Wedstrijdverslagen SVL MA1 seizoen 2013/2014

SVL MA1 - CJVV MA1
1 februari 2014

Hier mijn laatste verslag voor de SVL MA. Zaterdag 1 februari moesten we thuis spelen tegen CJVV uit Amersfoort. Voor mij een bijzondere wedstrijd, ik ben voor de laatste keer leider van deze super leuke, gezellige groep. Ik ga namelijk op zaterdag wat doen met mijn dochter.

Nu even over de wedstrijd. De dames van SVL speelden erg goed de eerste helft met veel druk op de tegenstander wat in de 31ste minuut de 1-0 opleverde door Allyssa.

Tweede helft waren wij weer de bovenliggende partij wat rond de 70ste minuut de 2-0 opleverde door weer Allyssa die een strafschop benutte. Marjolein viel 10 minuten voor tijd uit door een botsing met de tegenstander. Na de wedstrijd hebben we nog wat gedronken en hapjes gekregen i.v.m. het halen van het winterkampioenschap.

Dames ik zal jullie missen en wens jullie heel veel succes verder. Ik heb een super tijd gehad met jullie.

Gr Walter Jansen

SVL MA1 - Kampong MA1
18 januari 2014

Vandaag zaterdag 18 januari moest SVL MA inhalen tegen Kampong dat was nog voor de najaarscompetitie. Eerst wisten wij niet waarom, maar we kwamen erachter dat De Musketiers uit de competite was gehaald en dat de behaalde punten tegen hen uit de stand was gehaald.

Daarom kwamen wij bovenaan, omdat wij een wedstrijd minder hadden gespeeld dan Woudenberg. Als we zouden verliezen was Woudenberg najaarskampioen. Maar wij wonnen de wedstrijd met 2-0 door twee doelpunten van Kimberly. Zaterdag 1 februari gaan wij het vieren: SVL MA KAMPIOEN najaarscompetitie. Helaas was ik er niet ivm verjaardag van jongste dochter, maar vijf minuten voor tijd kwam ik even langs om de meiden te feliciteren en een roos te geven.

Jeannette en Co hartstikke bedankt voor vandaag. Volgende week uit in de nieuwe indeling voorjaarscompetitie tegen So Soest.

Gr een superrrrrrr blije en trotse leider.

SVL MA1 - Maarssen MA1
9 november 2013

Zaterdag 9 november thuis gespeeld tegen Maarssen MA1. We begonnen de eerste 20 minuten erg slecht, we kwamen ook terecht op 0-1 achter. Toen wij meer grip kregen op de wedstrijd, begonnen ze al tijd te rekken, wat was dat erg om te zien zeg. Maar iets verder in de eerste helft maakten wij terecht de 1-1 door Iris, dat was ook de ruststand.

Na een goed gesprek op het veld met z'n allen speelden wij de tweede helft goed en gecontroleerd. We maakten de 2-1 weer door Iris en drukten gelijk weer door en zetten hun steeds vast. Wat zelfs de 3-1 opleverde en ja hoor weer Iris. Daarna werden zij gemener, begonnen meer te schoppen, vasthouden en dergelijke. Zij maakten door niet op letten van ons 2-3. Het bleef lang spannend, maar net voor het einde maakte Kimberly de 4-2. Dat was ook de einduitslag.

Iris en Denise hartstikke bedankt voor het meespelen. Jeanette top dat je er weer bij was echt SUPER wij vonden het geweldig. Na afloop wat gedronken met de dames, gezellig.

Volgende week zijn wij vrij. 23 november beker thuis tegen Sporting '70. 12:00 uur spelen.

Gr de trotse leider van SVL MA.

Kampong MA1 - SVL MA1
2 november 2013

Vandaag zaterdag 2 november moesten we uit tegen Kampong. We begonnen erg sterk met een snel doelpunt 0-1 van Elise. Wij waren veel beter en maakten ook de terechte 0-2 door Corine. Nog net voor rust maakten wij de 0-3 weer Elise door een wereld-ASSIST van Marjolein. In de rust wat veranderingen.

