Contact- en routegegevens

Sportterrein de Oranjehof

Alexanderdreef 16
3947 PA Langbroek
Kantine voetbal en volleybal: 0343-561693

Voor vragen aan SVL kunt u zich wenden tot de bestuursleden van de betreffende afdeling of voor algemene zaken een email sturen aan info@svl-omni.nl.

Meldpunt

Voor het melden van storingen, defecten of schade aan het sportcomplex (het gebouw en de sportvelden) kunt u een email sturen aan meldpunt@svl-omni.nl.

Toegangspasjes

Voor vragen over de toegangspasjes of het melden van vermissing of diefstal van een toegangspas, kunt u een email sturen aan toegangspas@svl-omni.nl.

Routebeschrijving

Klik hier voor een plattegrond en routeplanner naar de Oranjehof.

Langroek is gelegen tussen Doorn en Cothen. Hieronder volgt een korte routebeschrijving naar het sportterrein de Oranjehof van SVL in Langbroek.

Uit de richting Arnhem A12 richting Utrecht
Neem de afslag 22 Maarsbergen/Leersum. Ga rechtsaf richting Leersum/Doorn. De Maarsbergseweg volgen, na ongeveer 5 km rechtsaf richting Doorn de Leersumsestraatweg in (N225). U komt na ongeveer 8 km in Doorn, hier gaat u bij de verkeerslichten linksaf richting Langbroek/Wijk bij Duurstede. Na ongeveer 3 km bent u in Langbroek. U neemt dan de eerste weg rechts, de Prins Clausdreef, en sla meteen weer rechtsaf naar de Alexanderdreef richting de parkeerplaatsen bij het sportterrein.

Uit de richting Utrecht A12 richting Arnhem
Neem afslag 21 Maarn/Doorn. Ga rechtsaf richting Doorn/Maarn (N227). Rijd de Amersfoortseweg uit tot aan de verkeerslichten in Doorn en volg de borden Langbroek. Na ongeveer 3 km bent u in Langbroek. U neemt dan de eerste weg rechts, de Prins Clausdreef, en sla meteen weer rechtsaf naar de Alexanderdreef richting de parkeerplaatsen bij het sportterrein.

Uit de richting Bunnik richting Wijk bij Duurstede
Neem de N229 richting Wijk bij Duurstede. Neem bij Cothen de rotonde ¾ richting Langbroek/Doorn. Na ongeveer 1,5 km bent u in Langbroek. Neem de derde straat links, de Prins Clausdreef, en sla meteen rechtsaf naar de Alexanderdreef richting de parkeerplaatsen bij het sportterrein.. Het sportterrein is op deze laan aan de rechterkant.

Vanaf de snelweg is de totale reistijd naar Langbroek ongeveer 10 minuten.

Parkeren
Op het parkeerterrein voor het sportpark mag uitsluitend in de vakken geparkeerd worden. Wanneer je naast de vakken of in de berm parkeert, kan je bekeurd worden. Let op: ook in de woonwijk naast het sportpark zijn de parkeerregels verscherpt!