Nieuws afdeling tennis

Geen toss tijdens competitiewedstrijden
17 september 2018

In verband met de najaarscompetitie is er op de volgende data geen toss mogelijk:

Er zijn dan 3 banen bezet vanaf 14.00 uur tot ongeveer 19.00 uur.

Met Wijk4Life in actie voor het KWF
20 juli 2018

Download de flyer van Wijk4Life.

Wij komen in actie tegen kanker, helpt u mee?
Het evenement Wijk4Life is een samenwerking tussen de tennisverenigingen uit Langbroek, Cothen en Wijk bij Duurstede met als doel zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF.

Wanneer en wat?
Op 8 september 2018 houden we een tennisevenement voor het goede doel op de drie locaties. We organiseren ludieke wedstrijdjes: wie serveert het hardst, wie speelt de langste rally met de ‘verkeerde’ hand en wie heeft de mooiste outfit? Speel mee met ‘round de court’, of tennis met een half afgeplakte skibril of met een racket met minder snaren. Ervaar hoe moeilijk rolstoeltennis eigenlijk is of volg een clinic bij een van de tennisleraren van de verenigingen. Natuurlijk spelen we ook tenniswedstrijdjes van 30 minuten, maar uiteindelijk staan lol en het goede doel op de eerste plaats!

Waar?
We spelen op drie locaties:

  • TV Uitwijk, Lekdijk Oost 12, Wijk bij Duurstede
  • TC De Kamp, Overrijnseveld 7, Cothen
  • SVL, Alexanderdreef 16, Langbroek
 

Voor wie?
Voor iedereen. Jong, oud, lid of geen lid, ervaren of onervaren. Individueel of als team.

Er is meer!
Zoals een loterij met prachtige prijzen. Loten worden in aanloop naar het evenement én op de dag zelf verkocht. De trekking is op 8 september, maar de uitslag publiceren we ook op Facebook en de verschillende websites. Daarnaast is er een Rad van Avontuur bij TV Uitwijk. De hele middag draaien we aan het rad voor leuke prijzen. Je hoeft niet te tennissen om (met de hele familie) langs te komen! Er is een springkussen, je kunt ballen gooien, ballen raden, sjoelen etcetera.

Hoe zamelen we geld in voor het KWF?
Iedereen kent wel iemand in zijn naaste omgeving met kanker. Eén op de drie mensen in Nederland krijgt in zijn of haar leven de diagnose kanker en het aantal kankerpatiënten zal blijven stijgen tot 40% meer kankergevallen in 2020. Onderzoek helpt om de droom te realiseren van minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Voor onderzoek is geld nodig. Met Wijk4Life zamelen we geld voor het KWF in door aan elke deelnemer te vragen een minimaal bedrag van € 19,99 (kinderen € 9,99) bijeen te brengen voor inschrijving. Daarnaast schenken de verenigingen de helft van de bar-opbrengst aan het KWF. De opbrengst van de loterij en het Rad van Avontuur doneren we ook aan dit goede doel en we gaan op zoek naar sponsoren.

Inschrijven
Ga naar www.toernooi.nl, zoek op Wijk4Life en schrijf je in.
Ingewikkeld? Stuur dan een mail met je naam en speelsterkte (9 is startniveau, 1 is superprof) naar wijk4life@gmail.com, geef je bijdrage aan je club en wij melden je aan.

Hoe kan ik sponsoren?
Schenk prijzen voor de loterij/ Rad van Avontuur. Laat je sponsoren door je werkgever en schrijf je in als bedrijfsteam. Trek je bedrijfsoverall aan, misschien win je dan ook nog de prijs voor de leukste outfit!
Stort een extra bijdrage op NL89 RABO 0330 1178 74 t.n.v. TV Uitwijk o.v.v. ‘sponsoring Wijk4Life’. Hiermee kunnen wij de kosten voor de organisatie dekken waardoor er meer geld overblijft voor het KWF. Of sponsor in natura, zoals drukwerk, springkussen, catering etc.

Ron Hehemann is namens de organisatie de contactpersoon voor sponsoring. Neem contact met hem op voor alle mogelijkheden en tegenprestaties (wijk4life@gmail.com). KWF heeft de zogenaamde ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling), waardoor sponsoring fiscaal aantrekkelijk kan zijn.

Concept-programma
Wij sleutelen nog hard aan het definitieve programma. Vooralsnog ziet de dag er als volgt uit:

09.00 Opening door de wethouder van sport bij TV Uitwijk
09.15 - 12.00 Jeugdspelen (alleen bij TV Uitwijk)
09.00 - 16.30 Volwassenen starten in Cothen en Langbroek
12.00 - 12.30 Lunch en prijsuitreiking jeugd in Wijk bij Duurstede
   
13.00 - 17.00 Start middagprogramma programma volwassenen in Wijk bij Duurstede, Rad van Avontuur en
overige buitenspelen
17.30 Finale ‘hardste service’ in Wijk bij Duurstede
18.00 Start BBQ (kosten niet inbegrepen in inschrijfgeld)
18.30 Trekking loterij, prijsuitreiking door burgemeester Tjapko Poppens en tussenstand
opbrengst KWF
19.00 - 24.00 Naborrelen, dansen, muziek

 

Archief nieuws afdeling tennis 2017
Archief nieuws afdeling tennis 2016
Archief nieuws afdeling tennis 2015
Archief nieuws afdeling tennis 2014
Archief nieuws afdeling tennis 2013
Archief nieuws afdeling tennis 2012
Archief nieuws afdeling tennis 2011
Archief nieuws afdeling tennis 2010
Archief nieuws afdeling tennis 2009
Archief nieuws afdeling tennis 2008
Archief nieuws afdeling tennis 2007