Nieuws afdeling gymnastiek

Open les turnen / gymnastiek SVL Langbroek
19 december 2018

Waar: SVL, Alexanderdreef 16, Langbroek, Gymzaal
Wanneer: Zaterdag 5 januari 2019 van 10.00 – 11.30
Deelname: Gratis, aanmelden: secretaris@svl-gymnastiek.nl
Voor wie: De jeugd die eens de gymnastiekles / turnles bij SVL wil uitproberen! Vanaf 3 jaar.

Elke woensdagmiddag is er gym/turnles bij SVL in Langbroek, diverse groepen met diverse leeftijden. Vind je het leuk om te springen en de mini trampoline, kast en lange mat uit te proberen?
Kom dan 5 januari eens uitproberen en neem gezellig een vriendje of vriendinnetje mee. Ook mag je natuurlijk een keertje op woensdagmiddag mee doen! Volwassenen ook altijd welkom een keer een les mee te doen op maandag-, woensdag- of donderdagavond.

Of vind je voetballen, badminton of tennis leuker? Kijk dan even op de site en kom ook gezellig een keer mee trainen om uit te proberen!

Graag tot ziens op 5 januari!

 

Verslag Kersttoernooi
16 december 2018

Kijk in het foto-album voor alle foto's.
Kijk in dit tweede foto-album voor nog meer foto's.

Zoals al jaren gebruikelijk, sloot de afdeling gymnastiek af met een sportief Kersttoernooi op 14 december bij SVL in Langbroek. Dit jaar voor de 13de keer. Het was een goed jaar met veel deelnemers, er waren 21 teams met ruim 40 deelnemers. De teams werden samengesteld door loting, zodat het voor iedereen een verrassing bleef met wie ze gingen spelen, dit leverde leuke teams op.

  

Er werd gestreden om de eer met de volgende sporten: tafeltennis, dynamic tennis, badminton, darten en sjoelen. Na een muzikale warming-up kon het toernooi beginnen. De 5 scheidsrechters hielden alles goed in de gaten, dit waren Wim, Han, Sven, Jeffrey en Sjoerd. Eduard zorgde ervoor dat de punten netjes genoteerd werden. Tussen de sporten door werd er gezellig gekletst, aangemoedigd en wat gedronken.

Na het toernooi werd de uitslag in de kantine bekend gemaakt:
1ste prijs: Hans Marchal en Ineke Spoelstra, 93 punten
2de prijs: Marlies Pasveer en Marianne Oostveen, 90 punten
3de prijs: Harry van Woudenberg en Hanneke Slot, 79 punten

Bekijk hier alle uitslagen.

  

Gelukkig hoefde ook Henk niet in actie te komen als EHBO-er, ondanks dat het het 13de toernooi was. Achter de bar hadden Joke, Heleen en Tom het druk om een ieder van een hapje en drankje te voorzien. Toen ook de buikjes vol waren ging een ieder voldaan naar huis, op naar het nieuwe jaar, met waarschijnlijk aan het eind weer een Kersttoernooi.

Uitnodiging Kersttoernooi 2018
11 november 2018

Ook dit jaar is er weer ons traditionele KERSTTOERNOOI en wel op vrijdag 14 december om 14.00 uur. Het toernooi wordt door SVL afdeling gymnastiek en Stichting Binding georganiseerd.

WAAR: Bij SVL, Alexanderdreef 16 Langbroek. Na het sporten gaan we gezellig nakaarten onder het genot van een hapje en een drankje. Wil je ook mee eten, meld dit dan ook bij je opgave.

KOSTEN: Soep € 6,- p.p. Keuze uit erwtensoep of champignonsoep. Voor leden is het toernooi gratis, voor niet-leden € 3,-

Graag tot 14 december!

GEEF JE OP VOOR 7 DECEMBER bij Teunie (betalen bij opgave) via dit aanmeldformulier.

