muziekworkshop, die hun zelfgemaakte liedje over de gymzaal zongen. Of was de titel nu: ik voel me goed? Ze zongen het in ieder geval prachtig en ze voelden zich goed! Hierna was het de beurt aan Kars die het nummer ‘ik zag niets, want ik moest pissen’ vol overgave zong en vooral uitbeeldde! Jan, Sjaak en Jan betraden hierna het podium om –compleet met de benodigde instrumenten- de meezinger ‘leve de man die het bier uitvond’ te zingen en te spelen! Davey & de rest waren nog in zomerse sferen en zongen het zomerse liedje ‘lekker op vakantie’. De jongens hadden allemaal een zomerse outfit aan en een tot vrouw omgetoverde jongen (compleet met bikini-top) werd ingesmeerd met zonnebrand!

In de pauze was iedereen druk met het vouwen van een papieren hoedje om mee te kunnen doen aan de quiz ‘hoedje op/hoedje af’. Er werden makkelijke en moeilijke vragen gesteld over tennis, gym, badminton en voetbal. Je had de keuze uit twee antwoorden, wat betekende: hoedje opzetten of hoedje afdoen. Uiteindelijk bleef er één winnares over die alle vragen goed had beantwoord en dat was Leanne van Koeveringe. Zij ontving een prachtige beker met inscriptie.

Na de pauze waren de oudere kinderen van de muziekworkshop aan de beurt om hun zelf opgenomen rap ‘SVL rept het wel’ aan het publiek te laten horen. Deze rap klonk supercool! Hierna betrad Jan-Willem (gekleed in fleurig bloemetjespak) het podium om het nummer ‘ik heb een zachte g, maar ook een harde l’ te gaan zingen. Hij werd hierbij geassisteerd door twee fleurig in het roze gehulde dames! Het geheel zag er erg leuk, kleurig en fleurig uit! Ook de volgende artiesten zagen er gekleurd uit: Bastin en David zongen vol overgave het nummer Coco van Mr. President. Daarna was het de beurt aan Sacha en Denise: zij zongen ‘’t is weer een mooie dag’. Ze zongen en dansten dit nummer superenthousiast.

Daarna moesten we ons allemaal omdraaien want aan de bar had de zanger van Uriah Heep plaatsgenomen. Compleet met gitaar bracht hij een prachtig nummer ten gehore en kreeg hij iedereen in extase... er werd geklapt en meegezongen (vooral door de oudere aanwezigen) en iedereen wilde meer horen! Jan Hoogland vertolkte dit nummer dan ook vol overgave! De bonte middag werd in stijl afgesloten door de SVL-rappers Snome ft. El Snako (Paul en Maurice) met hun nieuwste hit ‘hoor het kraaien van de haan’. Het is een lekker rapnummer wat veel mensen uit het publiek meezongen!

Er kan teruggekeken worden op een muzikale, gezellige & goed georganiseerde Bonte Middag!

Feestavond zaterdag 27 augustus 2011

Als afsluiting van een geslaagde en sportieve feestweek vond afgelopen zaterdagavond de jubileum-feestavond plaats. Deze avond was voor SVL-leden vanaf 16 jaar met vriend/vriendin (introducé). Ruim 200 leden waren naar de nieuwe voetbalkantine gekomen om deze avond gezellig met elkaar te kletsen en te dansen.

De Amstel Cover Band trad op. Deze band speelde zowel Nederlandstalige als Engelstalige muzieknummers. Iedereen vond de band erg goed!! Ook waren er twee (‘rare’) personen die tussendoor de aanwezigen vermaakten en verbaasden met hun act. Dit waren een vrouw en een man. Zij stelde zich aan iedereen voor als Amanda: opvolgster van de huidige algemeen voorzitter, met in haar kielzog een soort ‘klusjesman’, waar ze constant ruzie mee maakte. Op een gegeven moment werden door haar een aantal SVL-leden op de hak/korrel genomen.

