Wedstrijdverslagen SVL D2 seizoen 2013/2014

SVL D2 - CDW D5
5 april 2014

Iets vroeger begonnen… SVL moest nog even wakker worden, want binnen 2 minuten stond het al 0-1 tegen SVL. Balen, maar hiervan schrokken we wel en lieten even zien dat wij wel degelijk zo vroeg kunnen ballen. SVL was voornamelijk in balbezit. David heeft gister iets gegeten…..pepersoep??? Kyra zet 't recept op de SVL site!!! Tjonge jonge wat een snelheid, David scoort de 1-1 en binnen de kortste keren scoort ie weer, 2-1!! Na geweldig overspel van SVL maakt Nick de 3-1 via een mooie voorzet van David. Het blijft spannend, dit CDW team is het oude team van onze keeper Roy, tja daar moet je natuurlijk van winnen. SVL heeft in de laatste paar minuten nog een paar kansen gehad, helaas was de keeper van CDW ook goed aanwezig.

Het gaat even mis, want CDW scoort vrij snel na het begin van de 2e helft, 3-2. De keeper van CDW heeft een mooie redding, dus even geduld voor de 4-2…….!! Maar die van ons heeft een mooiere hoor!!!, via het puntje van zijn schoen houdt Roy hem er toch nog uit. Voor OPA TON scoort MIKA dan die 4-2 !! Mika heeft een shirt aan zie de tekst op de foto! Opa heeft m gezien hoor Mika, hij is trots op je!! CDW blijft jagen, maar wij hebben toch vaker de bal. Wat een acties, via Noa… onze snelle jelle een poging maar helaas ging dit net mis. Na twijfels van Roy, “wat moet ik doen” een redding die maar net goed ging, maar was goed genoeg. Die David, wat een schot….de keeper kon m echt niet houden, dit was de 5-2. Binnen 1 minuut via een voorzet van Mika vanuit de hoek op Nick zijn hoofd, 6-2. Allemaal spelen we super goed, ballen worden aangenomen en goed afgespeeld. En ja hoor, voor de 4e keer op rij komt ie bij David….7-2. CDW wil toch nog scoren, ze blijven voetballen en maken er dan ook 7-3 van. En dan in de laatste minuut, via een corner die Jochem neemt de 8-3 via de schoen van…….David!

Wat een leuke sportieve wedstrijd was t weer!

Groetjes Anita

GVVV D5 - SVL D2, de wedstrijd die eigenlijk in de dubbele cijfers had moeten eindigen
8 maart 2014

Na wat opstarthobbels (team nog niet compleet en wat geharrewar met auto’s) kwamen we in een record reistijd bij GVVV aan. Onder een heerlijk zonnetje was het SVL D2 wat het meeste in balbezit was. Na een aantal kansrijke doelpogingen, die net over of naast gingen, was het Mika die uiteindelijk in de 8e minuut de 0-1 op het scorebord zette. Nick schoot hiervoor net op het doel van GVVV, de keeper kon nog net de bal wegstompen, maar Mika was er als de kippen bij om het af te maken. Hierna volgden vele aanvallen van SVL D2: Noa die mooi gelanceerd werd, maar net naast schoot. Kars die vanaf de 16 meter net miste. Nick met een omhaal op de lat, daarna nog een schot van ca 20 meter op de paal. Het was allemaal net iets te gehaast en te ver geschoten! Totdat Tijmen een hele mooie strakke pass op Mikal gaf en Mikal de bal in de 16 meter naar Nick passte, kon Nick via de keeper van GVVV en de paal de 0-2 maken. Aan het einde van de eerste helft was het Kars die een voorzet gaf aan Mika die de ruststand op 0-3 bepaalde.

In de rust werden de SVL’ers vooral gewezen op het goed doorlopen op de keeper van GVVV en dus niet van te ver en gehaast op het doel schieten. Dit hoefde maar één keer tegen Noa verteld te worden: vanaf eigen helft sprintte hij met de bal de GVVV verdediging eruit en schoot net voor de goal de bal achter de keeper: 0-4. Na nog een eigen doelpunt van de tegenstander vanuit een hoekschop (die uiteindelijk niet in de eindstand werd vermeld), was het Noa die wederom goed doorgelopen was op de keeper en de 0-5 maakte. Ook Nick liet aan het einde van de tweede helft zien dat hij van dichtbij trefzekerder is: na een voorzet van Noa, was de eindstand bereikt: 0-6.

