Introductie volleybal

Volleyballers gezocht!

Mooi nieuws. Met als kern Saamhorigheid, Vriendschap en Loyaliteit kan er vanaf september 2020 bij SVL worden gevolleybald. Zoek jij een plek om gezellig en sportief te volleyballen? Lees verder!

Dames competitie teams (senioren)

We streven ernaar om in het eerste seizoen (vanaf september) te starten in de Nevobo competitie met minimaal twee damesteams. Hoogstwaarschijnlijk zullen deze uitkomen in de derde en/of vierde klasse. Thuiswedstrijden vinden plaats op vrijdagavond en zaterdagmiddag in de sporthal in Langbroek. Heb jij volleybalervaring en ben je opzoek naar een vereniging waar gezelligheid met sportiviteit gecombineerd wordt? Neem contact op met Corienne via wedstrijdsecretariaat@svl-volleybal.nl.

Recreanten + beginners

Naast de competitieteams willen we ook plek bieden voor recreatieve en beginnende volleyballers. Denk daarbij aan trainingen en, bij voldoende animo, een recreantencompetitie. Dus, wil je leren volleyballen? Of wil je weer recreatief gaan volleyballen? Neem contact met Corienne op via wedstrijdsecretariaat@svl-volleybal.nl voor alle informatie en mogelijkheden.

Nauwe samenwerking met SVL voetbal

Als nieuwe volleybal tak, wordt er nauw samengewerkt met SVL voetbal. Zo worden de wedstrijden en trainingen gespeeld in de sporthal en wordt daarbij gebruik gemaakt van de faciliteiten en de kantine van SVL voetbal.

 

Heb je opmerkingen, vragen of ideeën? Laat dat weten via wedstrijdsecretariaat@svl-volleybal.nl.

We zijn benieuwd (en kunnen niet wachten)!

Het SVL Volleybal bestuur,

Maud Kosterman, Jo-ann van de Lagemaat en Corienne Merkens