In de loop van de avond overhandigde de algemeen voorzitter –Gerard Minnaar- aan vier SVL-leden, te weten Rien Overvest, Hans Jansen, Berend Mansier en Henk Jansen, een speldje ter ere van hun 50 jarig lidmaatschap. De leden van de jubileumcommissie ontvingen van Gerard Minnaar een bloemetje en werden bedankt voor hun inzet voor en tijdens de jubileumfeestweek.

Vanaf ca. 23.00 uur kon men de magen vullen met een broodje shoarma en/of een sateetje met stokbrood. Het was een gezellige avond met een topband. De sfeer was goed & gemoedelijk!

Wij kunnen terugkijken op een prima jubileum en feestweek; met gevarieerde, sportieve activiteiten en een gezellige feestavond als afsluiter!

Jolanda Roelofs.

Nieuwsberichten

De workshop op 24 augustus
18 augustus 2011

Plaats: kantine SVL

Tijden: 
 

Groep t/m 7 jaar 16.00 uur tot 17.30 uur
Groep t/m 12 jaar 18.00 uur tot 20.30 uur

Doel: Op 24 augustus 2011 maakt Martijn muziek met de kinderen en jongeren ter gelegenheid van het vijftig jarig bestaan van Sportvereniging Langbroek. De kinderen gaan zingen en een liedje opnemen met Martijn. De jongeren maken een rap en nemen die eveneens op. Martijn mixt de opgenomen liedjes en brandt ze op een cd.

Resultaat: De kinderen en jongeren hebben liedjes gezongen en gerapt. Er is een cd met opnamen.

27 augustus
De opgenomen CD wordt gekopieerd, de jeugdleden die hebben meegedaan aan de muziek workshop kunnen deze op 27 augustus om 13.00 uur ophalen in de kantine van S.V.L. Tijdens de Bonte middag zullen wij de gemaakte CD presenteren.

Niet vergeten?
27 augustus 13.00 uur verwachten wij alle leden. Deze middag staan wij klaar om een blijvende sportieve herinnering te overhandigen.

Met vriendelijke groet,
Jubileumcommissie 50 jaar S.V.L.

Spinning Langbroek
8 augustus 2011

Tijdens de Spinning activiteit op 26 augustus voor alle SVL-leden (vanaf 18:30 uur) die met medewerking van Fit4All Wijk bij Duurstede wordt georganiseerd door de jubileumcommissie 50 jaar S.V.L. willen wij u aandacht vragen voor een bijzonder goed doel. Namelijk de Stichting Wim en Margreet Helpen De Mwamose School. Deze stichting ondersteunt de Mwamose school in Kenia.

Tijdens de Spinning geven Wim en Margreet u informatie over de stichting en de projecten. Zie ook de website www.mwamose.nl. Wij vragen u deze avond om een bijdragen te schenken om de projecten van Wim en Magreet financieel te ondersteunen.

 

Stichting Wim en Margreet Helpen De Mwamose School

Hoe werken wij?
Ieder jaar in oktober brengen we een bezoek aan de Mwamose school in Kenia. Onze vliegticket en verblijf betalen we zelf en ook het vervoer naar de school toe. Van het sponsorgeld regelen we in Kenia een aannemer voor het bouwen van bijv. de klaslokalen, toiletten en de watertank.

Wim en Margreet Bogerd

Jubileumgeschenk leden SVL
8 augustus 2011

Wij zijn trots u te melden, dat wij alle leden van S.V.L. een cadeau mogen aanbieden namens Omnivereniging S.V.L. Dit bijzondere sportief te gebruiken cadeau willen wij op 27 augustus om 13.00 uur persoonlijk aan u overhandigen. Het cadeau is een blijvende herinnering aan het 50 jaar bestaan van ”onze” vereniging.

Met sportieve groet, Jubileumcommissie 50 jaar S.V.L.