Een mooie uitslag maar……vooral in de eerste helft teveel kansen gemist! Een goede leer voor de volgende wedstrijd tegen Saestum D3….. De verdediging van SVL (met invaller Jacco) kwam met de gelegenheidskeeper Jochem niet in de problemen.

GVVV D5 - SVL D2, 0-6. Mika 2, Nick 2, Noa 2. (Eigen doelpunt GVVV niet geregistreerd.)

SVVM D3 - SVL D2
7 december 2013

8.10 uur verzamelen, het blijft vroeg. De een niet wakker, de ander nog met een kop koffie in de hand. De laatste wedstrijd voor de winterstop, te spannend voor papa Noa??? Gelukkig toch nog wel (incl. opa Mika) 6 supporters aanwezig.

Jajaja, wat moeten we schrijven over deze wedstrijd…. Er is wel 20x naast geschoten, wij hadden de theorie dat het door een magnetische veld kwam!! (elektriciteit masten boven 't veld…) haha. Tjonge jonge, wat een pech. In de eerste helft is er maar 2 x gescoord, dit zijn we niet gewend van onze D2.
SVMM speelde zo dat 't veld kleiner werd, dit is niet prettig spelen want je voetbalt zoo op elkaar dat je elkaar in de weg loopt! Hotseknots voetbal noemde onze coach het, ik vond 't wel grappig klinken.

Ondanks dit voetbal is er in de 2e helft toch nog 5x gescoord. Waarvan 2 maal door onze verdediging, Jetze en David hadden te weinig te doen dus gingen zich in de spits waar maken…. Soms dacht SVL wel heel makkelijk te kunnen scoren, maar de tegenstander had een redelijk goede keeper (die van ons is beter hoor… :) ). Ik moet zeggen de doelpunten die we maakten waren stuk voor stuk wel erug mooi! Uiteindelijk dus 7-0 geworden. (David 1x, Jetze 1x, Mika 2x, Nick 3x)

Mannen nog een paar trainingen, maar qua wedstrijden hebben jullie even rust… de winterstop is begonnen! Na de winterstop gaan we er weer sportief tegen aan!!!!
Opa Ton, bedankt voor het maken van alle foto’s, zeer leuk om op de SVL site te zien!

Ik wens iedereen alvast hele fijne dagen en een Sportief 2014 !

Groetjes Anita (en Roy)

SVL D2 - Delta Sports D7, 8-0
23 november 2013

We beginnen maar gelijk binnen 2 minuten met het eerste doelpunt van Nick, wooh dat was wel erg snel. De D2 is goed aan het voetballen, maar na een minuut of 20 laten ze zomaar hun keeper werken!! Roy heeft een super redding! Goed gedaan. Noa zorgt voor de theetijd voor de 2-0, wat is ie snel. Onze linksbenige Mika schoot met rechts de 3-0 binnen, hierna met links ook nog de 4-0 + 6-0 en de 7-0.

In de tweede helft is er maar 1x door Delta Sports ruim over de middenlijn gespeeld, verder niet meer dan 2 meter. Wat een verdediging hé! Roy heeft daarom weer niet veel hoeven doen (gelukkig maar, want hij had net een NIETslaap-feestje achter de rug). Nick heeft de 5-0 met dank aan de tegenstander gemaakt. Noa maakte de wedstrijd af door in z’n uppie op 't doel af te sprinten, dit was de laatste…… 8-0!!

Jongens we zijn weer trots op jullie!
Gr van de supportersvereniging.

Moeder Roy

SVL D2 - HDS-D4
16 november 2013

Zaterdag 16 november is het weer zover, we hebben weer een uitwedstrijd voor de boeg. Zoals gewoonlijk is iedereen weer keurig op tijd, even de koppies tellen, dit keer gingen we met exact 11 spelers en we konden richting Leersum. Daar aangekomen konden de jongens onder begeleiding van Andy richting kleedkamer gebonjourd worden, Adriaan richting bestuurskamer voor de administratie en wij aan de koffie, het was toch wel een beetje fris. Nadat de boys omgekleed waren en ze al op het veld waren, konden ook wij ons naar het veld begeven.

