SVL, de omni-sportvereniging van Langbroek

Hartelijk welkom op de officiële website van SVL, de Sport Vereniging Langbroek. SVL is een omni-sportvereniging die onderdak biedt aan een afdeling voetbal, tennis, gymnastiek en badminton.

Een gezellige en sportieve vereniging voor jong en oud met maar liefst 494 leden. Een vereniging die wordt gekenmerkt door haar open karakter en waar respect voor de ander nog steeds als een groot goed wordt beschouwd. Kortom, een vereniging waar je je thuisvoelt.

SVL is een vereniging met een historie (opgericht in 1961), maar ook een met toekomst. Ons nieuwe sportcomplex "Oranjehof", geopend op 20 augustus 2011, is gelegen aan de Alexanderdreef 16. Een accommodatie voor de voetbal bestaande uit 3 wedstrijdvelden, waarvan één kunstgrasveld, 8 kleedkamers en een kantine. Verder bestaat het sportcomplex uit 3 kunstgrastennisvelden en een sportzaal met 2 kleedkamers voor de badminton en de gymnastiek. De afdelingen tennis, gymnastiek en badminton hebben gezamenlijk een eigen kantine.

 

Nieuw op de website

Algemene ledenvergadering 24 november
Start jubileum jaar
Algemene ledenvergadering Digitaal 18 mei 2021
Thijs van de Pavert overleden
Beperkende regels voor sporten bij SVL
Opstarten sport voor de jeugd
Corona update: houd je aan de regels!
SVL en Corona virus

Op deze site vindt u ruime informatie over SVL in het algemeen en de diverse afdelingen in het bijzonder. De site wordt regelmatig voorzien van de allerlaatste nieuwsfeiten en mededelingen en natuurlijk met de uitslagen van de laatst gespeelde wedstrijden. Bezoek de site dus regelmatig en blijf zo op de hoogte van de sport in Langbroek.