Wedstrijdverslagen SVL E3 seizoen 2009/2010

Seastum E13 - SVL E3
21 november 2009

Tja, het zijn duidelijk mooi weer voetballers, de sterren van SVL, de E3 natuurlijk. Vandaag mochten we bij een lekker temperatuurtje onze uitwedstrijd tegen Saestum spelen. Henri was er vandaag niet bij vanwege een bezoek aan de Sint in Zeeland. Ook Sami was afwezig, na een fikse griep was hij nog niet 100% wedstrijdfit. Donny vond het geen probleem om vandaag met ons elftal mee te spelen. We begonnen sterk aan de wedstrijd, al na 30 seconden had Ronald de eerste treffer achter zijn naam staan. Wat vandaag heel goed ging waren de combinaties. Door elkaar de bal goed aan te spelen kwamen we met mooie combinaties iedere keer voor het doel van de tegenstander. Via zo’n aanval kon Mustafa er vanuit een voorzet met een sliding 2-0 van maken. Even later was het Ronald die met een hard schot scoorde. Net voor rust lukte het ons om de score tot 1-4 en 1-5 op te voeren.

De tweede helft gingen we goed verder. Mika keepte en goede wedstrijd, Kim en Dirk hebben de verdediging goed onder controle. Op het middenveld lopen Maaike, Ronald, Donny en Noah zich een slag in de rondte om zowel mee te gaan in de aanval en ook mee terug te verdedigen. Voorin zijn Alyssa en Mustafa altijd aanspeelbaar en een plaag voor de verdediging van de tegenstander. De tweede helft scoorde onze gastspeler Donny een doelpunt, ook Dirk heeft net als vorige week weer het net gevonden, Mustafa scoorde vandaag in totaal twee keer, en Ronald was vandaag onze topscoorder met maar liefst zes doelpunten. Eindstand 1-10, een prima wedstrijd.

Na afloop hebben we penalty’s genomen waarbij Mika zijn goede vorm nog even liet zien. Met de ene snoekduik na de andere pareerde hij bijna alle penalty’s. Volgende week spelen we uit tegen De Bilt.

SVL E3 - Renswoude E2
14 november 2009

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Renswoude op het programma. Nadat we eerder al door de firma ASU van Gerhard Roeterd in een nieuw tenue zijn gestoken was het vandaag weer feest. Vandaag kregen we nieuwe tassen van Loodgietersbedrijf Pot en Zoon uit Doorn.

Tijd voor een elftalfoto met de nieuwe tassen en sponsor de heer Pot. Toch mooi dat we via een actieve ouder (dank je Rien !) een bedrijf bereid hebben gevonden om ons team van mooie tassen te voorzien, hierbij kunnen we als SVL E3 goed voor de dag komen. Na de foto barstte er een noodweer los dat duidelijk gevolgen had voor de wedstrijd. Op het laatste moment nog de doeltjes geplaatst. Maar onder het toeziend oog van onze nieuwe sponsor speelden we geen goede wedstrijd. Deze wedstrijd, met de goed fluitende scheidsrechter René Budding, hebben we met 1 - 6 verloren waarbij Dirk ons enige doelpunt scoorde (overigens wel een fraaie treffer).

De Merino’s E3 - SVL E3
7 november 2009

Zaterdagmorgen om 8.00 uur verzamelen bij de SVL kantine voor de uitwedstrijd naar Veenendaal, tegen De Merino’s. Vandaag was Fred vanwege nachtdienst bij de Vrumona niet aanwezig. Fred had wel gezorgd voor een vervanger, Ton bedankt voor de support!

Deze wedstrijd voor het eerst in de nieuwe samenstelling gespeeld. Vanwege transfers en andere zaken zijn we twee van onze spelers kwijtgeraakt aan de D1. Joris en Patrick veel plezier in de D1 en bedankt voor jullie inzet in de E3.

Gelukkig zijn Maaike en Noah bereid om de open gevallen plek in te vullen waar we natuurlijk ontzettend blij mee zijn. De wedstrijd begon circa 10 minuten te laat met een waterig zonnetje, de tegenstander had zich waarschijnlijk ietwat verslapen. Dit wachten hebben we beloond met een goede 1e helft. Na drie minuten had Ronald al het eerste doelpunt gemaakt.. De 1e helft werd er goed gevoetbald, waarbij we de tegenstander aardig onder druk voor hun eigen doel konden zetten. Het duurde echter tot de twintigste minuut toen Sami na een mooie actie een fraai doelpunt scoorde. Hierna was het Mustafa die het veldoverwicht omzette in een verdiende 3-0. Nog voor rust scoorde ook Maaike, met een hard schot liet ze het net krullen.

In de rust aangegeven dat we op dezelfde manier door moesten gaan. De eerste tien minuten van de tweede helft lukte dit niet. Merino’s kwam terug tot 2-4. Maar hier bleef het van onze tegenstander bij vandaag. De jarige Mika liet geen bal meer gaan. De verdediging onder leiding van Dirk gooide er nog een schepje bovenop. Geen tegenstander komt langs Kim en Dirk. Op het middenveld vormen Ronald, Noah, Alyssa en Maaike een goed blok tussen verdediging en aanval. Voorin zijn we altijd doelgevaarlijk met Mustafa en Sami. De tweede helft hebben we vier keer gescoord, waarin Ronald een groot deel voor zijn rekening nam.

Na het douchen ging Dirk nog even de schoenenpoetsmachine testen. Gevolg is dat hij nu op zoek is naar een linkerschoen maat 37. In de kantine hebben we nog een after party gehouden waarbij Mika trakteerde voor zijn 9e verjaardag, proficiat!