Daar aangekomen zagen we dat HDS D4 voor een groot gedeelte uit meiden bestond, niks mis mee zul je zeggen, maar als u wel eens naar een RTL-4 programma kijkt, en dan bedoel ik het programma de Jongens tegen de Meisjes onder begeleiding van Chantal Jansen, en daar dromen dan sommige bij weg, dan begrijpen jullie wel dat de sterren van de D2 ook eerst weer even met beide benen op de aarde terug moesten komen, iets wat in het veld wel was terug te zien???????????????????

Vanaf de aftrap was het één richting verkeer richting het doel van HDS, maar op het moment dat ze bij de 16 meter kwamen, wisten ze even het doel niet meer te vinden. Dus het duurde even voordat ze weer met de beide benen op de grond stonden, maar uiteindelijk was het toch Mika die de score opende. Dit gaf de technische staf dan ook weer wat rust, want de eerste 20 minuten was het om de nagels bij op te eten. Noa was het die de 2-0 voor zich liet aantekenen, vervolgens was het Mika met 3-0 en Nick de 4-0. Nu weet ik niet meer of dat dit de ruststand was, we hadden het nog steeds niet warm gekregen van het vertoonde spel, dus kan het zijn dat het niet helemaal klopt, maar gelukkig de uitslag klopt wel.

In de rust werd er even door Andy op gehamerd van, houd het veld breed, speel de bal goed naar elkaar over en blijf in beweging. Bij aanvang van de tweede helft leek het of de boys eindelijk begrepen dat ze niet met een spelprogramma meededen, maar een wedstrijd moesten voetballen. Voor ons als toeschouwers was het gelukkig al met al wel een leuke pot, met hier en daar een opmerking van, heb je d'r nummer al gevraagd, je blijft wel heel lang bij d'r in de buurt, gelukkig konden de boys hier wel om lachen. Gelukkig werd er ook nog gescoord, Mika maakte de 5-0, Nick de 6-0 en Mikal maakte uiteindelijk de 7-0.

Dus al met al, een hoop leuke acties voor het doel gezien, schoten die keihard waren, maar op onverklaarbare wijze niet het doel in gingen en toch ook nog wel een paar leuke aanvallen gezien. Tja, en ben ik dan nog iets vergeten, ja eigenlijk wel, iedereen verdiend een compliment voor de inzet, maar ik vind dat Roy een groot compliment verdiend, heeft bijna de hele wedstrijd niets te doen gehad, had het waarschijnlijk net zo koud als de ouders langs de lijn, en niet één van die leuke meiden tegenover hem gehad, maar wel de enige en gevaarlijkste speler van HDS in een één tegen één de baas bleef met twee katachtige reddingen, in de enige gevaarlijke counter die HDS liet zien, helemaal Top Roy.
Uitslag van het spelprogramma, de jongens 7, en de meiden 0.

Volgende week een bekerwedstrijd thuis. (Op moment van schrijven al gespeeld, 8-0 winst.)

Fred.

Dovo D9 - SVL D2, eindstand 1-10
2 november 2013

Zaterdagmorgen, of nee, eigenlijk leek het wel midden in de nacht?? De D2 mocht naar Veenendaal om te spelen tegen de D9 van Dovo. En dan weet je het al, Dovo is een hele grote vereniging en dan mag de jeugd altijd lekker vroeg spelen, leuk want dan hebben de ouders nog wat aan de rest van de dag. Maar dit keer was het wel extra vroeg, 07:10 uur verzamelen bij de kantine. Volgens mij valt Veenendaal net als Langbroek ook onder de Heuvelrug en in de Heuvelrug doen ze tegenwoordig i.v.m. bezuinigingen de lantaarnpalen uit, wat was het nog donker. Maar niet getreurd, iedereen was op tijd, inclusief de leider, waar had ik die eerder gezien de avond ervoor??

Niet te min, we waren ondanks een kleine omweg op het kruispunt in Doorn, sommigen dachten dat er een nieuwe rotonde was aangelegd, keurig op tijd in Veenendaal, waar we met open armen werden ontvangen. Ondanks de vele regen lagen de velden er keurig bij en nadat de boys zich hadden omgekleed en na een stevige warming-up, kon de wedstrijd beginnen. De kanjers van de D2 begonnen een beetje slaperig, maar ja wat wil je, het was nog een beetje schemerig, maar al gauw kwamen we met 1-0 voor. Vanaf dat moment begon het ook te lopen en hebben we veel leuke en mooie aanvallen gezien, met doelpunten van een hoge kwaliteit. Oké, er zat misschien ook wel een keer een klutsbal tussen en een frommel goal, maar dat maakt niet uit, belangrijkste is dat ze er in gaan, niet waar David, ja we lezen het goed, David heeft gescoord en dan zie je zo’n hele mooie glimlach verschijnen, leuk.

