Welkom bij de afdeling voetbal van Sport Vereniging Langbroek

Wedstrijdprogramma en uitslagen: zie het overzicht onderaan deze pagina.

De voetbalafdeling van SVL telt momenteel 269 spelende leden. Het ledenaantal is vooral door de grote aanwas bij de jeugd de laatste jaren aanzienlijk gegroeid. Onze vereniging staat regionaal bekend om zijn sportiviteit en gezelligheid.
SVL is niet alleen een aantrekkelijke club voor recreatiespelers maar ook voor prestatiegerichte spelers. Het eerste elftal heeft een moeilijke periode doorgemaakt maar zit alweer enige jaren in de lift en komt momenteel uit in de eerste klasse C zaterdag amateurs.


De Kampioenen van de eerste klasse SVL 1 en SVL MB1

Er wordt dit seizoen gevoetbald in 13 teams. 4 heren seniorenteams, 1 damesteam en 8 jeugdteams, waaronder één meisjesteam. Tevens kunnen bij SVL de allerjongste voetballertjes het spelletje leren door middel van het zogenaamde minivoetbal.

De vereniging wil haar leden maximaal plezier bieden. Door veel en leuke (voetbal)activiteiten te ondernemen, door het contact tussen de leden onderling te stimuleren, door intern goed te communiceren en door goede basisvoorzieningen te realiseren. Daarmee groeit de kwaliteit en daarmee ook het imago en de aantrekkingskracht van de club. Het kan niet anders of dit leidt op termijn tot verdere groei: meer leden, meer sponsors, meer mogelijkheden, betere prestaties, meer plezier.

De vereniging kan nog steeds rekenen op de inzet van veel enthousiaste vrijwilligers. Het lijkt zo gewoon wanneer alle teams weer lekker aan het spelen zijn op de zaterdag, maar daar gaat een hoop voorbereiding aan vooraf. Zonder deze mensen zou er niet gespeeld kunnen worden.

 

Nieuw op de website

SVL Vrouwen 1 keert volgend jaar terug
Wedstrijdverslag SVL 1 - Bennekom 1
Verslag HDS JO13-2 - SVL JO13-1
Algemene Ledenvergadering 6 juni 2018
Bastin Hofman speelt 250ste officiële wedstrijd voor SVL 1
Wedstrijdverslag Woudenberg 1 - SVL 1
Verslag SVL JO13-1 - DOVO JO13-4
Wedstrijdverslag DHSC 1 - SVL 1
Wedstrijdverslag restant SVL - LRC
Verslag Candia 66 JO13-2 - SVL JO13-1
Wedstrijdverslag GRC-14 1 - SVL 1Pupil van de dag

Speler:
Elftal:
Wedstrijd:
Daan de Kruijf
SVL JO12-1
SVL 1 - Bennekom 1