Superteam spel circuit
8 augustus 2011

Beste leden,

Donderdag 25 augustus as. zal vanaf 19:30 tot 22:00 uur het SVL jubileum spelcircuit plaatsvinden. De laatste weken zijn we druk bezig geweest, en nog steeds bezig, met het verzinnen/plannen en organiseren van dit spelcircuit. Inmiddels zijn we tot een leuk en gevarieerd spelcircuit gekomen. Het is ons gelukt alle SVL sporten hierin op een aparte of ludieke manier in voor te laten komen. Verder worden ook echte SVL attributen in verschillende spellen verwerkt.

Het circuit zal bestaan uit een tiental spelen, welke goed te doen zijn voor zowel jong als oud. De spellen worden in alle soorten gespeeld, individueel, duo of team. Je kunt je gewoon individueel opgeven, want terplekke zullen eventuele teamgenoten of tegenstanders bepaald worden.

Rest ons nog een ding te zeggen en dat is tot donderdag de 25e en laat je trakteren op een gezellig avondje SVL.

De organisatie

Bonte middag op 27 augustus 2011
4 augustus 2011

Kan je zingen, dansen of playbacken of gewoon iets leuks, doe dan mee op de bonte middag. De middag begint om 14:30 uur de zaal gaat om 14:00 uur open. Geef je op via het deelnameformulier of bij Jan Willem Aalbertsen jwsvl@hotmail.com.

Hierbij geef ik ook nog de tijden van de andere activiteiten:

20 augustus 2011 Opening en receptie 50 jaar SVL om 16:45 uur.
24 augustus 2011 Muziek workshop voor de SVL-jeugd t/m 6 jaar van 16:00 tot 17:30 uur.
24 augustus 2011 Muziek workshop voor de SVL-jeugd 7 t/m 12 jaar van 18:00 tot 20:30 uur.
25 augustus 2011 Superteam spel circuit voor SVL-leden van 19:30 tot 22:00 uur.
26 augustus 2011 Spinning Langbroek voor SVL-leden vanaf 18:30 uur.
27 augustus 2011 Bonte middag van 14:00 tot 17:30 uur.
27 augustus 2011 Jubileum feestavond SVL van 20:30 tot 01:00 uur.

Opening nieuw sportcomplex/receptie 50 jarig jubileum & activiteiten feestweek i.v.m. 50 jarig jubileum
17 juli 2011

Voor omni-vereniging Langbroek (SVL) wordt 2011 een gedenkwaardig jaar. We krijgen de beschikking over een splinternieuw en fantastisch sportcomplex en we vieren het 50-jarig bestaan van onze sportvereniging. De officiële opening van het sportcomplex (georganiseerd in samenwerking met de jubileum-commissie van SVL) zal plaatsvinden op zaterdag 20 augustus a.s. van 17.00 uur tot 20.00 uur.

Ter gelegenheid van de viering van het 50-jarig bestaan heeft de jubileumcommissie het volgende programma samengesteld:

20 augustus: Officiële opening van het nieuwe sportcomplex & receptie ter ere van het 50-jarig jubileum: voor SVL leden en genodigden.
24 augustus: Muziekworkshop voor jeugdleden van SVL.
25 augustus: Superteam spelcircuit voor alle leden van SVL.
26 augustus: Spinning Langbroek voor alle leden van SVL (o.l.v. Fit4All uit Wijk bij Duurstede).
27 augustus: Voetbalwedstrijd SVL veteranen tegen elftal uit Duitsland.
27 augustus: Bonte middag; deze is toegankelijk voor iedereen.
27 augustus: Jubileumfeestavond voor alle leden van SVL vanaf 16 jaar met partner.

Data en locaties van de jubileumactiviteiten worden ook kenbaar gemaakt op flyers. Deelname formulieren voor de activiteiten worden binnenkort onder SVL leden verspreid. Dit deelnameformulier kan ook van de website worden gedownload.