Uitnodiging voor speciale ‘pieten’ gymles!
11 november 2018

Piet heeft ons al laten weten dat hij woensdag 28 november naar de SVL gym/turnles komt. En net als voorgaande jaren zou hij het heel leuk vinden als er veel kinderen zijn!

De lessen van 15h00 en 16h00 worden samengevoegd in 1 les van 15h30-16h30. De ‘oudere’ kinderen hebben hun normale les om 17h00. Het feestje is in de gymzaal en we gaan allemaal leuke sinterklaasspelletjes doen. Je mag verkleed komen!

Alle kinderen van 7 jaar of jonger zijn welkom ook als je geen lid bent! Heb je een vriendje, vriendinnetje, kleinkind, broertje of zusje of kennis die het ook leuk vindt om te komen? Van harte welkom!

Geef je wel eerst nog even op! Dat doe je eenvoudig door een mailtje te sturen naar secretaris@svl-gymnastiek.nl o.v.v. je voor- en achternaam en leeftijd. Of lever deze flyer ingevuld in bij juf Teunie. Opgeven kan tot uiterlijk 20 november.

 

Tot 28 november! En alvast de groeten van…

Sint en Pieten

Nieuw contract voor Teunie Emons
11 oktober 2018

Eindelijk was het dan zover, onder het motto “het duurt even maar dan heb je ook wat”. Met dit nieuwe contract geven Teunie en SVL aan dat zij na vele jaren nog steeds veel vertrouwen in elkaar hebben. Een nieuw contract was nodig om te blijven voldoen aan de veranderende regels. De ondertekening vond plaats op 7 juni door uiteraard Teunie zelf en namens het Omni bestuur door Chris en Martin. Natuurlijk kon een mooie bos bloemen hierbij niet ontbreken.

Teunie is op haar 4e lid geworden van de gym, zij kreeg toen les van mevrouw Schoelink. Op haar 9e ging Teunie naar Cothen om daar te turnen, zij bleef daarnaast ook nog gewoon lid van SVL. Op haar 13e haalde zij haar diploma voorturnen, vanaf dat moment is Teunie gymles gaan geven aan de kleuters van SVL.
Teunie heeft ook aan de wieg gestaan van de Galm groepen. In het prille begin met gesprekken met de gemeente en het uitvoeren van testen. Toen dit eenmaal echt van de grond kwam, is zij deze groepen ook gaan begeleiden, en dat doet zij nog steeds tot op de dag van vandaag. Dat geldt overigens ook voor het geven van gymles aan de kleuters!

 

Daarnaast kennen wij Teunie ook al vele jaren als gewaardeerd vrijwilligster voor de hele vereniging. Behalve haar verdienste als bestuurslid is zij ook al jarenlang betrokken bij de organisatie van het paaseieren zoeken, Sinterklaasfeest bij SVL, penalty schieten op de slotdag en nog veel meer. Wij hopen dat Teunie nog jaren voor ons actief zal zijn en wensen haar hierbij veel succes.

Het Omni bestuur

Uitnodiging slotfeest voor alle GALM-groepen en leden van Stichting Binding
5 juni 2018

Op vrijdag 29 juni 2018 sluiten we het seizoen weer af met een sportieve en gezellige middag. Vanaf 16.00 uur worden jullie van harte welkom geheten met een kopje koffie in de kantine van de gym/tennis bij SVL, Alexanderdreef 16 Langbroek. De middag wordt dit jaar afgesloten met een gezellige BBQ. De kosten hiervoor bedragen € 17,00 p.p. (excl. drankjes). Betalen graag bij opgave, of tijdens de les als je je via de mail opgeeft.

In verband met het bestellen van het eten, graag (uiterlijk) 22 juni a.s. opgeven en het aanmeldstrookje invullen. Opgeven kan via de mail: secretaris@svl-gymnastiek.nl of het strookje even bij Teunie inleveren.

