Wedstrijdverslagen SVL JO13-1 seizoen 2017/2018

SVL JO13-1 - DEV Doorn JO13-2
19 mei 2018

Nadat we ons om 9:15 bij SVL hebben verzameld, gaan we naar de kleedkamer. Daar werd de opstelling bekend gemaakt en hebben we wat tactieken besproken. Daarna op naar het veld voor de warming-up en inschieten van de keepster. Dan gaan we op onze posities staan en we zijn er klaar voor. De scheidsrechter kijkt of iedereen er klaar voor is, DEV mag uitnemen en geeft het fluitsignaal. De wedstrijd is begonnen en DEV speelt de bal eerst terug, de bal komt goed aan. De bal wordt rond gespeeld en ze spelen weer terug naar de middenlijn, spelen dan naar de rechterkant en gaan verder naar voren. De bal wordt over gepasst, maar SVL staat er tussen en we nemen de bal gelijk weer terug naar de middenlijn. We spelen gelijk verder naar voren en gaan langs de rechterzijlijn naar de cornerhoek toe. De bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel getrapt, jammer op de paal. SVL heeft nog steeds de bal en we spelen de bal lekker rond en spelen de bal naar de linkerkant en de bal wordt gelijk op het doel geschoten, jammer in de handen van de keeper. De keeper van DEV trapt de bal naar de middenlijn, maar komt gelijk weer bij SVL. We spelen de bal lekker rond en komen gelijk weer het 16 metergebied van DEV binnen. We schieten op het doel, jammer net naast, de keeper van DEV schiet de bal ver naar voren. De bal komt goed aan en DEV speelt nu richting onze verdedigers, deze weten de bal weer te bemachtigen. We spelen gelijk weer verder naar voren en komen voor de penalty stip uit. We schieten op het doel en de keeper stoot de bal net weg, corner.

SVL legt de bal klaar en wacht op het fluitsignaal van de scheidsrechter. Deze fluit en de bal wordt net achter de 2e paal voorgegeven en gelijk op het doel geschoten. De keeper van DEV heeft hem en trapt de bal gelijk ver naar voren uit. De bal wordt goed aangenomen en naar de linkerkant doorgespeeld. DEV loopt door onze verdediging heen en komen voor het doel uit. Ze schieten en goal 0 - 1 voor DEV. SVL neemt uit en we gaan gelijk weer in de tegenaanval, SVL speelt zeker met veel druk en de bal wordt goed rond gespeeld. SVL speelt lekker aanvallend en we hebben veel balbezit de bal gaat goed rond. Zo spelen we langs de linkerkant verder naar voren, we spelen de bal lekker over en weer en lopen bij DEV het 16 meter gebied in. De bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten, goal 1 - 1. DEV mag uitnemen en ze gaan gelijk in de tegenaanval, maar raken al snel de bal weer kwijt. SVL speelt weer verder naar voren en we spelen zo het 16 meter gebied van DEV binnen. We geven de bal weer voor en schieten gelijk weer op het doel, jammer de keeper heeft hem. Hij speelt de bal gelijk weer ver naar voren en de bal wordt gelijk weer door SVL overgenomen. Zo wordt er een tijd over en weer gespeeld met SVL het meeste balbezit. Nog wat pogingen op het doel, maar we konden het net niet afmaken. Dan klinkt het fluitsignaal en de eerste helft is gespeeld, even wat drinken en de eerste helft bespreken wat kan er beter.

We gaan weer klaar staan, SVL neemt uit en we spelen eerst de bal terug. De bal wordt daarna langs de lijn verder naar voren gespeeld. DEV weet de bal terug te pakken en ze hebben nu de eerste 10 minuten van de tweede helft het meeste balbezit en spelen steeds op onze helft. Dan in de 41e minuut breekt DEV door de verdediging van SVL en ze komen via de linkerkant uit en schieten op het doel, goal 1 - 2 voor DEV. Kop op SVL, we kunnen het, we gaan klaar staan en gaan gelijk weer aanvallender spelen. De bal wordt beter rond gepasst en we hebben nu meer balbezit. We spelen verder naar voren en lopen bij DEV de 16 meter in, we spelen de bal verder naar voren. De bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geknald, goal 2 - 2. Jahoe SVL, we are back in business, houd dit vol. DEV neemt weer uit en SVL weet de bal gelijk weer in hun bezit te hebben. We spelen gelijk weer door naar voren, we spelen nu lekker fel. We hebben nog maar 12 minuten op de klok, we spelen steeds op de helft van DEV, we spelen mooie combinaties, maar kunnen het net niet afmaken. Dan klinkt het fluitsignaal en de wedstrijd is gespeeld. Goed gespeeld mannen en dames van SVL. Even handen schudden en een kleine nabespreking in de kleedkamer. Dan lekker douchen en nog wat drinken in de kantine.

Allemaal een fijn weekend en Pinksteren. Maandag is er geen training dus tot woensdag bij de training.
De foto's en het verslag zijn weer te bewonderen op de website van SVL JO13-1G.

Met sportieve groet,

Pascal van Scharenburg
Een van de leiding SVL JO13-1G

HDS JO13-2 - SVL JO13-1
12 mei 2018

Nadat we ons om 10:30 hebben verzameld bij SVL gaan we onderweg naar Leersum. Nadat we ons hebben gemeld, gaan we ons omkleden en wordt de opstelling bekend gemaakt. Daarna naar het veld naast het hoofdveld voor de warming-up. Zo'n 15 minuten voordat de wedstrijd begint, konden we nog op het veld inspelen. SVL is er klaar voor, we staan in een halve cirkel en gaan dan even de handen schudden. HDS mag uitnemen en ze spelen de bal eerst terug en dan gaat de bal gelijk lekker rond. HDS speelt de bal verder rustig naar voren en SVL komt er net niet tussen. Ze spelen verder naar voren en dan staat SVL er tussen en kunnen we weer terug spelen naar het middenveld. De bal gaat wel rond, maar komt niet goed aan. Zo spelen we een tijdje over en weer en HDS heeft de bal en komt door onze verdedigers heen. De bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten, goal 1 - 0 voor HDS. Kom op SVL we kunnen het, speel de bal rond dan gaat het lukken. SVL neemt uit en we gaan gelijk in de tegenaanval, de bal gaat nu lekker rond. We spelen nu steeds op de helft van HDS en we hebben al wat pogingen op het doel gedaan. Helaas zonder resultaat, net naast of in de handen van de keeper van HDS.

Dan na 15 minuten spelen, de bal wordt goed heen en weer getikt en we lopen zo het 16 meter gebied in. De bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geknald, goal 1 - 1. Lekker SVL ga zo door, HDS neemt uit en speelt weer eerst terug. Ze komen dan verder naar voren en geven de bal lang voor. SVL staat er tussen en we spelen de bal gelijk weer terug naar voren. De bal komt goed aan en we tikken gelijk de bal verder naar voren langs de lijn. De bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel getrapt, goal 1 - 2. Mooi SVL houd dit zo vol met nog 13 minuten op de klok van de eerste helft. Dit belooft een spannende wedstrijd te worden, HDS neemt weer uit en ze spelen de bal gelijk ver naar voren uit en de bal wordt goed aangenomen. Ze spelen verder naar voren en lopen zo onze verdedigers voorbij en knallen op het doel. Pff gelukkig heeft onze keepster de bal, ze schiet de bal gelijk ver naar voren uit. Jammer, in de voeten van HDS en zij spelen de bal gelijk weer verder naar voren en komen ons 16 meter gebied weer in. Dan weten onze verdedigers de bal weer terug te winnen en we spelen de bal terug naar het middenveld. Zo spelen we de eerste helft verder uit met SVL het meeste balbezit en nog wat mooie pogingen op het doel. Dan klinkt het fluitsignaal, even wat limonade drinken en nog even luisteren wat gaat er goed en fout.

Kom op SVL we moeten strakker overspelen en meer voetbal laten zien. Niet dat paniek voetbal en de bal alleen maar naar voren passen. De spelers van SVL gaan weer op hun posities staan en we mogen de bal uitnemen. We spelen de bal eerst terug en dan naar voren. De bal gaat gelijk naar HDS en deze komen gelijk sterk terug en komen door ons verdedigers heen en knallen de bal op het doel wat een redding weer van onze keepster. Ze geeft de bal aan de achterhoede en zo spelen we de bal weer rond. HDS weet de bal weer te pakken en ze lopen ons 16 meter gebied in, de speler van HDS wordt onderuit geschoffeld. De scheidsrechter fluit, penalty voor HDS. De bal wordt op de stip gelegd en HDS staat klaar, wacht op het fluitsignaal en schiet, whoo wat een redding, onze keepster houdt de bal. We spelen de bal verder naar voren en gaan in de tegenaanval. Zo wordt de wedstrijd verder uitgespeeld met nog wat kansen van HDS en SVL. Het eindsignaal wordt gegeven en de wedstrijd is gespeeld en gewonnen. Even handen schudden en dan lekker douchen.