Jubileumcommissie SVL
Bestuur Sportvereniging Langbroek
Bestuur Sportstichting Langbroek

Adres omni-vereniging SVL: Oranjehof, Alexanderdreef 16, 3947 PA Langbroek.

Sponsorgym
22 juni 2011

Kijk in het foto-album voor alle foto's.

Zaterdag 18 juni was in het kader van het jubileum een sponsorgym georganiseerd door de afdeling gymnastiek i.s.m. de jubileumcommissie. Met het vaststellen van een datum begonnen de problemen al. Of er was jeugdkamp of korfbaltoernooi, in beide gevallen zouden er minder deelnemers zijn, dus minder inkomsten voor het jubileum en onze uitvoering die het jubileumjaar spetterend moet afsluiten 5 november. Maar gelukkig waren er nog wat kinderen over, die toch het nodige geld opgehaald hebben (donaties zijn nog altijd welkom). Janneke Noort had goed haar best gedaan en bijna € 60,= opgehaald.

Even na 10.00 uur gingen de kinderen hun rondjes rennen over de balk, kast, minitrampoline en rekstok. De grote kinderen begonnen, zodat de kleintjes konden kijken hoe het precies ging, na 10 minuten wisselen. Na elke ronde drinken, uitrusten en weer verder. De kinderen werden aangemoedigd door ouders, opa, oma, enz. Het was een gezellige sfeer. Het was jammer dat er weinig kinderen meededen, maar zij die er waren hebben goed hun best gedaan en worden ook bedankt voor hun inzet. Na afloop kregen de kinderen een diploma met het aantal rondjes wat ze gelopen hadden en een medaille voor hun inzet.

Verder willen we een ieder bedanken die de kinderen gesteund hebben als sponsor of via aanmoediging en hopelijk zien we een ieder tijdens de uitvoering van 5 november terug. Namens het gymbestuur bedankt en allen een fijne en sportieve vakantie.

 

Tot het nieuwe seizoen op een nieuwe locatie!

Het gymbestuur en leiding

Aankondiging jubileum activiteiten
10 juni 2011

De jubileum commissie 50 jaar S.V.L. is druk bezig met het organiseren van de activiteiten voor de feestweek in augustus. Zie het affiche voor het programma van de komende jubileumactiviteiten.

Wandeltochten
1 juni 2011

Op 21 mei 2011 hebben Marja Krooswijk en Siets Wunderink wandeltochten van 5, 10 en 25 km georganiseerd namens de Jubileumcommissie, ondersteund door Sijmen Sondervan (uitzetten tochten) en de afdeling Gymnastiek.
Om 07:30 wordt de kantine van SVL geopend zodat de deelnemers voor de 25 km op tijd kunnen worden ingeschreven. Om 07:40 meldt zich de eerste deelnemer, dit is iemand die al vanaf Het Grote Bos in Doorn is komen lopen, een fanatiek wandelaar dus. Tussen 8 en 9 uur vertrekken in totaal 13 deelnemers voor de 25 km. Daarna beginnen de deelnemers voor de 10 km zich te melden en vertrekken tussen 10 en 12 uur 31 deelnemers, onder wie een opa met zijn kleinzoon.
Daarna was het heel lang wachten op de deelnemers voor de 5 km, bij de voorinschrijving hadden zich 6 personen opgegeven waarvan 2 kinderen. Uiteindelijk zijn rond 12:15 3 volwassenen en 2 kinderen gestart voor de 5 km, zij waren de eerste en enige deelnemers.

Voor de kinderen van de 5 km waren opdrachten gemaakt die zij onderweg moesten oplossen en voor de drie kinderen die de opdrachten het best hadden uitgevoerd waren bioscoopbonnen aangeschaft. De beide kinderen van de 5 km hadden dus allebei prijs en de derde prijs is uitgereikt aan de enige jeugdige deelnemer van de 10 km.
In totaal hebben 49 deelnemers de verschillende afstanden gelopen. We hebben als organisatie twee deelnemers moeten bellen waar ze bleven, iedereen was verder (al lang) binnen. De twee dames hadden onderweg op hun gemak genoten van een heerlijke maaltijd in de zon. Gelukkig hebben we op hen gewacht, want bij terugkomst bleek dat een van deze dames haar sleutels had laten liggen bij de inschrijving. Van de meeste deelnemers kregen we complimenten voor de goede organisatie en de mooi uitgezette tochten.

