Wedstrijdverslagen SVL A2 seizoen 2007/2008

Verslag Delta Sports A4 - SVL A2
26 januari 2008

Delta Sports A4 - SVL A2 is 5 - 6. De doelpunten zijn gemaakt door Charlie van der Kuijlen (2x), eigen doelpunt (1x), Evert Overvest (1x), Joris Roelofs (1x) en Arno Overvest (1x). Het was een mooie spannende wedstrijd, waarin wij de eerste helft met 10 man moesten spelen vanwege spelersgebrek (niet afbellen) en 2 spelers waren met de B-1 mee. De eerste helft werd 4 x gescoord door SVL.

Eerst een snelle aanval vanaf Dhian opbouwend naar Charlie, die maakte de 1 - 0. Daarna een zelfde aanval maar via de andere kant en Charlie schoot hem met een halve volley erin, mooi doelpunt en het staat 2 - 0. Toen een eigen doelpunt vanuit een corner die in eigen doel werd gekopt, stand 3 - 0. Vlak voor rust scoorde Evert met een mooi afstandsschot en gingen wij met 4 - 0 de rust in.

In de rust zijn Robert en Joris erbij gekomen dus nu hadden we genoeg spelers. De tweede helft zakte het niveau in en dat resulteerde in 5 doelpunten voor Delta Sports, maar gelukkig in de 85ste minuut herstelden wij ons. Toen kregen wij een corner waar Joris uit scoorde en toen stond het 5 - 5. Ongeveer 2 minuten voor tijd kregen we nog een corner waar Arno de 5 - 6 uit scoorde. In de laatste minuut kregen zij een vrije trap die hun spits opving en op doel schoot, maar die Dhian er uithaalde. Nadat de corner was weggewerkt, floot de scheidsrechter af.