Nieuws

Zonnepanelen op dak clubgebouw SVL
13 augustus 2017

Op het dak van het clubgebouw van SVL heeft de Sportstichting Langbroek zonnepanelen laten aanbrengen. Het gaat in totaal om 320 stuks zonnepanelen met een totaal vermogen van ca. 84 kWp. Met deze investering worden de energiekosten van het sportcomplex sterk gereduceerd en verlaagt dit de totale exploitatiekosten.

In de kantine van de voetbal van SVL zal een scherm komen te hangen, zodat de gebruikers van het sportcomplex kunnen zien wat de opbrengsten zijn van de zonnepanelen. Het is een mooie investering in het verlagen van de kosten en er wordt op deze manier bijgedragen in het verduurzamen van Langbroek.

 

 

Robotmaaier gestolen
27 maart 2017

Voor het onderhoud van de voetbalvelden bij SVL maakt de Sportstichting Langbroek (SSL) gebruik van een automatische grasmaaier, een zogenaamde robotmaaier. In de nacht van zondag 26 maart op maandag 27 maart 2017 is deze robotmaaier inclusief laadstation gestolen. Het laadstation met daarin de maaier bevond zich bij veld 3.
Het gaat om een robotmaaier van het type Belrobotics Bigmow (zie afbeelding).

Mocht je in de betreffende nacht iets verdachts gezien en/of gehoord hebben, dan horen we dit natuurlijk graag. Je kunt dan contact opnemen met:

Geert Willem Merkens (06 2957 7679, terrein@sportstichtinglangbroek.nl)
Alex Cortenbach (06 5345 9380, algemenezaken@svl-voetbal.nl)