We bleven goed druk geven, wat later ook de 0-4 opleverde door Marjolein. Kampong begon wel iets gemener te spelen, meer schoppen en slaan. Als wij iets deden was het volgens hun leider dat wij geen respect hadden TUURLIJK. Toen de wedstrijd afgelopen was, wilde hij mij ook geen hand geven over respect gesproken. Dat heb ik ook gezegd tegen hem, jammer van de wedstrijd was niet nodig. Waarschijnlijk kunnen ze er niet tegen als ze fysiek goede tegenstanders hebben. Volgende week thuis tegen Maarssen.

Voor vandaag bedankt Sanne voor het goede keepen en Alyssa ook bedankt voor het meespelen.
En dames goed gespeeld.

Gr een super trotse leider

SVL MA1 - Woudenberg MA1
26 oktober 2013

Vandaag zaterdag 26 oktober moesten we thuis tegen Woudenberg MA1. Vanaf de aftrap in de eerste helft kon ik al zien dat het een zeer moeilijke wedstrijd zou worden, Woudenberg speelde kort op de man en fysiek erg sterk. Wij konden daar erg weinig tegenover zetten, we speelde gewoon weg te angstig. Dat resulteerde in een stand van 0-2 in de rust. Na een goed gesprek in de rust hopen dat het beter zal gaan.

En ja gelijk na het fluitsignaal zaten wij er kort op, dat gaf als resultaat een hele mooie goal van Inez dus 1-2. Na die goal bleven wij goed doorgaan maar helaas kwam Woudenberg er met een snelle counter uit wat resulteerde in 1-3. Niet veel later speelden wij een hele mooi aanval uit en kon Jose mooi de 2-3 binnen schieten. Daarna ging het op en neer en toch viel weer de goal aan de andere kant dus 2-4. Heel snel daarna maakten wij met een mooie snelle aanval de 3-4 door Joelle. Na dat doelpunt waren wij veel sterker en hadden gewoon in die periode de gelijkmaker moeten maken, maar het was niet onze dag vandaag. Uiteindelijk scoorde Woudenberg nog twee keer, als eindstand dus 3-6. Helaas onze eerste verlies, ach hoort erbij. Woensdag lekker naar Nederland - Noorwegen dames elftal met z'n allen gezellig.

Volgende week zaterdag moeten we uit tegen Kampong en daar moeten we zeker drie punten pakken.

Gr een altijd trotse Leider Walter

SVL MA1 - Hercules MA1
19 oktober 2013

Vandaag moesten we thuis de bekerwedstrijd tegen Hercules spelen. We waren de eerste 35 minuten erg goed, speelden lekker fel wat ook twee goeie goals opleverde door Elise en Kimberly, maar na 36 minuten werd het 2-1 toen begonnen wij slordiger te spelen.

Na rust begonnen we goed, weer een goed uitgespeelde aanval van Elise en Kimberly die door Kimberly afgemaakt mocht worden dus 3-1. Daarna werd het heel gelukkig 3-2 maarja dat kan gebeuren. Na 85 minuten werd het 3-3 door een goede aanval van Hercules. In de 90ste minuut kreeg Hercules een opgelegde kans voor de 3-4, maar met dank aan Marjolein bleef het 3-3.
We hadden helaas maar twaalf dames vandaag met dank aan Denise Goes en Denise van Soest hadden we toch drie wissels. Die hadden we hard nodig, want ze gingen met bosjes met lichte pijntjes eruit. Behalve Mieke die hard door de enkel ging en niet meer verder kon en aan het einde Anika die last van haar pols kreeg, want ze was erop gevallen. Jose had last van lichte keelontsteking maar speelde toch even mee [goed gedaan Jose]. We vonden deze wedstrijd niet heel belangrijk zo'n bekerwedstrijd. Competitie is veel belangrijker, want daar staan we goed bovenin. We konden wel wat uitproberen dat was wel leuk. Dames toch goed gedaan. Wel terechte uitslag.

Volgende week thuis tegen Woudenberg dan gaat het weer om het echie.

