Verenigingsnieuws

Thijs van de Pavert overleden
21 mei 2020

Met grote verslagenheid namen we kennis van het overlijden, op 82 jarige leeftijd, van SVL Lid Thijs van de Pavert.
Woorden schieten te kort en we zullen hem binnen onze club erg missen. Thijs was jaren lang bestuurslid, vrijwilliger, sporter en sponsor.
We wensen de gehele familie heel veel kracht en sterkte toe om dit grote verlies te kunnen dragen.

Bestuur, leden en vrijwilligers
Sport Vereniging Langbroek

Beperkende regels voor sporten bij SVL
11 mei 2020

Beste leden, ouders, trainers/leiders, vrijwilligers,

Door versoepeling van de regels is het gelukkig weer mogelijk om te gaan sporten. Hiervoor gelden wel onderstaande beperkende regels die wij met zijn allen in acht moeten nemen. Deze regels zijn er niet alleen voor jouw gezondheid, maar ook voor die van een ander. Lees deze daarom goed voordat je weer komt sporten.

Veiligheid- en hygiëneregels voor iedereen

Extra aandachtspunten voor sporters

Extra aandachtspunten voor ouders en verzorgers

Kijk ook op de pagina van je afdeling voor specifieke aanwijzingen!

Veel sportplezier, sport veilig en blijf gezond!

Het Omni-bestuur.

Opstarten sport voor de jeugd
1 mei 2020

Beste SVL'ers,

Allereerst hopen wij, dat het jullie in deze bijzondere tijden goed gaat. Wij hopen vooral, dat jullie gezond zijn. De afgelopen dagen hebben we de eerste positieve tekenen in deze Corona crisis gezien. Het is nog veel te vroeg om alle maatregelen nu maar los te laten. We zien op sommige vlakken wel enige versoepeling. Het is dan ook best goed nieuws dat onze jeugd, onder voorwaarden natuurlijk, weer mag gaan sporten.

Dit betekent niet, dat het sportpark ineens weer gewoon open gaat voor jongeren tot en met 18 jaar.

Als SVL moeten we een plan maken, hoe we de sport voor de jeugd op een veilige manier kunnen opstarten. Als vereniging zijn we verantwoordelijk voor streng toezicht en handhaving van de vastgestelde regels. De komende periode maken de besturen van de afdelingen een plan van aanpak en gaan hierover in overleg met de gemeente. We hebben dus nog even tijd nodig.

Voor de afdeling voetbal is het streven om vanaf 6 mei de jeugdtrainingen weer te hervatten. Bij jeugd van 13 t/m 18 jaar blijft daarbij de 1,5 meter afstand van toepassing; bij jeugd t/m 12 jaar niet.

Verder blijven alle beperkende maatregelen voor het sportpark gewoon van kracht.

Het Omni bestuur

Corona update: houd je aan de regels!
20 maart 2020

Beste SVL'ers,

De wereld om ons heen lijkt tot stilstand gekomen. Steeds meer mensen raken besmet met het corona virus en het aantal doden stijgt dagelijks. Ook wij krijgen er in onze directe omgeving mee te maken. Besmettingen in de gemeente, wintersporters die ziek van vakantie terugkomen, horeca dicht etc.

De regering heeft in overleg met het RIVM verregaande maatregelen afgekondigd. De maatregelen zijn erop gericht om uitbreiding van het virus te voorkomen. Verder is het doel om ervoor te zorgen dat onze gezondheidszorg niet ineens met een gigantische piek wordt geconfronteerd. We kennen de maatregelen van de regering en de adviezen van het RIVM waarschijnlijk wel. Het heeft natuurlijk ook voor de sport grote gevolgen. Wij snappen ook, dat dat vervelend wordt gevonden.
Zo is het vanaf 15 maart in ieder geval t/m 6 april verboden om sport- en fitnessclubs (sportaccommodaties en sportinrichtingen), waaronder zwembaden, sporthallen en sportvelden open te houden.

De achterliggende gedachte van een aantal maatregelen is dat door het vermijden van sociale contacten verspreiding van het virus voorkomen wordt of heel geleidelijk gaat. Ondanks dit verbod zijn er nog steeds groepen voetballers actief op ons sportpark. Sommige vinden het onzin, als je ze er op aanspreekt.

Wij richten ons nu even tot de jongeren in het bijzonder, omdat we die nog regelmatig op het sportpark zien. Zeker als je jong bent is de kans, dat je (ernstig) ziek wordt, relatief klein. Maarre……. je kunt het virus wel oplopen en doorgeven aan anderen. Hoe zou jij het vinden dat jij verantwoordelijk bent voor de besmetting van je ouders, je oma of opa, je kleine, kwetsbare zusje of broertje?

SVL'ers, wees verstandig en houd ook rekening met anderen. Ga dus niet het sportpark op.
Beste ouders, bespreek dit ook met jullie kinderen.

Wij wensen iedereen succes en sterkte in deze bijzondere tijden.
Dank voor jullie medewerking.

Het voetbalbestuur.

SVL en Corona virus
12 maart 2020

In verband met de maatregelen tegen het Corona-virus zijn per direct alle activiteiten en clubbijeenkomsten van SVL afgelast. Dit in ieder geval tot 31 maart a.s. Hiermee volgen wij als SVL de richtlijnen van het RIVM en het NOC-NSF.

Dit betekent geen actieve sportbeoefening in welke vorm dan ook (wedstrijd, training, recreatief, etc ...).
Maar ook geen vergaderingen, overleggen, kantineactiviteiten, etc., helemaal niets.
Dit geldt uiteraard voor alle vier de afdelingen van SVL (voetbal, gym, tennis en badminton).

Zodra de situatie het toelaat zullen we de activiteiten weer gaan opstarten.
Als Omni-bestuur houden wij jullie op de hoogte via onze website www.svl-omni.nl

Het Omni bestuur

 

Archief verenigingsnieuws 2019
Archief verenigingsnieuws 2018
Archief verenigingsnieuws 2017
Archief verenigingsnieuws 2016
Archief verenigingsnieuws 2015
Archief verenigingsnieuws 2014
Archief verenigingsnieuws 2013
Archief verenigingsnieuws 2012
Archief verenigingsnieuws 2011
Archief verenigingsnieuws 2010
Archief verenigingsnieuws 2009
Archief verenigingsnieuws 2008