Met sportieve groet,

Pascal van Scharenburg
Een van de leiding SVL JO13-1G

Je kunt de fan site van de jongens en meiden JO13-1G volgen via deze link: SVL JO13-1G

SVL JO13-1 - DOVO JO13-4
21 april 2018

Nadat we om 9:15 uur bij SVL waren, gingen we ons omkleden in de kleedkamer. In de kleedkamer de opstelling bekend gemaakt, de statistieken doorgenomen. Op naar het veld voor de warming-up en nog even inschieten. SVL is er weer klaar voor en we gaan op onze posities staan. De scheidsrechter kijkt of iedereen er klaar voor is en geeft het fluitsignaal en de wedstrijd is begonnen. SVL neemt de aftrap en speelt de bal eerst terug en de bal gaat lekker rond. Zo spelen we naar voren en komen zo bij hun verdedigers aan, zij weten de bal over te nemen. Ze spelen de bal weer terug naar de middenlijn en spelen de bal naar de linkerkant. Ze spelen zo verder naar voren en de bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten. Whoo goed gehouden van onze keepster, zij schiet de bal gelijk ver over de middenlijn. De bal komt goed aan en we lopen gelijk via de zijlijn verder naar voren. De bal wordt voorgegeven en goed aangenomen en gelijk op het doel geschoten. Goal 1 - 0 voor SVL.

DOVO neemt uit en komt gelijk met een tegenaanval. We spelen zo een tijdje over en weer en dan in de 15e minuut DOVO aan de bal. Vanaf de middenlijn wordt de bal naar voren geschoten en de bal schiet onze verdedigers voorbij. DOVO komt goed achter de bal en knalt op het doel, goal 1 - 1. SVL neemt uit en gaat gelijk in de tegenaanval, SVL begint nu lekker rond te spelen. We komen steeds het 16 meter gebied van DOVO binnen, er zijn al wat pogingen op het doel geweest. Dan net naast of op de lat in de handen van de keeper, het wil maar niet lukken. Dan klinkt het fluitsignaal en de eerste helft is gespeeld met een tussenstand van 1 - 1.

Even wat drinken en de jongens en meiden een peptalk gegeven en gevraagd hoe we het beste kunnen spelen als we de wedstrijd willen winnen. SVL is er weer klaar voor en we gaan op onze posities staan. De scheidsrechter geeft het fluitsignaal en de tweede helft is begonnen. DOVO neemt uit en ze spelen de bal eerst terug en die gaat daarna goed rond. Ze spelen nu nog feller en aanvallender, SVL weet het even niet en we hebben zeker de eerste 20 minuten paniekvoetbal. Er wordt niet beheerst gespeeld, zodra we de bal hebben wordt hij gelijk naar voren geschoten. We hebben totaal geen rust en dan in de laatste 10 minuten van de wedstrijd heeft SVL de rust weer gevonden, er wordt weer gecommuniceerd en de bal gaat nu goed rond. We zijn weer aanvallende positie en hebben de rust weer gevonden. Een aantal mooie pogingen op het doel, maar net naast of in de handen van de keeper. Dan klinkt het fluitsignaal en de wedstrijd is gespeeld.

Jammer SVL, gelijk spel, DOVO was vandaag iets sterker dan jullie helaas. Even handen schudden en dan lekker douchen. Fijne avond nog.

Met sportieve groet,

Pascal van Scharenburg
Een van de leiding SVL JO13-1G

Je kunt de fan site van de jongens en meiden JO13-1G volgen via deze link: SVL JO13-1G

Candia 66 JO13-2 - SVL JO13-1
14 april 2018

Nadat we ons rond 8:30 bij Candia '66 melden, gaan we naar de kleedkamer voor de opstelling. Nog even de statistieken besproken en dan naar het zandveld voor de warming-up. Nog even de keepster ingespeeld en de bal lekker laten rondgaan. Toen kwam de scheidsrechter de spelerspassen controleren. Dit was natuurlijk in orde en SVL is er klaar voor. We gaan op onze posities staan en de scheidsrechter kijkt of iedereen er klaar voor is. Dan geeft hij het fluitsignaal en de wedstrijd is begonnen. Candia '66 neemt uit en ze spelen de bal eerst terug en spelen de bal naar de linkerzijkant. De bal wordt goed aangenomen en ze spelen de bal zo verder vooruit. Ze komen de verdedigers van SVL tegen en moeten de bal gelijk weer inleveren. We spelen de bal lekker rond en gaan zo verder naar de middenlijn. De bal wordt naar de rechterkant gespeeld en langs de lijn verder naar voren meegenomen. De bal wordt doorgespeeld en dan middenvoor voorgegeven. De bal komt goed aan en we lopen zo het 16 meter gebied in en knallen op het doel. Goal 0 - 1, lekker SVL dat gaat goed zo. Candia '66 neemt uit en wil gelijk in de tegenaanval gaan. Ze spelen de bal over, maar SVL staat er tussen en wij spelen de bal gelijk naar de rechterkant en de bal wordt goed langs de lijn verder naar voren meegenomen. De bal wordt voorgegeven en komt goed aan en wordt gelijk weer op het doel geschoten. Goal 0 - 2, dat gaat lekker SVL en dat binnen 4 minuten, ga zo door.

Candia '66 neemt weer uit en speelt de bal eerst weer terug. De bal gaat dan lekker rond en zo spelen we een tijdje over en weer met SVL het meeste balbezit en we hebben alweer wat schoten op het doel gedaan. Helaas net naast of in de handen van de keeper. En dan in de 17e minuut, SVL heeft de bal, we komen vanaf de rechterkant langs de lijn verder naar voren en lopen het strafschopgebied in. De bal wordt middenvoor gegeven net voor de penaltystip. De bal komt goed aan en wordt gelijk op het doel geschoten, goal 0 - 3. Candia '66 neemt weer uit en ze gaan gelijk in de tegenaanval. Ze spelen de bal steeds met lange halen naar voren nu met het eerste echte gevaar voor SVL. Ze lopen ons 16 meter gebied in, maar onze verdedigers weten de bal alweer te onderscheppen en we spelen de bal weer naar de middenlijn. Zo zijn we een tijdje over en weer aan het spelen en dan nog 1 minuut voor het einde van de eerste helft heeft SVL de bal en we spelen midden op het veld. De bal wordt steeds snel over gepasst en we lopen zo weer dichter naar de goal. We schieten op het doel en goal 0 - 4. Candia '66 neemt snel uit en ze spelen de bal naar de rechterkant en raken de bal gelijk weer kwijt. SVL neemt de bal weer mee naar voren en we schieten de bal naar de linkerkant. Candia staat er tussen en schiet de bal over de zijlijn en dan klinkt het fluitsignaal. De eerste helft is gespeeld met een tussenstand van 0 - 4 voor SVL.

Even wat drinken en gevraagd of alles goed gaat, nog even wat tips om meer uit de wedstrijd te halen, SVL is er weer klaar voor en we gaan op onze posities staan. SVL mag uitnemen en we spelen de bal eerst terug en spelen de bal rond. Candia '66 heeft een peptalk gehad, want zij spelen de eerste 10 minuten beter dan SVL, waarbij ze steeds ons 16 metergebied in komen. Onze keepster heeft de bal en schiet de bal ver naar voren uit, de bal komt goed aan en gaat gelijk lekker rond, we komen zo de verdedigers van Candia '66 voorbij en knallen gelijk op het doel, goal 0 - 5. Candia '66 neemt uit en gaat gelijk weer in de tegenaanval. SVL weet de bal alweer snel te bemachtigen en we stormen met de bal gelijk weer naar voren. De bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten, goal 0 - 6. Candia '66 neemt snel uit en ze spelen de bal te ver naar voren. SVL heeft de bal weer in hun bezit en we spelen gelijk verder naar voren. De bal wordt weer snel rond gespeeld en zo lopen we gelijk het strafschopgebied in. De bal wordt gelijk op het doel geschoten en goal 0 - 7. Candia neemt weer uit en ze spelen weer door naar voren en gaan langs de lijn verder naar voren en de bal wordt goed rond gespeeld. SVL neemt het roer weer over en we gaan de andere kant weer uit. Zo spelen we een 10 minuten over en weer.

SVL heeft de bal, we komen via de rechterkant vlak voor het doel uit. De bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten, goal 0 - 8. Candia '66 neemt uit en ze spelen eerst terug en geven de bal voor, maar SVL staat er tussen en we spelen de bal gelijk weer door naar voren. We stormen het 16 metergebied weer in en knallen op het doel, goal 0 - 9. Zo SVL, dat gaat zo lekker snel, Candia '66 neemt weer uit en raakt gelijk de bal weer kwijt. SVL speelt de bal ver naar voren, er wordt een sprintje getrokken en de bal wordt goed meegenomen. De bal wordt voorgegeven en op het doel geschoten. De keeper stoot de bal weg en komt voor de voeten van SVL, de bal wordt weer op het doel geschoten en Candia weet de bal weer weg te spelen en weer de bal voor de voeten van SVL, weer een knal op het doel. Goal 0 - 10 voor SVL. Candia '66 neemt uit en speelt over, SVL staat er weer tussen en we nemen de bal gelijk weer mee naar voren. De bal wordt voorgegeven en gelijk weer op het doel geschoten, goal 0 - 11. Candia '66 mag weer uitnemen en zze spelen de bal over en komen verder naar voren. SVL weet de bal weer te bemachtigen en we gaan weer naar voren, de bal wordt doorgespeeld. De bal wordt voorgegeven en Candia staat er tussen en schieten de bal weer terug naar voren. Dan klinkt het fluitsignaal en de wedstrijd zit er op. Jahoe, we hebben gewonnen. Even de handjes schudden en dan een overwinningsfoto en lekker douchen.

De foto's en het verslag zijn weer te bewonderen op de website van SVL JO13-1G.
Allemaal een fijn weekend en tot maandag bij de training.

Met sportieve groet,

Pascal van Scharenburg
Een van de leiding SVL JO13-1G.

