Welkom bij de afdeling voetbal van Sport Vereniging Langbroek

Wedstrijdprogramma en uitslagen: zie het overzicht onderaan deze pagina.

De voetbalafdeling van SVL telt momenteel 269 spelende leden. Het ledenaantal is vooral door de grote aanwas bij de jeugd de laatste jaren aanzienlijk gegroeid. Onze vereniging staat regionaal bekend om zijn sportiviteit en gezelligheid.
SVL is niet alleen een aantrekkelijke club voor recreatiespelers maar ook voor prestatiegerichte spelers. Het eerste elftal heeft een moeilijke periode doorgemaakt maar zit alweer enige jaren in de lift en komt momenteel uit in de eerste klasse C zaterdag amateurs.


De Kampioenen van de eerste klasse SVL 1 en SVL MB1

Er wordt dit seizoen gevoetbald in 13 teams. 4 heren seniorenteams, 1 damesteam en 8 jeugdteams, waaronder één meisjesteam. Tevens kunnen bij SVL de allerjongste voetballertjes het spelletje leren door middel van het zogenaamde minivoetbal.

De vereniging wil haar leden maximaal plezier bieden. Door veel en leuke (voetbal)activiteiten te ondernemen, door het contact tussen de leden onderling te stimuleren, door intern goed te communiceren en door goede basisvoorzieningen te realiseren. Daarmee groeit de kwaliteit en daarmee ook het imago en de aantrekkingskracht van de club. Het kan niet anders of dit leidt op termijn tot verdere groei: meer leden, meer sponsors, meer mogelijkheden, betere prestaties, meer plezier.

De vereniging kan nog steeds rekenen op de inzet van veel enthousiaste vrijwilligers. Het lijkt zo gewoon wanneer alle teams weer lekker aan het spelen zijn op de zaterdag, maar daar gaat een hoop voorbereiding aan vooraf. Zonder deze mensen zou er niet gespeeld kunnen worden.

 

Nieuw op de website

Uitnodiging voor speciale ‘pieten’ gymles!
Willem Baaij tweehonderd keer SVL 1
Eerste vriendschappelijke wedstrijd mini's
Verslag Valleivogels JO15-2 - SVL JO15-1
Verslag bekerwedstrijd SVL - OSV
Activiteiten in de kantine
Verslag AFC Quick 1890 JO15-5 - SVL JO15
Wedstrijdverslag GRC-14 - SVL
Bedankt alle stemmers
Verslag SVL JO15-1 - Jonathan JO15-6
Wedstrijdverslag SVL - Nieuw Lekkerland
Wedstrijdverslag GJS - SVL
Martijn Verkerk gaat bestuur ondersteunenPupil van de dag

Speler:
Elftal:
Wedstrijd:
Anneco van der Kooij
SVL JO11-1
SVL 1 - OSV 1