Aan-/afmelden

Nieuwe leden
Wil je lid worden? Mail dan een volledig en ondertekend aanmeldformulier naar secretaris@svl-voetbal.nl. U kunt het aanmeldformulier (pdf-document) ook downloaden en afdrukken. Stuur dan het formulier naar Sportvereniging Langbroek, Alexanderdreef 16, 3947 PA Langbroek.

Lidmaatschap
De contributiebedragen voor het seizoen 2018-2019 voor het lidmaatschap van SVL Voetbal staan vermeld op het aanmeldformulier. De contributie wordt jaarlijks door de Ledenvergadering vastgesteld.

Opzeggen
Opzeggen van het lidmaatschap dient uitsluitend schiftelijk te gebeuren. Gebruik hiervoor het afmeldformulier. Mail een volledig en ondertekend afmeldformulier naar secretaris@svl-voetbal.nl (staat vermeld op het aan/afmeldformulier). Mondelinge afmeldingen bij wie dan ook hebben geen geldigheid en u kunt zich hier niet op beroepen!

Opzegtermijn
Afmelden voor het nieuwe seizoen dient te gebeuren uiterlijk 30 dagen voor aanvang hiervan (begin seizoen: 1 juli, afmelden voor: 1 juni). Seniorleden zijn automatisch lid voor een heel seizoen. Voor jeugdleden geldt tijdens het seizoen een opzegtermijn van 4 maanden.