Blessures oplossen en voorkomen

Fysiotherapeuten van Fit4All bij SVL

Ook dit seizoen werken SVL en Fit4All weer samen. Vanaf 1 september zullen op dinsdag- en donderdagavond van 19.40 tot 20.50 uur David Bouwmeester en Joey Heijnen, beide fysiotherapeuten van Fit4All uit Wijk bij Duurstede, bij SVL aanwezig zijn.

 

Tot 20.15 kunnen selectiespelers terecht in de prachtige verzorgingsruimte op Sportpark Oranjehof. Van 20.15 tot 20.50 uur staan de therapeuten klaar voor alle andere SVL'ers. Jeugdspelers (-sters), niet-selectiespelers, vrijwilligers, iedereen met een blessure, vraag of klacht kan terecht om een diagnose te laten stellen. Mocht het nodig zijn om over te gaan tot behandelen, dan zullen de therapeuten u doorverwijzen naar de praktijk in Wijk bij Duurstede. Fit worden & Fit blijven is de slogan van Fit4All. Samen met SVL willen we er alles aan doen om de SVL-sporters Fit te houden.

In de Fysiotherapie praktijk aan de Zandweg 13-15 werken 6 therapeuten. Specialisaties als manueel, bewegen met COPD, hartfalen en sportfysiotherapie zijn aanwezig. Fit4All koppelt fysiotherapie behandelingen aan oefenen en trainen. De fysiotherapeuten van Fit4All zorgen ervoor dat u snel en verantwoord weer kan sporten.

Naast een fysiotherapie praktijk heeft Fit4All ook een sportcentrum. Hierin worden groepslessen gegeven in o.a.: Spinning®, CrossCore, Zumba®, Steps, BodyShape, SuperShape, Pilates en vanaf dit jaar ook het unieke Fit vanuit jezelf afvalprogramma. Ook kan men in het Sportcentrum terecht voor Fitness onder professionele begeleiding. Er wordt getraind in kleine groepen met de nieuwste apparatuur. Er is altijd deskundige begeleiding voor een verantwoorde training.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van sporten bij Fit4All?
Kijk eens op www.fit4all.nl. Of schrijf je in voor een gratis proefles, dit kan via 0343-431111, fit@fit4all.nl of gewoon even langsgaan aan de Zandweg 13-15 te Wijk bij Duurstede.

Flyer HealthCentre Fit4All.

 


 

Archief blessures 2013