Je kunt de fan site van de jongens en meiden JO13-1G volgen via deze link: SVL JO13-1G

SVL JO13-1 - Veenendaal JO13-1
7 april 2018

Nadat we ons verzameld hebben bij SVL gingen we gelijk naar de kleedkamer. Daar hebben we de opstelling bekend gemaakt en wat speelwijzen doorgenomen. Daarna gingen we naar het veld voor de warming-up en nog even ingespeeld. Dan om 10:00 uur zijn we er klaar voor en gaan in de opstelling staan. De scheidsrechter controleert of iedereen er klaar voor is en geeft dan het fluitsignaal. De wedstrijd is begonnen en Veenendaal neemt de aftrap. Ze spelen de bal terug en zetten daarna gelijk druk, ze komen verder naar voren. Ze spelen zo ons 16 meter gebied in en knallen op het doel, wat een redding van onze keepster. Ze schiet de bal gelijk ver naar voren uit, deze komt goed aan en wordt verder naar voren meegenomen. De bal gaat lekker rond en de bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten. Jammer net naast, de keeper van Veenendaal trapt de bal naar de linker zijkant. De bal wordt goed aangenomen en ze spelen naar de middenlijn. SVL weet de bal te onderscheppen en we gaan verder naar voren. De bal wordt op het doel geschoten de keeper weet de bal net weg te slaan. Corner, de bal wordt klaar gelegd en genomen, de bal komt in de 16. Deze wordt op het doel geschoten en de bal wordt door Veenendaal weggewerkt. Zo spelen we de hele eerste helft over en weer en dan klinkt het fluitsignaal. De eerste helft is gespeeld.

Eerst even wat water drinken en doorgenomen hoe we kansen kunnen creëren. We moeten feller en strakkere passes geven. SVL is er weer klaar voor en we gaan weer op onze posities staan. SVL mag uitnemen en we spelen de bal terug, we spelen de bal gelijk door. De bal komt goed aan en wordt gelijk doorgespeeld maar Veenendaal weet de bal te onderscheppen en speelt de bal gelijk door naar voren. Ze spelen verder naar voren en lopen zo ons 16 meter gebied in. Ze knallen op het doel en goal 0 - 1 voor Veenendaal. SVL neemt weer uit en we gaan gelijk in de tegenaanval. We spelen de bal goed rond en komen bij Veenendaal hun 16 meter gebied in. We knallen gelijk op hun doel, jammer net over. De keeper van Veenendaal schiet de bal ver naar voren uit in de voeten van SVL, we nemen de bal goed aan en spelen gelijk weer naar voren. Zo spelen we een tijdje door en SVL heeft genoeg kansen gehad. Dan in de 50e minuut Veenendaal aan de bal, ze spelen zo onze verdedigers voorbij. De bal wordt verder naar voren meegenomen en op het doel geschoten, goal, 0 - 2 voor Veenendaal.

SVL neemt uit en gaat gelijk in de aanval, we spelen de bal over, maar Veenendaal is feller en neemt de bal gelijk weer mee naar voren. De bal wordt goed overgespeeld en zo komen ze ons 16 metergebied alweer in. Ze knallen op het doel en goal 0 - 3. SVL neemt weer uit en we spelen de bal eerst terug. Daarna passen we lekker over en spelen zo verder naar voren. De bal wordt langs de lijn naar de cornerhoek voorgegeven. De bal komt goed aan en wordt gelijk voorgegeven. De bal komt goed aan en wordt op het doel geschoten, jammer de keeper heeft hem. Deze schiet de bal ver naar voren uit en SVL weet hem weer in bezit te nemen. We spelen weer naar voren en gaan richting het doel. We passen over maar de bal wordt onderschept en gelijk weer naar voren getrapt. De bal wordt goed aangenomen en ze spelen zo het gat in bij de penaltystip. De bal komt goed aan en wordt gelijk op het doel geschoten, goa, 0 - 4 voor Veenendaal. SVL mag weer uitnemen en we bouwen het rustig op. We spelen de bal weer rond en komen zo weer verder naar voren. We spelen verder naar voren en de bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten. Jammer, net naast, de keeper van Veenendaal schiet de bal gelijk ver naar voren uit. Dan klinkt het fluitsignaal, de wedstrijd is gespeeld. Even handen schudden en dan lekker douchen.

Jammer SVL we waren niet scherp genoeg en het geluk zat ons ook niet mee deze keer.
Volgende keer weer beter, kop op SVL, we kunnen het.

Fijne avond.

Met sportieve groet,

Pascal van Scharenburg
Een van de leiding SVL JO13-1G

Je kunt de fan site van de jongens en meiden JO13-1G volgen via deze link: SVL JO13-1G

SVL JO13-1 - Woudenberg JO13-4
17 maart 2018

Nadat we ons op deze zeer koude ochtend om 9:15 bij SVL hebben gemeld, gaan we gelijk de kleedkamer in voor de opstelling en belangrijke tips voor de kou deze ochtend. Daarna op het veld een warming-up gedaan en gelijk weer terug naar de kleedkamer om warm te worden. Daarna nog even met de bal ingespeeld en weer terug de kleedkamer in. Om 10:00 staan we op onze posities en wachten nog even op de scheidsrechter. Deze kijkt of iedereen er klaar voor is en geeft het fluitsignaal en de wedstrijd is begonnen.

SVL neemt uit en we spelen de bal eerst terug en bouwen zo langzaam op en spelen verder naar voren. SVL heeft het meeste balbezit en we spelen lekker aanvallend en de bal gaat lekker rond. We komen steeds in hun 16 meter gebied, maar Woudenberg weet de bal steeds over de zijlijn te spelen. Er wordt veel ingegooid en zo speelt SVL steeds op de helft van Woudenberg. We spelen goed aanvallend en hebben wat pogingen op het doel gehad, maar er wordt net niet goed afgemaakt. Dan met nog 5 minuten op de klok van de eerste helft heeft Woudenberg de bal. Ze spelen door vanaf de middenlijn en de bal wordt voor gegeven. Deze komt goed aan en ze lopen het 16 metergebied in en knallen op het doel, goal 0 - 1 voor Woudenberg. SVL neemt snel uit en gaat gelijk weer in de tegenaanval, we stormen naar voren. De bal gaat weer lekker rond en we lopen hun 16 meter gebied in. De bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten, jammer net in de handen van de keeper. Deze schiet de bal gelijk ver naar voren uit en de bal wordt goed aangenomen en gelijk doorgespeeld. Dan klinkt het fluitsignaal en de eerste helft is gespeeld, snel naar de kleedkamer.

Daar de wedstrijd tot nu toe besproken met een lekkere warme beker thee. Nog wat tactieken besproken zodat we de tweede helft nog feller kunnen spelen. De spelers zijn er weer klaar voor en we gaan op onze posities staan. De scheidsrechter kijkt of iedereen klaar is en geeft het fluitsignaal. De tweede helft is begonnen. Woudenberg neemt uit en ze spelen ook de bal eerst terug. De bal wordt naar voren gespeeld, maar SVL staat er tussen en wij nemen het stokje over. We gaan gelijk weer aanvallend en met veel druk spelen, we komen al weer lekker dicht bij de goal. We hebben al 2 kansen gehad, maar konden deze net niet benutten. Dan na 5 minuten spelen in de 2e helft SVL aan de bal we komen langs de rechter zijkant verder naar voren en spelen de bal goed over. We spelen de bal naar links en deze wordt gelijk doorgespeeld. De bal komt goed aan en wordt gelijk op het doel geschoten, goal yeah 1 - 1. Pff wat een spannende wedstrijd ik heb het er warm van gekregen. Terwijl de gevoelstemperatuur -15 graden is.

Woudenberg neemt uit en gaat gelijk in de tegenaanval. Ze raken de bal weer snel kwijt, dit komt door de druk die SVL geeft. We spelen zo een tijdje door met het meeste balbezit van SVL. We hebben nog wat mooie kansen op het doel gehad. Woudenberg heeft ook een kans gehad, maar onze keepster heeft hem geweldig gehouden. Dan met nog 10 minuten op de klok SVL heeft balbezit we spelen via de rechterkant naar voren hun 16 meter gebied in en de bal gaat weer rond en komt in het midden voor het doel uit. De bal wordt in het doel getrapt goal 2 - 1 voor SVL. Woudenberg komt gelijk weer met een tegenaanval, maar SVL weet de bal al snel weer in zijn bezit te hebben. Zo wordt er eventjes over en weer gespeeld met nog 6 minuten op de klok. SVL loopt het 16 meter gebied van Woudenberg in en knalt op het doel, goal 3 - 1. Woudenberg gaat weer in de aanval en ze spelen de bal een paar keer over. Dan klinkt het fluitsignaal. Nog even handjes schudden en dan snel de kleedkamer in. Daarna in de kantine nog wat gedronken en met een voldaan gevoel naar huis. Jongens en meiden jullie hebben geweldig gespeeld en de kou getrotseerd. Petje af we zijn reuze trots op jullie ga zo door. De foto's en het verslag staan weer op de website. Allemaal een fijn weekend en tot maandag bij de training.

Met sportieve groet,

Pascal van Scharenburg
Een van de leiding SVL JO13-1G

Je kunt de fan site van de jongens en meiden JO13-1G volgen via deze link: SVL JO13-1G

VRC JO13-2 tegen SVL JO13-1G
10 maart 2018

Nadat we ons om 10:45 hebben gemeld bij SVL, vertrekken we naar Veenendaal. Daar aangekomen en ons gemeld te hebben, gaan we naar de kleedkamer. Daar hebben we de opstelling besproken en de statistieken doorgenomen. Op naar het veld voor een warming-up. Helaas kunnen we daar niet terecht, er wordt een wedstrijd op gespeeld en die is precies klaar als wij moeten spelen. Beetje jammer, maar niet getreurd we hebben een strookje gras gevonden en we beginnen aan onze warming-up. Er staat best een flinke wind. De wedstrijd wordt afgefloten en wij snel het veld op om toch nog even een balletje in te schieten. Gelukkig is de scheidsrechter er nog niet en kunnen we ook nog even penalty's nemen. De scheidsrechter meld zich en wij kiezen voor de eerste helft tegen de wind in te spelen. De wedstrijd kan beginnen, SVL gaat op zijn positie staan en de scheidsrechter geeft het fluitsignaal.