Gr trotse leider Walter

Saestum MA1 - SVL MA1
5 oktober 2013

Vandaag zaterdag 5 oktober moesten wij uit tegen de koploper Saestum uit Zeist. Na wat aanpassingen door wat blessures kwamen we toch weer met een elftal. We begonnen ijzersterk met veel druk op de tegenstander wat in de 5e minuut resulteerde in de 0-1 door Elise. De aftrap was weer net geweest en Elise maakte in de 6e minuut de 0-2. Wij bleven goed voetballen en de combinaties liepen erg goed. Na tien minuten kwam de 0-3 op het bord, weer Elise met een mooi doelpunt. Daarna kreeg de thuisploeg meer vat op ons en ze begonnen steeds beter te spelen en in de 20e minuut maakten zij de 1-3 en vijf minuten later maakten ze de 2-3. Daarna gingen wij weer beter voetballen en was het helemaal gelijkwaardig. Na veertig minuten maakten zij de 3-3. Maar de SVL-meiden lieten de hoofdjes niet hangen en in de 42e minuut maakte Kimberly de 3-4, wat ook de ruststand was.

Na rust niet veel veranderd. We waren gelijk weer goed aan het combineren en in de 52e minuut maakte Elise de 3-5. Daarna waren wij alleen maar in de aanval en speelden echt erg goed voetbal. In de 70e minuut kwam de mooiste treffer in de wedstrijd, een diagonaal schot in de kruising wat de 3-6 opleverde en die kwam WEER van Elise. Na de 3-6 bleven wij super goed combineren en posities werden ook goed ingevuld door iedereen. Helaas werd de wedstrijd na 83 minuten afgebroken i.v.m. een blessure van een speelster van Saestum.

Na vier wedstrijden staan wij nu bovenaan. Dames jullie hebben ECHT super gespeeld, ik heb erg genoten van jullie vandaag. Marita harstikke bedankt voor het helpen vandaag. Jeanette heel veel sterkte ook voor de rest van de familie.
Zaterdag 12 oktober thuis tegen de Muskentiers / Oranje Wit.

Gr een super trotse leider.

SVL MA1 - De Meern MA1
28 september 2013

Vandaag zaterdag 28 september moesten wij thuis tegen De Meern voetballen. Na een goeie warming up gingen wij van start. We begonnen erg scherp met erg goed druk zetten en kleine kansjes. Dit resulteerde in een mooie aanval in de 25ste minuut die werd afgemaakt door Kimberly, 1-0. Drie minuten later was het weer raak en opnieuw was het Kimberly die in 28ste minuut voor de 2-0 zorgde. Na een half uur ging er iets mis bij ons, we speelden minder geconcentreerd en de posities werden niet meer ingenomen en dat leidde in de 33ste minuut tot de 2-1, beetje frommelgoal dat wel.

In de tweede helft ging het vanaf het begin net zoals aan het eind van de eerste helft helaas. Door onze eigen fouten maakten zij in de 78ste minuut de 2-2. Daarna herpakten wij ons en kwamen we er weer wat beter uit, maar in de 82ste kwamen zij eruit met een counter en dat zorgde voor de 2-3. Gelukkig bleven wij drukken en lieten de kopjes niet hangen en kregen in de 85ste minuut een strafschop die werd benut door Kimberly, 3-3.

We kregen nog kleine kansjes op 4-3, maar die bleef uit. Gezien de wedstrijd een terechte uitslag, gezien de kansen had er voor ons meer in gezeten. Tim Hoogduin bedankt voor vlaggen eerste helft en Tim ….. lover Chantal bedankt voor vlaggen tweede helft. Hoop dat volgende week Lenette en Inez weer inzetbaar zijn, die zijn helaas uitgevallen vandaag. Sterkte meiden. Volgende week de topper uit tegen mede koploper Saestrum uit Zeist.

Gr een trotse leider.

Aurora MA1 - SVL MA1
21 september 2013

Vandaag zaterdag 21 september stond de derby op het progamma Aurora MA1 - SVL MA1 in Werkhoven. We begonnen erg sterk en kwamen met goed samenspel en mooie combinaties terecht op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Corine. We bleven goed de ruimtes benutten en heel goed samenspelen wat leidde tot de 0-2 van Inez. Daarna werden wij wat slordiger en ongeconcentreerder. Dat leidde er toe dat Aurora meer druk kon zetten en dan ook de verdiende 1-2 maakte. Daarna ging het heen en weer, maar 1 minuut voor rust kwamen wij er met een snelle aanval uit en maakte Corine haar tweede doelpunt en zo was het met de rust 1-3.

