Wedstrijdverslagen SVL MB2 seizoen 2015/2016

SVL MB2 - CDW MB1

Kijk in het foto-album voor alle foto's gemaakt door Jan van Kooten.

CDW toernooi SVL MB2
4 juni 2016

De meiden MB2 speelden vandaag hun laatste wedstrijden van dit seizoen bij CDW waar een toernooi was. Maar er waren er een aantal niet al te best in vorm door een nachtje stappen! Maar gelukkig wonnen ze de laatste wedstrijd, zodat ze het seizoen goed afsloten.

SVL MB2 - SCH'44 MB2
9 april 2016

SVL MB2 - Jonathan MB2
19 maart 2016

De foto's van de meiden B2 die het lastig hadden tegen de koploper Jonathan. Men kon het in het begin nog wel bijbenen, maar in de tweede helft nam de sterke tegenstander een voorsprong die niet meer te overbruggen was.

SVL MB2 - Montfoort MB1
5 maart 2016

SCH 44 MB2 - SVL MB2
13 februari 2016

Ze moesten om 1 uur aanwezig zijn bij SVL. Daar gingen ze eerst bespreken wat de opstelling was en allerlei goede tips kregen voor de wedstrijd. Om half drie begon de wedstrijd. We begonnen gelijk al goed, in de eerste vijf minuten scoorde Anne van der Horst de 0 - 1! We bleven goed druk zetten naar voren. Er werd een tweede doelpunt gemaakt, maar die werd afgekeurd omdat Anne van der Horst in buitenspel positie stond. Helaas…, maar we gingen gewoon weer verder. Even later scoorde Anne van der Horst er weer 1! 0 - 2, dat gaat de goede kant op! In de rust kregen we complimenten van Robin en Davey dat wij zo goed aan het voetballen waren.

In de tweede helft ging het ook super bij ons. We speelden veel op de helft van de tegenstander. De tegenstanders kwamen weinig aan het voetballen toe door de druk die wij zetten. Het duurde eventjes maar Anne van der Horst scoorde weer! 0 - 3. Daarna volgde al snel de 0 - 4 die Iris scoorde. Even later floot de scheidsrechter af. We hadden gewonnen en wat waren we blij! Na de wedstrijd nog vele complimenten gekregen van de toeschouwers die kwamen kijken. De nieuwe shirtjes van Afrojack brengen geluk.

SVL MB2 krijgt nieuwe kleding
23 januari 2016

De meiden van de MB2 hebben zaterdag hun nieuwe kleding in ontvangst mogen nemen. Afrojack was er helaas niet zelf bij om de kleding aan de meiden uit te reiken. De meiden werden ook voorzien van trainingspakken die gesponsord werden door Veilige PCS. Hierna moesten de meiden hun uitwedstrijd tegen Jonathan MB2 spelen. De meiden hebben hun wedstrijd helaas verloren 4-0.

Meidenvoetbal bij SVL
Binnen SVL is het dus mogelijk op prestatie te voetballen, maar ook recreatief een balletje te trappen. Mocht je interesse hebben, neem dan gerust contact op met TCdames@svl-voetbal.nl.

SVL MB2 - Renswoude MB1
5 december 2015

SVL MB2 - VRC MB1
14 november 2015

Na een week vol interviews, mediatraining en camera’s die constant op ze gericht stonden, moesten de meiden van de B2 weer landen op aarde om hun wedstrijd tegen VRC te spelen. En nadat ik had plaatsgenomen in het speciaal gemaakte persvak met tientallen andere fotografen, kon de wedstrijd beginnen. Althans, daar begon VRC mee. Die scoorde al snel de 0-1, maar de meiden kwamen sterk terug en stonden zowaar net voor tijd met 4-3 voor. Maar het feest werd ruw verstoord door VRC die in de slotminuut gelijk maakte. Al met al een spannende pot!

31 oktober 2015

Vanochtend was de wedstrijd SVL meiden B2 tegen Jonathan B2. En na een 0-1 achterstand en al een paar kansen gehad te hebben, gingen de meiden op zoek naar hun doelpunt. Maar i.p.v. SVL scoorde Jonathan de 0-2. De wedstrijd was gespeeld dachten de meesten langs de lijn, maar de meiden in het veld niet, die pakten de draad weer op en kwamen snel weer op 1-2 en we hadden weer een wedstrijd! Maar wat ze daarna nog probeerden, de bal vond de goal niet meer. Onder applaus van de vele ouders en opa en oma's verlieten de meiden met opgeheven hoofd het veld. Op naar volgende week!

Gr. Jan

Woudenberg MB1 - SVL MB2
17 oktober 2015

Vandaag gingen de meiden B2 van SVL op bezoek bij Woudenberg. Het beginnende team, dat helaas veel te hoog is ingedeeld, kreeg wederom te maken met een te sterke tegenstander. Hoeveel er voor elke bal ook geknokt werd, de punten moesten bij de gasten blijven. En dankzij de uitstekende keeper die we hebben, bleef de schade nog beperkt tot 6-0. Volgende week herfstvakantie en dan maar hopen dat ze lager worden ingedeeld!