De wedstrijd is begonnen en SVL neemt de aftrap. We spelen de bal eerst terug en spelen via de vleugels verder naar voren. We komen bij de verdedigers van VRC deze weten de bal te bemachtigen en gaan gelijk in de tegenaanval. Zo word er een tijd over en weer gespeeld met VRC met het meeste balbezit. VRC is aan de bal en loopt in ons 16 meter gebied, de bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten. Goal 1 - 0 voor VRC. SVL mag uitnemen en gaat gelijk in de tegenaanval, we spelen de bal lekker over en gaan verder naar voren. We komen hun 16 meter gebied in en gaan richting de corner hoek. De bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten, jammer de keeper heeft hem. Deze schiet de bal ver naar voren uit en de bal wordt goed meegenomen en ze spelen zo onze verdedigers voorbij. De bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten, goal 2 - 0 voor VRC.

SVL neemt weer uit en de kopjes beginnen een beetje te hangen. Kop op SVL er is nog van alles mogelijk. We spelen gelijk weer aanvallend en naar voren, we komen de verdedigers van VRC tegen en spelen er voorbij. We knallen op het doel, jammer net naast, de keeper van VRC schiet de bal weer ver naar voren uit. De bal wordt goed aangenomen en ze komen gelijk ons 16 meter gebied in en schieten op het doel. Pff onze keepster heeft de bal klemvast, ze speelt de bal naar de rechterkant en de bal komt goed aan. De bal wordt verder mee naar voren genomen en over gespeeld, de bal wordt door VRC over de zijlijn gespeeld. SVL gooit in en dan klinkt het fluitsignaal de eerste helft is gespeeld met een tussenstand van 2 - 0 voor VRC.

Even wat drinken, een peptalk en aanwijzingen. SVL is er weer klaar voor en we gaan op onze posities staan. De scheidsrechter kijkt of iedereen er weer klaar voor is en de wedstrijd is weer begonnen. VRC neemt uit en ze spelen de bal eerst terug en gaan via de zijlijn verder naar voren. Ze spelen de bal goed rond en komen ons 16 meter gebied in. Onze verdedigers weten de bal weer in hun bezit te krijgen en we spelen rustig verder naar voren. De bal gaat lekker rond en we spelen het 16 meter gebied in en knallen op het doel. Jammer, net naast. De keeper van VRC neemt uit en schiet de bal ver naar voren in de voeten van SVL en we nemen de bal gelijk weer mee naar voren. We spelen de bal lekker rond en lopen gelijk hun 16 meter gebied in. De bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten, goal 2 - 1. Lekker SVL, we kunnen het nog, SVL speelt sterker en beter over. VRC neemt uit en ze willen gelijk in de tegenaanval, maar SVL weet de bal alweer snel over te nemen en we stormen gelijk door naar voren. We spelen verder naar voren en komen langs de lijn bij de corner hoek uit. De bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten. Goal 2 - 2, lekker SVL we are back in the game. VRC neemt weer uit en gaat weer in de tegenaanval, maar SVL neemt het weer snel over.

SVL zit nu hellemaal in de wedstrijd en we hebben weer veel balbezit. Zo spelen we een tijdje door met SVL het meest aan de bal. Met nog 9 minuten op de klok, SVL speelt vanaf het middenveld verder naar voren. We spelen midden door en lopen door naar het doel. Een schot op het doel en goal 2 - 3 voor SVL, lekker gespeeld. VRC neemt weer uit en ze komen gelijk in de tegenaanval en lopen door naar onze 16 en komen naar de corner hoek. De bal wordt voorgegeven, maar wordt gelukkig onderschept door SVL. We spelen langs de lijn verder naar voren en spelen de bal lekker rond. We komen voor het doel uit en schieten, jammer de keeper van VRC heeft hem. Deze schiet de bal gelijk ver naar voren uit en de bal komt goed uit. Hij wordt verder mee naar voren genomen en ze lopen onze verdedigers voorbij. VRC staat 1 op 1 voor onze keepster, er wordt een schot gelost en onze keepster heeft hem. Ze speelt de bal uit naar de zijlijn en de bal wordt goed meegenomen en over gespeeld. De bal wordt over de zijlijn gespeeld, SVL mag ingooien en we gooien in en dan klinkt het fluitsignaal. De wedstrijd is gespeeld, jippie gewonnen met 2 - 3, goed gespeeld SVL. We zijn trots op jullie ga zo door, nog even handjes schudden. De foto's staan weer op de website, allemaal een fijne avond en tot morgen.

Met sportieve groet,

Pascal van Scharenburg
Een van de leiding SVL JO13-1G

CDW JO13-4 - SVL JO13-1
25 november 2017

Nadat we ons om 8:15 bij CDW hebben gemeld, gaan we ons omkleden in de kleedkamer, wordt de opstelling en de statistieken en de wijze hoe we het beste kunnen spelen doorgenomen. Op naar het veld voor de warming-up en inspelen van de keepster. SVL is er weer klaar voor en we gaan op onze posities staan. De scheidsrechter kijkt of beide teams gereed zijn en geeft dan het fluitsignaal.

De wedstrijd is begonnen en CDW mag uitnemen en speelt de bal eerst terug. Dan passen ze over en de bal komt gelijk bij SVL, we spelen de bal lekker rond naar voren. We komen het 16 meter gebied van CDW binnen en de bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten. Goal 0 - 1 voor SVL, CDW mag weer uitnemen en gaat gelijk in de tegenaanval. Ze spelen de bal rond, maar raken alweer snel de bal kwijt. SVL speelt de bal zo'n 10 minuten lekker rond op de helft van CDW. We spelen verder naar voren en zijn bij de corner hoek uit gekomen. De bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten, goal 0 - 2 voor SVL. CDW neemt weer uit en gaat gelijk weer in de tegenaanval, maar raakt de bal gelijk weer kwijt. SVL speelt lekker aanvallend en met veel druk. We spelen de bal weer lekker rond op de helft van CDW en hebben denk ik al zo'n 5 pogingen op het doel gehad. Jammer net naast of in de handen van de keeper. Dan in de 23e minuut SVL weer aan de bal en we komen vanaf de linkerzijlijn verder naar voren. De bal wordt naar het midden voorgegeven, de bal wordt goed aangenomen en verder meegenomen. We spelen voorbij de verdediging van CDW en knallen op het doel, goal 0 - 3 voor SVL. CDW neemt weer uit en ze gaan gelijk weer in de tegenaanval, ze spelen de bal te ver naar voren en SVL heeft de bal weer terug, we spelen lekker aanvallend en met veel druk. De bal gaat lekker rond en dan klinkt het fluitsignaal, de eerste helft zit er op.

Even wat drinken en de wedstrijd bespreken, gaat het goed en kan het beter? SVL is er weer klaar voor en we gaan weer op onze posities staan. SVL mag uitnemen en we spelen de bal eerst terug en gaan gelijk weer in de aanval. Net zoals in de 2e helft in de 2e minuut van de eerste helft SVL speelt in het strafschopgebied van CDW. De bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geknald, goal 0 - 4. CDW mag weer uitnemen en gaat gelijk in de tegenaanval maar ze zijn de bal alweer kwijt. SVL stormt met de bal naar voren, we spelen over en spelen gelijk voorbij de verdedigers van CDW. We schieten met een harde knal op het doel, goal 0 - 5 . CDW neemt weer uit en ze gaan gelijk in de tegenaanval en spelen de bal te ver naar voren waardoor SVL deze weer over neemt. We spelen de bal weer lekker rond. SVL speelt met het meeste balbezit en we spelen telkens op de helft van CDW. Dan in de 40e minuut SVL nog steeds aan de bal we zijn het 16 meter gebied ingelopen. De bal gaat nog even rond en dan een harde knal op het doel, goal 0 - 6.

CDW neemt weer uit en gaan gelijk weer in de tegenaanval, komen gelijk verder naar voren. Ze stuiten op onze verdedigers en deze passen de bal langs de lijn verder naar voren. We spelen de bal weer lekker rond en spelen zo hun verdedigers weer voorbij. De bal wordt op het doel geschoten, goal 0 - 7. Met nog 14 minuten op de klok, CDW neemt weer uit en komt weer naar voren. De bal wordt te ver naar voren gespeeld waar SVL weer gebruik van maakt. De bal gaat weer lekker rond en dan in de 50e minuut, de bal wordt op het doel geschoten, maar wordt door een speler van CDW met de hand tegen gehouden, hands. Penalty, de bal wordt klaar gelegd SVL staat klaar en wacht op het fluitsignaal. De penalty wordt genomen jammer recht in de handen van de keeper. Deze gooit de bal snel naar voren en de bal komt goed aan. De bal wordt meegenomen richting de middenlijn van het veld. CDW speelt de bal rond, maar SVL staat er weer tussen en we nemen de bal gelijk weer mee naar voren en spelen deze weer rond. Dan klinkt het fluitsignaal en de wedstrijd is gespeeld. Jippie, gewonnen, lekker gespeeld meiden en jongens. Even handjes schudden en dan lekker warm douchen. Nog even wat gedronken in de kantine en dan lekker naar huis.