De sponsors die hebben bijgedragen om deze dag tot een succes te maken willen wij via deze weg bedanken en dat zijn:
Schildersbedrijf Sondervan, Piet Heinlaan 108, Doorn
De Schieter, sportprijzen, Traay 197, Driebergen
Slagerij Mulder, Markt 28a, Wijk bij Duurstede
Hobbie Sjoppie, Peperstraat 42/A, Wijk bij Duurstede.
Verder hebben alle deelnemers voor onderweg een appel meegekregen die aan de organisatie was geschonken.

Als voorzitter van de Gym vereniging wil ik Marja Krooswijk, Siets Wunderink, Sijmen Sondervan en alle vrijwilligers bedanken die geholpen hebben om dit evenement tot een succes te maken. Jammer dat het aantal deelnemers voor de 5 km ver onder de verwachting is gebleven.

Eduard Winkel

Aankondiging sponsorgym
8 mei 2011

Zoals u waarschijnlijk wel weet, bestaat onze sportvereniging 50 jaar. Als afdeling gymnastiek willen we dit natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan!! In november organiseren wij, als afsluiting van het jubileumjaar, een spetterende gymuitvoering. Uiteraard zullen onze gymleden hier hun bijdrage aan leveren. Om een extra feestelijk karakter aan deze uitvoering te kunnen geven willen wij op 18 juni een sponsorgym-activiteit organiseren van 10.00 tot 12.00 uur.
Uw kind(eren) zal een parcours af leggen, waarbij voor elke ronde die afgelegd is een bedrag door familie en vrienden gesponsord wordt. De sponsorkaart vindt u bijgevoegd en kunt u op 8 juni inleveren bij Teunie of Kion en Jorina.
Aanmoediging van vrienden en familie is uiteraard zeer welkom!! Tot 18 juni!!

Met vriendelijke groeten,
Teunie en Kion.

Adres Teunie: Weidedreef 26
Adres Jorina: Kerkeland 3

Wandeltocht in Langbroek
26 april 2011

Op zaterdag 21 mei organiseert de jubileumcommissie in nauwe samenwerking met de afdeling gymnastiek een wandeltocht. Deze wandeltocht wordt in 3 afstanden aangeboden: 5, 10 en 25 kilometer. Geschikt voor jong en oud, maar ook voor de geoefende loper een goede training voor de komende wandelevenementen. De 5 kilometerroute is speciaal voor de kinderen uitgezet (kinderen t/m 12 jaar dienen onder begeleiding van een volwassene te lopen). Al wandelend geniet u van de prachtige omgeving van Langbroek en omstreken.

De tochten starten vanaf het SVL-terrein 'Oranjehof' (Marijkelaan 1 in Langbroek). U kunt zich daar ook inschrijven op zaterdag 7 mei van 10.00 tot 12.00 uur. Inschrijfgeld bedraagt voor kinderen 1 euro en voor volwassenen 3 euro.
U kunt zich ook inschrijven op 21 mei. Het inschrijfgeld bedraagt dan 1,50 euro voor kinderen en 4 euro voor volwassenen. Inschrijven vindt dan plaats vóór de hieronder aangegeven starttijden.
De starttijd van de 5 km is tussen 11.00 en 13.00uur, de starttijd van de 10 km is tussen 10.00 en 12.00 uur en de starttijd van de 25 kilometer is tussen 8.00 en 9.00 uur.

Voor meer informatie kunt u bellen met 06-18536962. Download hier het inschrijfformulier.