Maar om een lang verhaal kort te maken, Emiel viel halverwege de eerste helft uit met een rugblessure, waardoor Mika er weer wat eerder in mocht, de doelpunten vielen als rijpe appels uit de bomen en witte was wordt niet altijd meer schoon?????? He zullen jullie wel zeggen!! Ja de velden lagen er ondanks de regen goed bij, maar ja, de aardbol is rond en bij Dovo voetbal je op zwarte grond en regenwater loopt daar niet in een putje, maar een braakliggend stukje zwarte grond, en iemand zei, doen jullie maar……………, had die persoon beter niet kunnen zeggen, want nu loopt er één bij, waarvan je kunt zeggen, hoor jij hier wel bij, jullie spelen toch in het wit, maar vraag het dan maar aan ……….., want die weet hoe het zit.

Doelpunten makers, 5x Nick, 1x Noa, 1x Kars, 2x Mika en David 1x.

Fred.

SVL D2 - Jonathan D12
26 oktober 2013

10.00 uur is de aftrap van SVL tegen Jonathan. 10 tegen 11 want Jonathan mist nog 1 speler. Direct zijn we allemaal in de aanval. Ja allemaal, flipperkastvoetbal… ook wel genoemd. BREED, BREED, BREED wordt er geroepen door Gerhard Roeterd, super gecoacht want ze luisteren. Na een minuut of 12 scoort Nick namelijk de 1-0! Na een kwartier heeft onze keeper Roy het nog niet druk gehad, Jonathan is nog niet op die helft geweest. Snel na de 1-0 spelen Nick en Mika samen de bal naar voren, Nick speelt de bal af naar Mika hij heeft een open doel voor zich SCHIET en …. hij mist! BALEN, maar gelijk door en volgende keer beter. Na een minuut of 22 scoort Nick de 2-0, gekke bal… hij stuiterde net voor de keeper, zodat hij er toch wel in ging. Jonathan schiet eindelijk een keer op het doel, helaas voor hun stond daar onze keeper! Via een voorzet van Mika heeft Nick de kans om 3-0 te maken. Deze pakt hij met beide voeten aan dus …GOAL !!

In de rust een positieve peptalk gehad. Na de rust heeft Jonathan weer 11 spelers. Elroy Smit komt bij ons invallen, hij mag de plaats even van Thijmen innemen, want Thijmen heeft honger gehad en is aan zijn schoen begonnen. Nadat hij reserve schoenen heeft gevonden, mocht hij weer gaan voetballen en gaat Elroy op de plaats van Nick. Al snel scoort Jonathan uit een vrije trap, de een zegt buitenspel de ander een indirecte vrije trap verkeerd genomen… in ieder geval afgekeurd. Dus nog steeds 3-0. Elroy ziet snel na die vrije trap de kans om 4-0 te maken, hij gaat als een speer op 't doel af en mist deze op een haar. Dan komt ons flipperkastje even terug, van de een naar de ander en weer terug…. Mika uiteindelijk met een voorzet naar Noa en 4-0 na een kwartier in de 2e helft! Vlak hierna scoort Noa wederom!! Hoe?? Sorry even niet opgelet… in ieder geval wel 5-0!! Via Elroy een topper van een voorzet naar Mika, jaja de 6-0 is gescoord! Ook Sven Damen komt ons versterken en mag voor Kars in de plaats. Mika krijgt net voordat de tijd erop zit de 7-0 op zijn slof. Na een vrije trap van Jonathan toch nog even spannend of zij gaan scoren… maar nee hoor Roy houdt de 0 voor SVL.

Allemaal Super goed en Sportief gespeeld!!!

Wij bedanken Elroy en Sven voor het meespelen/invallen bij ons, TOP!

SVL D2 - Valleivogels D4, 12-0
28 september 2013

Doelpuntenmakers: Mika van Koeveringe 3x, Noah Fernand 3x, Nick Caccaveli 4x, Mikal van Ee 2x.