Met sportieve groet,

Pascal van Scharenburg
Leiding SVL JO13-1G

Je kunt de fan site van de jongens en meiden JO13-1G volgen via deze link: SVL JO13-1G

Houten JO13-5 - SVL JO13-1
11 november 20717

Om 8:15 verzameld bij SVL vertrokken we naar Houten. Daar aangekomen en gemeld te hebben bij het wedstrijd secretariaat gaan we naar de kleedkamer. Daar hebben we de opstelling bekend gemaakt en de tactieken voor de wedstrijd besproken. Toen gingen we naar het veld voor een warming-up en positiespel. SVL is er klaar voor en we gaan op onze posities staan. De scheidsrechter kijkt of iedereen er klaar voor is en geeft dan het fluitsignaal. De wedstrijd is begonnen en SVL mag uitnemen, we spelen de bal gelijk goed rond. SVL gaat in de aanval en zo spelen we met veel druk op de helft van de tegenstander. Dan in de 10e minuut Houten heeft de bal en ze komen vanaf de middenlijn. Ze spelen onze verdedigers voorbij en schieten gelijk op het doel. Goal 1 - 0 voor Houten JO13-5. SVL neemt weer uit en gaat gelijk in de tegenaanval, zo spelen we gelijk weer naar voren en gaan het 16 meter gebied van Houten in. De bal wordt goed voorgegeven en gelijk op het doel geschoten. Jammer net naast, de keeper van Houten schiet de bal gelijk naar voren uit. SVL weet de bal te bemachtigen en geeft de bal gelijk weer voor. We schieten gelijk op het doel, jammer, in de handen van de keeper. De keeper gooit de bal naar de zijkant en Houten neemt de bal langs de lijn verder naar voren. De bal wordt naar het midden door gespeeld en goed aangenomen. Zo speelt Houten verder naar voren en de bal wordt voorgegeven en goed aangenomen. De bal wordt doorgespeeld en ze staan tegenover de keeper. De bal wordt op het doel geschoten, goal 2 - 0 voor Houten.

Kop op SVL, we gaan er voor. SVL neemt weer uit en gaat gelijk weer in de aanval. We spelen langs de zijkant verder naar voren. De bal gaat weer lekker rond en we komen zo richting de penalty stip. De bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten. De keeper slaat de bal weg en de bal komt achter de achterlijn, corner. De bal wordt klaar gelegd en voorgegeven en gelijk op het doel geschoten. Jammer, net naast, de keeper van Houten schiet de bal uit naar voren. De bal wordt goed meegenomen en ze spelen onze verdedigers voorbij. De bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten. Goal 3 - 0 voor Houten. SVL neemt weer uit en gaat gelijk weer in de tegenaanval. We spelen gelijk weer door naar voren en komen het 16 meter gebied in. De bal wordt op het doel geschoten, jammer net naast. De keeper van Houten neemt uit en de bal komt goed aan. De bal wordt gelijk langs de lijn naar voren gespeeld. SVL weet de bal te krijgen en we spelen de bal weer naar voren. De bal gaat goed rond en we lopen het 16 meter gebied in. De bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten. De keeper van Houten tikt de bal weg, en de bal komt weer bij SVL. We knallen de bal gelijk op het doel, jammer net naast. De keeper trapt de bal vooruit en deze wordt goed aangenomen. De bal wordt gelijk doorgespeeld en Houten loopt zo het 16 meter gebied in. De bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten. Goal 4 - 0 voor Houten. SVL mag weer uitnemen en gaat gelijk weer in de tegenaanval. Dan klinkt het fluitsignaal en de eerste helft is gespeeld met een tussenstand van 4 - 0 voor Houten.

Even wat drinken en de wedstrijd tot nu toe bespreken, waar kan het beter. Feller spelen en meer druk zetten, kom op SVL, we kunnen het. SVL gaat weer op zijn posities staan, Houten neemt uit en gaat gelijk in de aanval. SVL weet gelijk de bal terug te veroveren en we spelen gelijk weer naar voren. We spelen de bal weer lekker rond en hebben de laatste 10 minuten meer balbezit. We spelen verder naar voren en we spelen naar de rechter corner hoek. De bal wordt voorgegeven en op het doel geschoten, jammer net naast. De keeper van Houten schiet de bal naar voren en deze komt bij SVL terecht. We geven de bal gelijk weer voor en schieten op het doel. Jammer, de keeper heeft hem. Deze schiet de bal weer naar voren en de bal komt goed aan. De bal wordt gelijk weer verder naar voren meegenomen en wordt voor gegeven en gelijk op het doel geschoten, goal 5 - 0 voor Houten.

SVL neemt weer uit en gaat gelijk weer in de tegenaanval. We spelen weer rond en komen zo weer naar voren. We spelen het 16 meter gebied in en de bal wordt voorgegeven en op het doel geschoten. Jammer, over, de keeper van Houten schiet de bal weer naar voren. Deze komt goed aan en de bal gaat weer rond. SVL weet de bal weer te pakken te krijgen en we spelen weer terug naar voren. De bal wordt door gespeeld maar gaat over de lijn, Houten gooit in en speelt weer naar voren. De bal wordt overgespeeld, maar SVL staat er tussen en we spelen weer richting de middenlijn. Dan klinkt het fluitsignaal en de wedstrijd is gespeeld. Met een eindstand van 5 - 0 voor Houten.
Lekker douchen en een pep talk in de kleedkamer. Jammer jongens en meiden, volgende keer weer beter, we waren wel sterker. Het kwam er alleen niet uit deze keer.

Met sportieve groet,

Pascal van Scharenburg
Een van de leiding SVL JO13-1G

Je kunt de fan site van de jongens en meiden JO13-1G volgen via deze link: SVL JO13-1G

Bunnik 73 JO13-3 - SVL JO13-1
4 november 2017

Nadat we ons om 8:00 uur hebben verzameld bij SVL gingen we op weg naar Bunnik. Daar aangekomen hebben we ons gemeld en gingen we in de kleedkamer de opstelling bekend maken. Op naar veld 1 voor de warming-up en inspelen van de spelers. Om 9:00 uur stonden we op onze posities en de wedstrijd kan beginnen. SVL mag als eerste uitnemen en we spelen de bal eerst terug en laten hem lekker rond gaan. We spelen verder naar voren en de bal wordt doorgespeeld naar voren. We stuiten op de verdedigers van Bunnik en zij gaan gelijk in de tegenaanval. Ze spelen verder voorbij de middenlijn en SVL weet de bal weer te bemachtigen. We spelen weer verder naar voren en we gaan meer druk zetten. Goed bezig SVL, laat de bal maar goed rondgaan. Met strakke passes gaan we langs de zijlijn verder naar voren. Bal wordt voorgegeven en op het doel geschoten, de bal wordt weggehaald, corner.

De bal wordt klaar gelegd en de corner wordt gelijk genomen. Bunnik weet de bal weg te spelen en ze lopen verder op naar het midden van het veld. SVL weet al gauw de bal weer terug te veroveren en we spelen weer snel naar het 16 meter gebied. De bal wordt goed meegenomen en we knallen op het doel, jammer net naast. De keeper van Bunnik schiet de bal uit recht in de voeten van SVL. Weer knallen we gelijk op het doel, de bal wordt weer weggewerkt en weer een corner. SVL legt de bal weer klaar en de corner wordt gegeven. Bal komt goed aan en wordt weer op het doel geschoten. Jammer net naast, de keeper neemt de bal weer uit en schiet tot aan de middenlijn. Zo speelt SVL de eerste helft heel aanvallend met het meeste balbezit. Nog wat mooie pogingen op het doel en dan klinkt het fluitsignaal. De eerste helft zit er op, even wat drinken en wat aanwijzingen van de coaches. SVL is er weer klaar voor en staat alweer klaar op het veld. Het wachten is op Bunnik en de scheidsrechter.

Het fluitsignaal klinkt weer en de tweede helft is begonnen. Bunnik neemt uit, maar raakt gelijk de bal al weer kwijt aan SVL. SVL speelt lekker aanvallend en de bal gaat weer rond. Zo wordt er een tijd doorgespeeld en dan in de 54e minuut. Bunnik aan de bal, ze spelen in ons 16 meter gebied, de bal wordt voorgegeven en op het doel geschoten, onze keepster vangt de bal en schiet de bal gelijk ver naar voren, de bal komt goed aan en wordt verder naar voren gespeeld. We spelen voorbij de verdedigers van Bunnik, de bal wordt voorgegeven en goed aangenomen en op het doel geschoten, goal 0 - 1. Bunnik mag uitnemen en gaat gelijk in de tegenaanval, ze spelen onze middenvelders voorbij en komen tegenover onze verdedigers te staan. Zij weten de bal weer terug te vorderen en we spelen via de zijkant verder naar voren. De bal wordt overgespeeld, maar wordt door Bunnik onderschept. Ze spelen gelijk weer aanvallend door naar ons doel, de bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten, whoo wat een redding van onze keepster.