Flessenactie
26 april 2011

Op woensdag 6 april gingen Sjoerd, Thijs, Femke, Barry, Emma, Denise en Stijn op pad om lege flessen op te halen. Met skelters met karren en winkelwagens belden ze deur aan deur aan. Ze hebben met elkaar ruim 275 flessen opgehaald!!!!

Lege flessen-actie
22 maart 2011

Op woensdag 6 april gaat onze SVL-jeugd op pad om lege statiegeld-flessen in te zamelen. We hopen op een mooie opbrengst om zo een geweldig kinder- en jeugd te organiseren tijdens de feestweek in augustus. Tussen 16.30u. en 17.30u. kan er bij u aangebeld worden. Heeft u een fles (of flessen) over voor onze jeugd, geef deze dan op 6 april aan hen mee!!!

Groeten van de SVL-jeugd en de jubileumcommissie 50 jaar SVL!

Bent u niet thuis op 6 april, dan is er ook de mogelijkheid uw fles(sen) op zaterdag 9 april van 16.00u. - 17.00u. in te leveren in de SVL-kantine.

Om alvast in de agenda te zetten
22 maart 2011

6 en 9 april
21 mei
27 mei
18 juni
24-25-26-27 augustus
5 november

 

Flessenactie
Wandeltocht
Musical-uitvoering
Sponsorgym
FEESTWEEK
Gymuitvoering (afsluiting jubileumjaar)

Kijk steeds op de site en in het clubblad voor verdere informatie betreffende de activiteiten!

Klaverjassen
13 februari 2011

Kijk in het foto-album voor alle foto's.

Vrijdag 11 februari werd er gekaart in de kantine. Met 14 tafels en 56 deelnemers een prachtige opkomst. Er werd gekaart voor mooie prijzen, verzorgd door slagerij Rien Noordam, bakkerij Wim Aalbertsen, Kaas en Delicatessen Gert van Leeuwen en kapsalon Haarstijl. De 1e prijs werd gewonnen door Henk Quint; Bert Avezaat en Rob Weerdenburg gingen respectievelijk met de 2e en 3e prijs naar huis. De jubileumcommissie bedankt Jeroen Wendels, Wilco van Doorn en Anja van Mourik voor de organisatie. Ook André Aalbertsen, Martin van Ziel, Felix Hees en Cees van Woudenberg worden bedankt voor hun inzet deze avond.

Commissie SVL 50 jaar.

Henk Quint glorieuze winnaar klaverjasavond SVL 50 jaar
13 februari 2011

Door de inzet van Wilco van Doorn, Jeroen Wendels en niet te vergeten onze eigen Anja werd in samenwerking met Corrie van Leeuwen en Jan Willem (the entertainer) Aalbertsen van de Jubileumcommissie 50 jaar SVL deze onvergetelijke avond georganiseerd. Cees van Woudenberg had er voor gezorgd dat alles wat nodig was, in de kantine voorradig was. Hoffotograaf Jan van Kooten was alom aanwezig met zijn camera om zoveel mogelijk vast te leggen op de gevoelige plaat. (En dat is op de SVL site te zien). Hulptroepen met achter de bar, als een kapitein op de brug van een schip, André Aalbertsen. Mannen in het veld, de vliegende obers Felix Hees en Martin (Octo PUF van de vorige avond) van Ziel, die iedereen van een natje en droogje (snacks en worst) kwamen voorzien.

Om 20h15 konden alle 56 deelnemers uit de hoge hoed van Anja een nummer trekken voor de tafelindeling. Het moest dan maar gaan gebeuren aan 14 tafels, waarvan 1 tafel op voorhand als was ingedeeld, de tafel van de dames van Dames 1. Bij aanvang moest iedereen zijn inschrijfgeld van € 2,50 betalen. Ik kan u verzekeren, dat voor dit luttele bedrag geen enkel alternatief te vinden is in heel Nederland op het gebied van amusement, gezelligheid en spel.