‘t Goy D5 - SVL D2
21 september 2013

Het is een mooie zaterdagmorgen, het zonnetje schijnt en iedereen is op tijd???? Nou ja, bijna iedereen. Door een kleinigheidje bleek dat de aanvangstijd verkeerd was gelezen en doorgegeven aan de matadors van de D2. Dit is per mail alsnog gecorrigeerd, tja en dan moet je natuurlijk wel je mail lezen?? Maar niet te min, 98% was keurig op tijd, 1% kwam net op tijd en 1% kwam iets later.

Nadat we ons via een landelijke route in ’t Goy hadden gemeld en Andy bekend had gemaakt wie waar speelde, kon de wedstrijd beginnen, maar, was het eigenlijk wel een wedstrijd? Het was één richting verkeer richting het doel van de D5 van ’t Goy. Voor de tegenstander niet leuk, voor de sterren van de D2 van SVL was het wel leuk.
Je ziet dat na een paar weken het team toch al aardig op elkaar ingespeeld begint te raken, je herkent het spel dat de D2 wil spelen, leuk en aantrekkelijk voetbal, kunnen ze in Amsterdam nog wat van leren, maar dit even terzijde. (sorry Mika, geintje)

Voor de meegekomen ouders een leuke pot om naar te kijken en alle doelpunten waren van een bijzondere schoonheid. Een paar doelpunten vanuit een mooie aanval en een paar via de kluts of via de keeper, maar er was er eentje die wel de mooiste was, naderhand hebben ze de onderkant van de lat opnieuw moeten witten. Deze goal kwam op naam van Emiel, wat een pegel, hard en strak in de bovenhoek, via de onderkant van de lat.
De doelpunten kwamen op naam van: Emiel 2x, Kars 1x, Nick 3x, Rick 1x, enne Mika…..5x !!
De einduitslag was dus 0 - 12.

Al met al een leuke ochtend en toch nog even een compliment aan het adres van Roy. Het was maar goed dat de zon scheen, want van die ene keer dat ’t Goy over de middenlijn kwam en voor hem opdook, daar kreeg Roy het niet warm van. Het was een leuke ochtend.

Fred.

Start seizoen 2013 - 2014 SVL D2
7 september 2013

Zaterdag 7 september was het dan weer zover, de D2 mocht voor het eerst dit seizoen weer de wei in, voor een bekerwedstrijd tegen Hercules D10. Na een hectische start, want ja, een vaste leider voor dit elftal is er op het moment van dit schrijven nog niet, maar na een kort overleg met diverse ouders, kwamen deze met een plan om er toch voor te zorgen dat onze kanjers de wei in konden.

Dus de start was echt wel hectisch, zaterdagmorgen vroeg verzamelen bij de kantine, twee man alsnog overgeheveld naar de D1, dus eerst maar even kijken wie, wie was, kennis maken met de ouders, en dan een opstelling verzinnen, want ja, waar en op welke positie speelde David, Stan, Jochem, Noa, Mika, Thijmen, Jetze, Roy, Yousef, Nick, Rick, Kars en Emiel het afgelopen seizoen??????
Na spoedberaad op hoog niveau werd er snel een opstelling gemaakt. De enige die zeker is van een vaste plaats in het elftal was de van CDW over gekomen Roy Copier. Roy is keeper en met wat hij liet zien, kan de D2 met een goed gevoel het nieuwe seizoen ingaan. Voor de rest was het toch ook weer even wennen, alleen nog maar getraind, nog geen wedstrijd in de benen en dan gelijk een bekerwedstrijd.

Hercules D10 kwam op bezoek en na een wat onwennige start was het Mika die de score opende, 1-0 en hierna begon het toch wel een beetje te lopen. Nick maakte de 2-0, waarna Hercules de 2-1 scoorde, Nick maakte vervolgens de 3-1, 4-1 en de 5-1. Hercules scoorde ook nog een keer tegen, 5-2, waarna good old Kars met een droge harde knal de eindstand op het scorebord zette, 6-2.

Al met al een leuke start om het nieuwe seizoen in te gaan en ik denk dat de aanwezige ouders een leuke pot voetbal hebben gezien. Laten we er met z’n allen een heel leuke seizoen van maken.