De bal wordt ver naar voren uit getrapt en de bal komt goed aan. De bal wordt overgespeeld en weer door Bunnik naar ons 16 meter gebied meegenomen. De bal wordt voorgegeven en op het doel geschoten de bal wordt weggewerkt tot corner. Bunnik legt de bal klaar en neemt de aftrap, de bal wordt weggespeeld naar de middenlijn. Bunnik neemt de bal weer mee naar onze verdedigers en deze weten de bal weer terug te spelen. De bal gaat weer rond en wordt dan aan de linkerkant voorgegeven. De bal komt goed aan en SVL loopt langs de verdedigers van Bunnik. SVL staat oog in oog met de keeper, deze wordt voorbij gespeeld en er wordt op het doel geschoten. Goal 0 - 2 voor SVL. Met nog 1 minuut op de klok. Bunnik mag weer uitnemen en speelt gelijk door naar voren. De bal wordt richting de verdedigers gespeeld en zij spelen de bal via Bunnik over de lijn. SVL gooit in en dan klinkt het fluitsignaal, de wedstrijd is gespeeld. Jippie, gewonnen, lekker gespeeld meiden en jongens van JO13-1G. Even handjes schudden en douchen, dan met een voldaan gevoel naar huis.

Allemaal een fijn weekend.

Met sportieve groet,

Pascal van Scharenburg
Een van de leiding SVL JO13-1G

Je kunt de fan site van de jongens en meiden JO13-1G volgen via deze link: SVL JO13-1G

SVL JO13-1 - Odijk JO13-2
28 oktober 2017

Nadat we om 8:15 aanwezig waren bij SVL, hebben we de opstelling in de kleedkamer besproken. Op veld 1 hebben we eerst de warming-up gedaan en daarna zijn we op veld 2 gaan inspelen. SVL is er weer klaar voor en we gaan op onze posities staan. De scheidsrechter controleert of dat iedereen klaar is en geeft dan het fluitsignaal.
De wedstrijd is weer begonnen en Odijk mag beginnen en ze spelen de bal terug en gaan dan naar voren. Ze spelen gelijk zeer aanvallend en komen verder naar voren, ze spelen zo onze verdedigers voorbij. Er word gelijk op het doel geknald, goal 0-1 voor Odijk. SVL neemt uit en gaat gelijk in de tegenaanval, we spelen snel door naar voren. We komen zo bij de verdedigers van Odijk aan, maar deze weten de bal weer in hun bezit te krijgen. Ze spelen gelijk weer terug naar voren en spelen alweer voorbij de middenlijn. Het tempo van het spel ligt vrij hoog en Odijk komt alweer het 16 meter gebied in. Ze spelen goed over en de bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten. Goal 0-2 voor Odijk, pff dat ging snel zeg binnen 4 minuten met 2 doelpunten achter. Wakker worden SVL, dit kan zo maar niet, focus. SVL mag weer uitnemen en we gaan gelijk in de tegenaanval. We spelen de bal nu rustig rond en we spelen zo verder door naar voren. We spelen voorbij de middenvelders van Odijk en komen richting het 16 meter gebied. De bal wordt gelijk hoog op het doel geschoten en goal 1-2.

Odijk mag uitnemen en ze gaan gelijk in de tegenaanval, spelen de bal weer snel naar voren. SVL weet de bal gelijk weer te onderscheppen en we gaan via de zijlijn weer terug naar het midden van het veld. Er wordt goed rondgekeken en we gaan zo verder naar voren, de bal gaat weer lekker rond. Zo komen we het 16 meter gebied van Odijk weer binnen en vanaf de rechterkant wordt de bal voorgegeven. De bal wordt goed aangenomen en gelijk op het doel getrapt, goal 2-2. Lekker jongens en meiden, ga zo door. Odijk neemt weer uit en speelt de bal weer terug en ze beginnen weer rustig op te bouwen. Kom SVL, druk zetten, we spelen zo zo'n 10 minuten over en weer door. SVL weer aan de bal, we komen weer naar voren via de zijlijn aan de linkerkant. We spelen weer verder naar voren en de bal wordt voorgegeven en nog verder naar voren meegenomen. Dan een harde knal op het doel, goal 3-2 voor SVL. Odijk neemt weer uit en gaat gelijk weer in de tegenaanval. Zo spelen we verder en dan klinkt het fluitsignaal, de eerste helft is gepeeld.

Even wat drinken en de wedstrijd bespreken, hoe kan het beter. SVL is er weer klaar voor en we gaan weer op onze posities staan. SVL mag uitnemen en we gaan gelijk in de aanval. Odijk denkt daar precies hetzelfde over dus de bal gaat zo een tijdje over en weer. Dan in de 43e minuut SVL aan de bal, we spelen een tijdje voor het doel van Odijk. Dan wordt de bal op het doel geschoten, goal 4-2. Odijk neemt weer uit en speelt de bal naar voren, SVL weet de bal gelijk weer mee naar voren te nemen. We stormen op het doel van Odijk af, de bal wordt goed meegenomen en gelijk op het doel geschoten, goal 5-2. Odijk neemt weer uit en ze komen weer naar het 16 meter gebied van SVL, komen voorbij de verdedigers en schieten, naast. Onze keepster neemt de bal uit en schiet deze tot aan de middenlijn. De bal wordt goed aangenomen en verder naar voren gespeeld. We spelen via de zijkant verder en de bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten, goal 6-2.

Odijk neemt weer uit en ze komen gelijk weer naar voren, ze verspelen de bal en SVL neemt de bal weer mee. We spelen via de zijkant weer verder naar voren, de bal gaat weer lekker rond. Dan wordt de bal weer naar voren geschoten, de bal komt goed aan en we gaan verder naar voren. Schot op het doel en goal 7-2. Dat gaat lekker SVL. Odijk neemt weer uit en komt met de tegenaanval. Ze spelen verder naar voren, komen in ons 16 meter gebied en schieten op het doel. Onze keepster heeft de bal en trapt deze ver naar voren uit. Odijk weet de bal te bemachtigen en speelt weer naar voren, onze middenvelder weet de bal weer in zijn bezit te krijgen en we spelen weer terug naar de middenlijn. Dan klinkt het fluitsignaal en de wedstrijd is gespeeld. Nog even handjes schudden en dan lekker douchen en wat drinken in de kantine.

Met sportieve groet,

Pascal van Scharenburg
Een van de leiding SVL JO13-1G

Je kunt de fan site van de jongens en meiden JO13-1G volgen via deze link: SVL JO13-1G

't Goy JO13-2 - SVL JO13-1
14 oktober 2017

Bij 't Goy aangekomen hebben we in de kleedkamer de opstelling doorgenomen. Naar het veld voor de warming-up en dan is SVL er klaar voor. We gaan op onze posities staan en de scheidsrechter geeft het fluitsignaal, de wedstrijd is begonnen. 't Goy neemt uit en ze spelen de bal terug en gaan via het middenveld verder naar voren. De bal wordt over gespeeld, maar SVL weet de bal in zijn bezit te krijgen. We spelen gelijk terug naar voren we spelen langs de lijn verder naar voren. We komen in het 16 meter gebied en de bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten. Jammer, net naast, de keeper van 't Goy trapt de bal ver naar voren. SVL weet de bal goed op te vangen en we gaan weer verder in de aanval. We spelen weer naar het 16 meter gebied en de bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel getrapt, goal 0-1 voor SVL. 't Goy neemt weer uit en gaat gelijk in de tegenaanval. Ze raken de bal weer snel kwijt en zo speelt SVL met het meeste balbezit de wedstrijd verder. Zo spelen we een tijdje door en dan in de 29e minuut komt SVL weer naar voren. De bal wordt goed rond gespeeld en dan op het doel geschoten, de bal wordt weggewerkt tot corner. De bal wordt klaar gelegd en genomen dan met een kopbal van SVL eindigt de bal in het doel. 0-2 voor SVL, 't Goy neemt weer uit en gaat gelijk weer in de aanval. De bal wordt overgespeeld en komt weer bij SVL en we gaan weer terug naar het middenveld. Dan klinkt het fluitsignaal en de eerste helft is gespeeld.

Even wat drinken en de wedstrijd bespreken en dan is SVL er weer klaar voor. We gaan weer op onze posities staan en SVL mag nu uitnemen. We wachten op het fluitsignaal en dan is de tweede helft begonnen. We gaan gelijk in de aanval en spelen verder via de zijlijn naar voren. Dan na 8 minuten spelen in de tweede helft heeft 't Goy de bal. Ze spelen net voorbij onze verdedigers en de bal wordt hard op het doel geschoten, goal. 1-2 voor SVL, SVL neemt uit en we gaan gelijk weer in de tegenaanval. We spelen de bal weer lekker rond en we komen weer in het 16 meter gebied binnen. We schieten op het doel, jammer net over. We spelen de wedstrijd verder aanvallend uit en spelen de bal lekker rond. Dan klinkt het fluitsignaal en de wedstrijd is gespeeld met een eindstand van 1-2.
Even handjes schudden en dan lekker douchen in de kleedkamer. Jongens en meiden jullie hebben vandaag lekker gespeeld ga zo door.

Met sportieve groet,

Pascal van Scharenburg
Een van de leiding SVL JO13-1G

Je kunt de fan site van de jongens en meiden JO13-1G volgen via deze link: SVL JO13-1G

SVL JO13-1 - Jonathan JO13-5
30 september 2017

Nadat we ons om 9:00 uur hebben verzameld bij SVL hadden we eerst een fotosessie van het team. Daarna hebben we een kleine warming-up door middel van slingertikkertje. Toen hebben we ons verzameld in de kleedkamer voor de opstelling en de teambespreking. Toen weer terug naar het veld voor de echte warming-up en daarna nog positiespel getraind. SVL is er weer klaar voor en we gaan op onze posities staan. De scheidsrechter controleert of beide teams er klaar voor zijn en dan om 10:02 begint de aftrap.