Tijdens het kaarten was er heel veel gelach te horen, waaronder de 5 minuten van Corry, ook veel HOE KAN DAT?, hoeveel punten had jij in deze boom?, OH Roelie toch, effe naar het toilet hoor (zenuwen), hoeveel roem hadden jullie? en zijn jullie nog niet klaar?
Halverwege de avond kwam de enige echte ENTERTAINER van het westelijk halfrond, onze eigen JW, in actie. Getooid met een zwarte 10 liter emmer, een dienblad met lootjes en een bak met geld ging hij zijn ronde doen voor de verloting. Dit optreden is minimaal rijp voor een reportage bij Hart van Nederland, en dat er binnenkort maar een Real Life Soap van onze eigen JW moet worden gemaakt, lijkt mij duidelijk. De eerste contacten met Joop van den Ende en John de Mol zijn inmiddels gelegd.

Rond de klok van 23h15 was de laatste tafel klaar met kaarten en kon de balans worden opgemaakt door de organisatie. De uitslag is ook eigenlijk het vreemde aan de tafelindeling. De winnaar, alsmede de winnaar van de poedelprijs zaten allebei aan tafel 9. Deze bestond verder uit Cees van Woudenberg en Paul (Luap de schrijver) Emons. Door JW en onze eigen MISS Corry werd de prijsuitreiking gedaan, op een manier die minimaal een vermelding op pagina PRIVE verdient.

De uitslag:

 1. Henk Quint met 5467 punten (tafel 9)
 2. Bert Avezaat met 104 punten minder
 3. Rob Weerdenburg met 134 punten minder
 4. Carmen Roeleveld, de 1e dame met 5209 punten
 5. Arjan Ebergen
 6. Hans Kramer
 7. Teus van Ziel
 8. Jan Koopman
 9. Jeroen Wendels
 10. Harry van Cooten
 11. Corry (Miss) van Leeuwen
 12. Ton Oostrom

Poedelprijs was voor Jan Budding (tafel 9).

De prijzen voor het klaverjassen en de verloting werden ter beschikking gesteld door:

Super dat dit werd mogelijk gemaakt door deze sponsors van SVL, en ik denk namens iedereen die aanwezig was, hiervoor onze meer dan hartelijke dank. De prijzen waren echt ENORM. Om 00h30 (zaterdagochtend) was alles ten einde. Octo kon eindelijk plaatsnemen op een barkruk en zijn lichaam de broodnodige rust geven. Voor de organisatoren was de avond nog niet afgelopen: nog effe schoonmaken en nog een afzakkertje. Toch maar rond 4-en naar huis gaan, met voor sommige nog wat naweeën op zaterdag.

Ik denk dat ik namens alle deelnemers spreek, als ik zeg het was SUPER, GEZELLIG en voor herhaling vatbaar. (Niet bij het 100-jarig bestaan, maar eerder).
Wilco, Anja, Jeroen, Corry, JW, André, Felix, Octo en de anderen hartelijk dank.

Er zullen nog veel activiteiten komen tijdens het jubileumjaar van SVL, DOE MEE.

Laten wij vooral ook niet vergeten ons 1e elftal POSITIEF te steunen in de competitie, zij hebben het hard nodig in de strijd naar BOVEN.

Namens een deelnemer.

Aankondiging (Mini) Playbackshow
9 februari 2011

Vrijdag 18 maart vindt de jaarlijkse SVL playbackshow plaats. Omdat het dit jaar een jubileumeditie betreft, vinden we het leuk de avond te beginnen met de playbackshow voor de jeugdleden van SVL. Vanaf 20.30 uur zullen de senioren de optredens verzorgen. Alleen bij voldoende deelnemers zal de playbackshow voor de jeugd doorgaan. Spreek dus af met je vrienden en/of vriendinnen, geef je op en ga oefenen om 11 maart een spetterend optreden te kunnen geven!