Wij hebben niet veel veranderd, was ook niet nodig. De tweede helft begonnen we iets minder sterk, maar ook Aurora was niet echt scherp in het begin. Na een paar schoten op doel van ons begonnen we er weer in te geloven en ging het voetbal weer stukken beter wat weer leidde tot mooi combinatiespel en dat leverde ook een mooi doelpunt van afstand op door Joelle, 1-4. Daarna drukte de thuisploeg ons verder terug en daar hadden wij het moeilijk mee en dat leidde tot de 2-4. Na dat doelpunt kwamen wij weer opzetten dat leverde weer een doelpunt op, dit keer was het Sasha die scoorde dus, 2-5.

Na het doelpunt was het helemaal op bij onze dames, maar ook Aurora zat er doorheen. De laatste 10 minuten waren gewoon uitspelen. Sasha en Denise enorm bedankt voor het invallen bij ons. Meiden jullie hebben super gespeeld vandaag, echt iedereen vocht voor elke bal en het belangrijkste voor elkaar, SUPER. Ik heb ervan genoten. Volgende week thuis tegen De Meern.

Groetjes, trotse leider Walter

SVL MA1 - VVIJ MA2
14 september 2013

Vandaag, zaterdag 14 september, moesten wij SVL MA1 onze eerste competitiewedstrijd spelen thuis tegen VVIJ uit IJsselstein. VVIJ speelde met tien dames, omdat ze niet meer dames hebben.

We begonnen goed aan de wedstrijd en VVIJ kwam er niet aan te pas in het begin. Na een kleine twintig minuten werd ook VVIJ sterker waardoor wij terug moesten. Helaas viel bij ons Bibi uit met een blessure zoals het er nu naar uitziet enkelbanden letsel. Ze weten nog niet of het is afgescheurd of er een scheurtje in zit, maar ik neem aan dat we Bibi helaas vier tot zes weken moeten missen. Wat ze eerder kan spelen is mooi mee genomen. SVL speelde erg sterk.

Wij wonnen de wedstrijd met 3-2 met doelpunten van Suus 2x en Marjolein 1x. Ik ben super trots op het team. Volgende week de derby uit bij Aurora in Werkhoven. Dames nogmaals gefeliciteerd met de 3 punten, dik verdiend.
Angela en Jeanette bedankt voor de waterzak te dragen en Wim bedankt voor vlaggen.

Groetjes, een trotse leider Walter

Musketiers MA1 - SVL MA1
7 september 2013

Zaterdag 7 september moest SVL MA1 hun eerste wedstrijd spelen van het seizoen. Het was de bekerwedstrijd tegen Musketiers uit Elst. We kregen vandaag op het laatst hulp van Maaike, Iris en Allysa van de MC1. De wedstrijd begon en de thuisploeg was gelijk erg sterk en gaf veel druk op onze verdediging wat als resultaat gaf dat wij al na 1 minuut op 1-0 achterstand kwamen en na een kwartier stond het al 2-0. Na twintig minuten kregen wij grip op de wedstrijd en dat leverde rond de 35ste minuut een treffer op van José dus 2-1 wat ook de ruststand was.

Na rust hadden wij de touwtjes stevig in handen en waren wij degene die de hele helf dicteerde en de gelijkmaker hing in de lucht. Kimberly kreeg een paar mooie kansen, maar die gingen net naast of de keeper stond in de weg. Door al dat druk zetten, maakten wij in de 89ste minuut toch de verdiende 2-2 die kwam van Allysa met een mooi afstandschot over de keeper heen. Daarna kregen we nog een kans op 2-3, maar helaas die viel niet. Gezien de eerste en tweede helft is dit een terechte uitslag. Volgende week zaterdag 14 september thuis tegen VVIJ. Kom ons aanmoedigen!