SVL neemt uit en speelt eerst terug, we spelen naar de linkerkant en we spelen verder naar voren. De bal wordt naar het midden geschoten en richting het 16 meter gebied verder naar voren meegenomen. De bal wordt overgespeeld, maar Jonathan weet de bal te veroveren en ze spelen weer terug naar het middenveld. Ze nemen de bal verder mee naar voren en dan wordt de bal hoog voorgegeven over onze verdediging heen. Ze nemen de bal goed aan en lopen verder door naar voren oog in oog met onze keepster. Dan wordt er uitgehaald en gelijk op het doel geschoten goal 0 - 1 voor Jonathan. Kop op jongens en meiden blijf gefocust. SVL neemt uit en gaat gelijk weer in de tegenaanval. We spelen gelijk naar voren en de bal wordt naar links voorgegeven, de bal komt goed aan. We gaan verder naar voren en de bal wordt doorgegeven richting het middenveld. De bal wordt gelijk naar de rechterkant doorgespeeld en verder langs de lijn naar voren meegenomen. Dan gevolgd door een voorzet, de bal komt goed aan en gelijk op het doel geschoten jammer. De keeper van Jonathan heeft hem en schiet de bal gelijk ver naar voren uit. De bal komt goed aan en Jonathan stormt verder naar voren. Ze spelen goed over en lopen zo onze verdedigers voorbij. De bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten. Pff wat een redding van onze keeper, de bal wordt ver naar voren getrapt.

En de bal komt goed aan we nemen de bal verder naar voren en komen weer dicht bij het doel, we geven voor en de bal wordt gelijk op het doel geschoten. Jammer net naast, de keeper van Jonathan neemt gelijk weer uit en schiet de bal tot de middenlijn, SVL weet de bal gelijk weer over te nemen en we gaan weer richting het 16 meter gebied. De bal wordt voorgegeven en gelijk weer op het doel geschoten. De keeper tikt de bal weg, corner de bal word klaar gelegd. Wachten op het fluitsignaal van de scheids en dan wordt de bal richting penaltystip geschoten. De bal wordt weg gekaapt door Jonathan en we spelen weer naar het middenveld. Wat een spannende wedstrijd weer zeg. Zo spelen we een tijd door met de laatste 10 minuten SVL het meeste balbezit. Beide teams hebben nog wat pogingen op het doel gehad, maar steeds net naast. Dan klinkt het fluitsignaal en de eerste helft is gespeeld. 0 - 1 is de tussenstand, kom op SVL dat moet beter.

Even wat drinken en de eerste helft bespreking. De puntjes op de i zetten, nog een tandje er bij dan moet het lukken. De spelers van SVL gaan weer op hun posities staan en we zijn er weer klaar voor. De scheidsrechter kijkt weer of iedereen zijn positie heeft ingenomen. Dan geeft hij het fluitsignaal en de tweede helft is begonnen. Jonathan mag uitnemen en speelt naar voren, SVL gaat gelijk in de tegenaanval. We weten al snel de bal te bemachtigen en spelen geforceerd verder naar voren. We gaan langs de lijn verder naar voren en de bal wordt voor gegeven naar het midden van het veld. Jonathan staat er tussen en de bal wordt weer terug gespeeld. Zo spelen we een tijdje over en weer en dan in de 41e minuut Jonathan aan de bal. Jonathan komt langs de linkerkant naar het midden van het 16 meter gebied binnen. Ze nemen de bal verder mee naar voren, spelen onze verdediger voorbij. Schieten gelijk op doel, goal 0 - 2. SVL kop op het kan nog alle kanten op. SVL staat weer klaar en we spelen gelijk weer aanvallend naar voren. Spelen de bal lekker rond en komen zo steeds weer verder naar voren. We gaan langs de lijn weer verder naar voren en we spelen de bal goed over. Komen het 16 meter gebied in, de bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten, goal 1 - 2.

Jonathan neemt uit en gaat gelijk in de tegenaanval, ze stormen naar voren. Spelen gelijk door naar onze verdedigers deze worden gepasseerd en er wordt op het doel geschoten. De bal wordt weggehaald, corner, Jonathan legt de bal klaar en schiet. De bal wordt goed aangenomen en gelijk op het doel geschoten, goal 1 - 3. SVL neemt uit met nog 10 minuten op de klok, SVL speelt nog steeds aanvallend. We spelen de tweede helft met meer balbezit en nog aardig wat schoten op het doel. Jammer ze gaan er net niet in, Jonathan had ook nog wat schoten bij ons op het doel. Dan met nog 1 minuut op de klok, SVL speelt in het 16 meter gebied bij Jonathan. Er wordt op het doel geschoten, bal word weggewerkt, een corner. De bal wordt klaar gelegd het schot wordt genomen, jammer de keeper heeft hem. Deze trapt de bal ver naar voren en de bal wordt verder voorbij de middenlijn door Jonathan meegenomen, ze spelen verder naar voren, bal wordt voorgegeven. Gelijk op het doel geschoten, maar de bal wordt goed weggewerkt tot corner. De corner wordt snel genomen en gelijk op het doel geschoten, goal 1 - 4. SVL neemt weer uit en we spelen gelijk weer naar voren, gaan naar de rechter zijde van het veld. De bal gaat goed rond en wordt weer over gespeeld, de bal gaat over de lijn, ingooi SVL. De bal wordt snel in gegooid en verder naar voren gespeeld en dan klinkt het fluitsignaal.

De wedstrijd is gestreden, jammer helaas verloren, maar wel goed gespeeld meiden en jongens. Even handjes schudden en dan een snelle nabespreking en peptalk in de kleedruimte. Nog even met z'n allen zingen voor de jarige Tycho van harte gefeliciteerd. Dan lekker douchen en nog gezellig wat drinken in de kantine.

Allemaal een fijn weekend en tot maandag bij de training.
Met sportieve groet,

Pascal van Scharenburg
Een van de leiding SVL JO13-1G

Je kunt de fan site van de jongens en meiden JO13-1G volgen via deze link: SVL JO13-1G

SVF JO13-2 - SVL JO13-1
23 september 2017

Nadat we om 8:00 uur hebben verzameld bij SVF bespreken we in de kleedkamer de opstelling. Daarna gaan we naar het veld voor een warming-up. Nog even overspelen en SVL is er weer klaar voor. We gaan op onze posities staan en SVL mag aftrappen. De scheidsrechter vraagt of iedereen klaar is en geeft dan het fluitsignaal.

De wedstrijd is begonnen en SVL speelt de bal eerst terug. We spelen de bal naar de linkerkant en spelen zo verder naar voren. De bal wordt diep overgespeeld en we gaan vanaf de rechterkant het 16 meter gebied in. De bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten. Jammer net naast, de keeper van SVF trapt de bal ver naar voren. De bal wordt goed aangenomen en ze spelen zo de verdediging van SVL voorbij. Er wordt gelijk op het doel geschoten, wat een redding van onze keepster. Zo, dit belooft een spannende wedstrijd te worden. Onze keeper neemt de bal uit en gaat ver over de middenlijn. De bal wordt goed aangenomen en gaat weer lekker rond. We gaan weer verder in de aanval en komen de verdedigers van SVF tegen. Deze weten de bal weer over te nemen en stormen gelijk weer door naar voren. SVL weet de bal weer terug te veroveren en we gaan gelijk weer in de tegenaanval. Zo spelen we een tijdje over en weer, de teams zijn gewaagd aan elkaar.

Zowel SVL en SVF hebben aardig wat kansen laten liggen. Pfff wat een spanning dan met nog een minuut op de klok voor het einde van de eerste helft. SVL aan de bal we lopen op het middenveld en spelen naar de rechterkant. We lopen verder naar voren de bal gaat goed rond en de bal wordt naar de penaltystip voorgegeven, de bal wordt goed aangenomen en gelijk op het doel geschoten. Goalllllll 0 - 1. SVF mag uitnemen en gaat gelijk in de tegenaanval, ze spelen de bal ver naar voren. SVL staat er net tussen en we spelen weer terug naar het midden van het veld. Dan klinkt het fluitsignaal en de eerste helft zit er op. Even wat drinken en de eerste helft bespreken. Wat kunnen we doen om meer goals te maken was de vraag. Nog feller gaan spelen was het antwoord, oké SVL laat dat maar eens zien.

De spelers zijn er weer klaar voor en gaan weer op hun posities staan. Scheidsrechter vraagt iedereen klaar en geeft het fluitsignaal, de tweede helft is begonnen. SVF neemt uit en speelt gelijk naar voren, SVL biedt gelijk weerstand en we nemen het stokje weer over en we spelen langs de lijn verder naar voren. De bal wordt lekker rond gespeeld en we gaan het 16 meter gebied in. De bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten. Jammer, de keeper van SVF heeft hem, deze trapt de bal gelijk ver naar voren. De bal wordt goed aangenomen en ze stormen zo ons 16 meter gebied in. De bal wordt goed mee genomen en gelijk op ons doel geschoten. Zo, wat een redding weer van onze keeper. De bal wordt gelijk weer uitgenomen en zo spelen we alweer iets voorbij de middenlijn. De bal wordt weer lekker rond gespeeld en we spelen verder naar voren. De bal wordt voorgegeven en op het doel geschoten, de bal wordt weg getrapt corner. De bal wordt klaar gelegd en de bal wordt midden voor het doel geschoten. SVF werkt de bal weg en we gaan weer richting het midden van het veld.