Voor wie?
Wanneer?
Waar?
Hoe laat?
Meedoen?

Voor jeugdleden vanaf 4 jaar
Vrijdag 18 maart 2011
Kantine SVL
Ca. 19.15 uur
Geef je vóór 26 februari op bij Anita Aalbertsen, tel. 563140.

Verslag Bingoavond
31 januari 2011

Kijk in het foto-album voor alle foto's.

Vrijdag 28 januari was het zover: de 1e jubileumactiviteit in het kader van het 50-jarig SVL-bestaan. De bingo-avond werd bezocht door jong en oud; de kantine was goed gevuld. Bea van Leeuwen vierde haar verjaardag door al haar verjaardagsgasten uit te nodigen voor een gezellig potje bingo. Het verjaardagspubliek werd goed zichtbaar gemaakt door middel van de papieren hoed die bij binnenkomst op tafel lag.

Fanatiek werd er door iedereen gespeeld om diverse prijzen. Met name de ‘eetprijzen’ vielen goed in de smaak en waren vaak al op voordat de kantine werd verlaten. Quizmaster Jan Gaasbeek (hoofdtrainer/coach) praatte vijf speelrondes aan elkaar, waarbij zowel rijtjes als een volle kaart een prijs opleverde. Jan-Willem Aalbertsen draaide de ballen.

 
De bingoleider Jan Gaasbeek

Die avond werd er 1 valse bingo gespeeld. De pechvogel moest zijn valse bingo bekopen met een rondje om het hoofdveld. We zullen de naam van deze pechvogel niet noemen en moeten ook in het midden laten of het wel een echte valse bingo was.
Aan het einde van de avond werd er om de hoofdprijs gespeeld: Thijs van Leeuwen was de gelukkige winnaar van een grillbakplaat. Na afloop werd er nog gezellig nageborreld en nagepraat. De jubileumcommissie kijkt terug op een geslaagde eerste activiteit.


Jan-willem controleert de balletjes

Jan-willem controleert de bingokaart

De hoofdprijs is voor Thijs van Leeuwen

Aankondiging Klaverjassen
14 januari 2011

Vrijdag 11 februari is er een klaverjasavond bij SVL. De avond wordt geleid door: Wilco van Doorn en Jeroen Wendels met medewerking van de Jubileumcommissie 50 jaar SVL.

Locatie: Kantine SVL, Marijkelaan 1 Langbroek
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Kosten: € 2,50 p.p.

Er zijn schitterende prijzen te winnen. Opgeven via intekenlijst in de kantine van SVL, opgeven kan tot en met woensdag 9 februari.

De jubilieumcommissie.

Aankondiging Bingo
4 januari 2011

De jubileumcommissie organiseert op vrijdag 28 januari 2011 een Jubileum Bingo 50 jaar SVL. De aanvang is om 20.00 uur in de kantine van SVL, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Er zijn schitterende prijzen te winnen en de koffie is gratis! Er worden 5 rondes gespeeld en de kosten zijn 3 euro per persoon.

Graag tot ziens op deze eerste jubileumactiviteit.

Hallo leden en oud leden van SVL
18 november 2010

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat ons aller SVL in 2011 50 jaar wordt, dat moet natuurlijk gevierd worden. Een groep van 8 mensen uit alle takken van onze vereniging zitten al een kleine 6 maanden bij elkaar om van 2011 een feestjaar te maken. We gaan iedere maand iets doen ter gelegenheid van dit jubileum. Om het geheel af te sluiten met een feestweek (24 augustus tot en met 27 augustus 2011). Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 8 januari zullen wij het een en ander nader toelichten.

Hier alvast een tip van de sluier:

Vriendelijke groeten van de jubileumcommissie.

Wim Bogerd, Elsbeth Merkens, Ciska van Vulpen, Jan Willem Aalbertsen, Gert de Haan, Marja Krooswijk, Corrie van Leeuwen en Ria van de Lagemaat.