Voetbalschool

De voetbalschool van Maurice Pot heeft een eigen website.
Bezoek de website van de Voetbal Techniek School Langbroek e.o. voor alle informatie over de techniektrainingen.

Activiteiten Voetbal Techniek School

Wij geven u graag een kleine update van de activiteiten die de Voetbal Techniek School in het seizoen 2015-2016 verzorgd.

Technieklessen
In onze regio geven wij technieklessen bij SVF Cothen, SVL Langbroek en SV Houten. Ook verzorgen wij speciale voetbaldagen tijdens evenementen en vakanties.
Tijdens het 70-jarig jubileumfeest van SVF Cothen mochten wij voor de jeugd een aantal clinics verzorgen die, ondanks het toen behoorlijk slechte weer, door zeer veel jeugdleden enthousiast zijn gevolgd!

Om de week op donderdag geven wij les bij SVF Cothen. Deze cursus is op basis van inschrijving en kan gevolgd worden door zowel leden als niet-leden van SVF. Het volgen van een gratis proefles is hierbij altijd mogelijk!
Op de andere donderdag zijn wij bij SV Langbroek. Hier kunnen alle jeugdleden van SVL gebruik van maken. Vanaf januari gaat ook deze cursus op basis van inschrijving en kan gevolgd worden door zowel leden als niet-leden van SVL.
In Houten worden de technieklessen op de maandagmiddag gegeven. Deze trainingen vormen onderdeel van het reguliere trainingsaanbod van de club.

Keepersschool
Sinds dit seizoen werken wij samen met Keepersschool Klemvast voor al onze keeperslessen. Klemvast was al eerder te gast tijdens onze lessen, maar wij zijn blij te kunnen melden dat er een vast samenwerkingsverband is aangegaan waardoor wij nog meer diversiteit leveren tijdens onze lessen!

Train de trainer
Onze Train-de trainer cursussen zijn ook weer van start gegaan. Bij SVF Cothen hebben wij inmiddels twee avonden verzorgd en in de loop van het seizoen volgen nog twee avonden. Bij VV Lemelerveld en SV Houten verzorgen wij dit seizoen ook de Train-de trainer cursus.
Met deze cursussen stellen de verenigingen hun trainers in staat op een hoger niveau les te geven en hiermee een belangrijke rode draad in de jeugdopleidingen te volgen.

CLV
En last but not least verzorgen wij ook dit jaar bij het Christelijk Lyceum Veenendaal een aantal technieklessen aan maar liefst 150 leerlingen. Wat wij hier doen, is het geven van integrale (techniek)trainingen aan de sportklassen. Dit doen we voor het derde jaar op rij, ontzettend leuk om te doen!

Kortom, het wordt weer een mooi seizoen waarbij we weer veel kinderen en trainers mogen begeleiden naar nog meer plezier en kwaliteit in voetbal!

Met vriendelijke groet,
namens de Voetbaltechniekschool

Maurice Pot
Coördinator / techniektrainer
Voetbaltechniekschool (VTS)
Langbroek, Cothen en Houten
06-20941620
vtslangbroek@gmail.com
www.vtsl.nl
www.facebook.com/VTSLangbroek

Start lessen Voetbal Techniek School

Op donderdag 24 september 2015 gaat de Voetbal Techniek School starten met haar lessen bij SVL. Deze lessen zijn bedoeld voor F t/m C pupillen.

Om de week kun je op donderdag tussen 16.30 en 17.45 uur werken aan je techniek onder leiding van Maurice Pot en zijn trainers van de Voetbal Techniek School. De trainingen worden ondersteund door de hoofdklasse-spelers van SVL 1.

Deze lessen zijn voor de leden van SVL kosteloos te volgen!
Aanmelden is gewenst en kan heel eenvoudig: Stuur een mail met je gegevens (naam, leeftijd, team, tel.nr) naar info@vtsl.nl.

Kijk op de site www.vtsl.nl voor meer info en trainingsdata.