Zo word er een tijd over en weer gespeeld, wat een spannende wedstrijd is dit zeg. Dan met nog 1,5 minuut op de klok, SVF heeft de bal en ze komen net het 16 meter gebied in. Spelen nog iets verder naar voren, de bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel getrapt, goal 1 - 1. SVL neemt gelijk uit en gaat gelijk in de aanval, de bal wordt naar links gespeeld. Daar goed aangenomen en gelijk weer door gespeeld. Jammer de bal gaat over de lijn, ingooi SVF. Deze gooit in en de bal is weer bij SVL. We spelen weer naar het midden van het veld en dan het fluitsignaal einde wedstrijd. Even handjes schudden en dan naar de kleedkamer, kleine evaluatie en nog zingen voor de jarige Fien van harte gefeliciteerd. Dan lekker douchen. De foto's zijn weer te bewonderen op de website. Allemaal een fijn weekend en tot maandag bij de training.

Met sportieve groet,

Pascal van Scharenburg
Een van de leiding SVL JO13-1G

Je kunt de fan site van de jongens en meiden JO13-1G volgen via deze link: SVL JO13-1G

SVL JO13-1 - HDS JO13-3
16 september 2017

Nadat we ons vroeg in de morgen hebben gemeld bij SVL zijn we eerst naar de bestuurskamer gegaan. Daar hebben we de opstelling bekend gemaakt en onze tactieken voor deze wedstrijd besproken. Daarna naar de kleedkamer om ons gereed te maken voor de wedstrijd. Nog even de warming-up en SVL is er klaar voor. We nemen onze posities in en wachten op het teken van de scheidsrechter. Iedereen is er klaar voor en het fluitsignaal klinkt, de wedstrijd is begonnen.

HDS mag uitnemen en schiet de bal terug naar achteren, SVL zet gelijk druk en weet de bal al snel te bemachtigen, we spelen gelijk verder naar voren. We komen al snel voorbij het 16 meter gebied en de bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geknald, goal 1 - 0 voor SVL. HDS neemt uit en gaat gelijk de tegenaanval in, ze spelen verder naar voren maar stuiten op onze verdedigers deze weten de bal goed weg te werken. Zo spelen we een tijdje over en weer met SVL in het meeste balbezit. SVL heeft de bal en we komen vanaf de linkerkant steeds meer naar voren. We spelen een mooie combinatie en de bal gaat lekker rond. We spelen verder door naar voren naar de achterlijn en de bal wordt midden voorgegeven en goed aangenomen en gelijk op het doel geschoten. Goal 2 - 0 voor SVL.

HDS neemt weer uit en we hebben nog een kwartier speeltijd deze helft. Ze spelen snel naar voren en komen langs onze middenvelders. De bal wordt doorgeschoten naar het 16 metergebied en gelijk door gespeeld. De bal komt goed aan en wordt op het doel geschoten, whoo wat een redding van onze keepster. Zij geeft de bal gelijk ver naar voren uit en de bal wordt bij de middenlijn goed opgevangen. We spelen gelijk door naar voren en lopen zo de verdedigers van HDS voorbij. De bal wordt gelijk op het doel geschoten, goal 3 - 0 voor SVL. HDS neemt weer uit en gaat gelijk weer in de tegenaanval. Zo spelen we een tijdje over en weer en wordt het toch nog spannend. HDS heeft twee mooie kansen gehad, maar gelukkig niet benut. Dan klinkt het fluitsignaal en de eerste helft is gespeeld.

Even wat drinken en overleg met de spelers, SVL is er weer klaar voor. We staan weer op onze posities en de scheidsrechter geeft het fluitsignaal. De tweede helft is begonnen en SVL neemt uit en speelt eerst terug. De bal gaat mooi rond en we bouwen het vanaf achteren naar voren op. Zo spelen we bij HDS het 16 meter gebied in en spelen verder naar voren. De bal wordt op het doel geschoten en de bal gaat over de lijn, corner. De bal wordt in de corner klaar gelegd en uitgenomen. De bal komt hoog aan en wordt in het doel gekopt, goal 4 - 0. HDS neemt weer uit en speelt de bal gelijk naar voren. Zo wordt er over en weer gespeeld en dan in de 46e minuut. HDS is aan de bal en ze komen vanaf de middenlijn verder naar voren. Ze lopen door en de bal wordt over de verdediging geschoten. De bal wordt verder naar voren gespeeld en gelijk op het doel geschoten, goal 4 - 1.

SVL neemt uit en gaat gelijk in de tegenaanval, we stormen gelijk naar voren. We spelen de bal langs de lijn verder naar voren en komen in de cornerhoek uit. De bal wordt gelijk voorgegeven en aangenomen en op het doel geschoten, goal 5 - 1. HDS neemt uit, ze spelen de bal iets terug en komen dan weer naar voren. Ze raken de bal weer snel kwijt en SVL speelt de bal mooi rond. Zo spelen we een tijdje over en weer en dan SVL loopt de verdedigers van HDS voorbij. Staan oog in oog met de keeper, spelen verder naar voren en schieten op het doel, goal 6 - 1. HDS neemt weer uit en komt gelijk SVL weer tegen, we spelen met veel druk. HDS is de bal alweer kwijt en SVL speelt gelijk weer naar voren. De bal wordt langs de lijn verder naar voren genomen. Voorzet en gelijk weer op het doel geschoten, goal 7 - 1. HDS neemt uit, speelt weer iets terug en komt weer naar voren. De bal wordt naar links gespeeld, maar gelijk over de lijn getrapt. Ingooi HDS deze gooit in en de bal komt bij SVL. Dan klinkt het fluitsignaal en de wedstrijd is gespeeld. Jipie gewonnen met een eindstand van 7 - 1. Even handjes schudden en dan lekker douchen. Goed gespeeld jongens en meiden, houd dit zo vol we zijn trots op jullie.

Met sportieve groet,

Pascal van Scharenburg
Een van de leiding SVL JO13-1G

Woudenberg JO13-5 – SVL JO13-1
2 september 2017

Nadat we ons heel vroeg bij SVL hebben verzameld, rijden we gezamenlijk naar Woudenberg. Daar aangekomen en na ons gemeld te hebben, hebben we in de kleedkamer de opstelling en de warming-up besproken. Daarna naar het veld voor de warming-up, het zonnetje komt lekker door. SVL is er weer klaar voor en de spelers gaan op hun posities staan. SVL mag de aftrap doen en er is gefloten en de wedstrijd is begonnen.

Woudenberg speelt zeer aanvallend en heeft de eerste 4 minuten de overhand. SVL heeft twee corners perfect weg gewerkt en dan in de 5e minuut. Met Woudenberg aan de bal, de bal wordt vanuit rechts over gespeeld naar links, ze spelen goed naar voren en de bal wordt verder naar het midden gespeeld. De bal wordt goed aangenomen en gelijk verder naar voren meegenomen en op het doel geschoten. Goal, 1 - 0 voor Woudenberg. Kop op SVL er is nog van alles mogelijk. SVL neemt uit en Woudenberg komt met een tegenaanval, ze stormen verder naar voren. Ze gaan richting 16 meter gebied, maar de verdedigers van SVL weten de bal al weer terug te veroveren. We spelen weer gelijk door naar voren. De bal gaat goed rond en er wordt goed met elkaar gecommuniceerd. De bal wordt verder naar voren doorgespeeld en voorgegeven. De bal wordt gelijk op het doel geknald, jammer net naast.

De keeper van Woudenberg trapt de bal ver naar voren uit. De bal wordt goed aangenomen en gelijk over gespeeld. De bal wordt over gespeeld, maar SVL staat er tussen en speelt de bal een stukje terug. SVL speelt weer opbouwend op vanuit de achterhoede en we spelen zo verder tot aan de middenlijn. De bal wordt goed rond gespeeld en wordt dan voorgegeven en gelijk op het doel doel geschoten, goal 1 - 1. Woudenberg neemt uit en ze spelen de bal eerst terug en dan gelijk ver naar voren. De bal wordt goed aangenomen en ze spelen zo ons 16 meter gebied in. Schot op het doel en goal 2 - 1 voor Woudenberg. SVL mag uitnemen en we gaan gelijk in de tegenaanval en spelen de bal naar links. We komen weer ver naar voren en de bal wordt over gespeeld. Woudenberg schiet de bal over de lijn, ingooi SVL. SVL gooit in en de bal wordt goed opgepakt en dan klinkt het fluitsignaal. De eerste helft is gespeeld met een tussenstand van 2 - 1 in het voordeel van Woudenberg.

Even lekker wat drinken en de wedstrijd tot nu toe bespreken. De jongens en meiden staan lekker te spelen en hebben er zin in. We zijn er weer klaar voor en gaan weer op onze posities staan. De scheidsrechter kijkt of iedereen klaar is en geeft dan het fluitsignaal. De wedstrijd is weer begonnen en SVL gaat gelijk in de aanval. Woudenberg weet de bal weer in hun bezit te krijgen en ze spelen gelijk door naar voren. De bal wordt weer overgespeeld en SVL staat er goed tussen. We spelen gelijk weer door naar voren en spelen over de rechterkant langs de lijn verder naar voren. De bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten, goal 2 - 2. Woudenberg neemt uit en gaat gelijk in de tegenaanval. SVL is aan het terug komen en we hebben weer wat meer balbezit. Zo wordt er steeds over en weer gespeeld en hebben zowel Woudenberg als SVL veel kansen aan beide zijden, maar net niet goed genoeg afgemaakt. Dan klinkt het fluitsignaal en de wedstrijd is gespeeld. Gelijk gespeeld met een eindstand van 2 - 2. Nog even handjes schudden en dan lekker douchen. Nog even wat gedronken in de kantine en dan weer terug naar SVL.

Jongens en meiden jullie hebben super gespeeld voor de eerste wedstrijd van het seizoen, we zijn trots op jullie. Allemaal een fijn weekend en tot maandag bij de training.

Met sportieve groet,

Pascal van Scharenburg

Een van de leiding SVL JO13-1G