Tot ziens op de 29ste juni !

Met vriendelijke & sportieve groet,
Het bestuur SVL afd. Gymnastiek

Turnwedstrijd 24 maart
25 maart 2018

Op zaterdag 24 maart 2018 was er een turnwedstrijd in De Binder in Leersum waaraan een afvaardiging van SVL ook deelnam.

Kijk in het foto-album voor alle foto's.

Bekijk hier de volledige uitslag van de turnwedstrijd.

 

Onderlinge Turnwedstrijd SVL
4 februari 2018

Kijk in het foto-album voor alle foto's.

Zaterdag 27 januari vond de gezellige en sportieve onderlinge turn (en gym) wedstrijd plaats bij SVL in Langbroek. Eerst startten de kleuters tot 6 jaar onder bewondering en aanmoediging van de ouders. Met 5 onderdelen behaalden zij allemaal trots hun diploma.
Daarna turnden de leeftijden van 6 t/m 12 tegen elkaar in gemixte groepen. Er vonden 4 oefeningen plaats op de balk, de brug, de lange mat en de kast. Een vakkundige jury beoordeelde alle onderdelen op moeilijkheid en uitvoering. Alle kinderen kregen in hun winnende teams de medailles en diploma’s met de cijfers uitgereikt.
De individuele prijzen gingen naar:

  1. Joëlle Reijm
  2. Vera van Dijk
  3. Krista Legemaat

Bekijk hier de volledige uitslag.

Meedoen
Ook eens uitproberen hoe leuk turnen is? Je bent van harte welkom eens vrijblijvend mee te draaien of te komen kijken! De kleuters trainen op woensdagmiddag om 15.00 uur, 5 tot en met 7 jarigen om 16.00 uur en 8 jaar en ouder om 17.00 uur.

Jubileum voor Anke van Woudenberg
18 januari 2018

Dit jaar is Anke van Woudenberg 25 jaar lid van SVL, zij doet dit al die jaren bij de gymnastiek. Zij is op maandagavond gestart en sport nu al jaren op de woensdagavond van 19.30 - 20.30 uur.
Wij hopen dat ze nog vele jaren met plezier blijft sporten.

Gymbestuur


Uitnodiging Wedstrijd-Turnen zaterdag 27 januari 2018
9 januari 2018

Zaterdag 27 januari a.s. organiseren we een onderlinge wedstrijd voor onze eigen vereniging. We nodigen jullie uit voor een gezellige en sportieve ochtend in de turnhal van SVL.
We starten om 9.00 uur met de kleuters, deze wedstrijd zal tot ca. 10.00 uur duren. Om ca. 10.00 uur starten we de wedstrijd met de overige groepen. In gemixte groepen worden dan de oefeningen uitgevoerd. De wedstrijd zal rond 12.00 uur afgelopen zijn. We zien jullie graag een kwartier voor aanvang van de wedstrijd.

 

Iedereen is natuurlijk van harte uitgenodigd om deze wedstrijd te komen bekijken, dus neem je familie, vriendjes en vriendinnetjes gewoon gezellig mee! Natuurlijk willen we graag weten wie er mee gaat.
We willen jullie daarom vragen om het strookje in te vullen en in te leveren bij Juf Teunie of te mailen naar: m.van.verseveld@xs4all.nl. Graag uiterlijk 17 januari a.s. inleveren!

 

Archief nieuws afdeling gymnastiek 2017
Archief nieuws afdeling gymnastiek 2016
Archief nieuws afdeling gymnastiek 2015
Archief nieuws afdeling gymnastiek 2014
Archief nieuws afdeling gymnastiek 2013
Archief nieuws afdeling gymnastiek 2012
Archief nieuws afdeling gymnastiek 2011
Archief nieuws afdeling gymnastiek 2010
Archief nieuws afdeling gymnastiek 2009
Archief nieuws afdeling gymnastiek 2008