Nieuws afdeling gymnastiek 2016

Verslag Kersttoernooi 2016
18 december 2016

Kijk in het foto-album voor alle foto's.

Vrijdag 16 december was er weer het Kersttoernooi voor de GALM-groepen in Langbroek bij SVL. De deelnemers kwamen zo rond 13.45 uur binnen, waar ze een lootje moesten trekken om te kijken met wie ze een team vormden. Er waren 17 teams.

Na een gezellige warming-up , gingen de wedstrijden beginnen, Badminton, Dynamic-tennis,Tafeltennis in de gymzaal en Darten en Sjoelen in de kantine. Er werd gezellig gesport en sommige wedstrijden bleven ook spannend tot het eind. Het was al met al ook weer een leuk gezicht, ook zoals deelnemers die elkaar niet kenden, toch al snel een echt team vormden.

De wedstrijden werden onder toezicht van leerlingen van het ROC Amersfoort begeleid, Guillermo, Rick, Nick, Melvin en bij het sjoelen zat Han Damen. Toen de wedstrijden gestreden waren, werd er gezellig na gekletst en gewacht op de uitslag. De uitslag:

1ste prijs Marlies Pasveer & Wim Vernooij 66 punten
2de prijs Wil Anten & Hans van Denderen 64 punten
3de prijs Ella Coppoolse & Winston Christiaans 63 punten

Rond 17.30 uur werd het eten gebracht, erwten- of champignonsoep, waarna een ieder zich dit goed liet smaken met mandarijn met chocola toe.

Geen activiteit zonder vrijwilligers, daarom dank ik ook de scheidsrechters, achter de bar Kees, teltafel Eduard, EHBO Henk en bestuur Kitty. Ook Teunie werd bedankt voor haar inzet.

Ik wens een ieder fijne dagen en een gezond, sportief 2017 toe.

Bekijk hier alle uitslagen.

Teunie

Uitnodiging Kersttoernooi
10 november 2016

Vrijdag 16 december organiseren we weer een gezellig Kersttoernooi! Evenals vorig jaar wordt het toernooi bij SVL gehouden, adres: Alexanderdreef 16 Langbroek. We starten om 14.00 uur en vragen je om 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Na afloop eten we nog gezellig een kopje erwtensoep of champignonsoep, de kosten hiervoor bedragen € 6,00 per persoon. Uiteraard kletsen we ook nog bij met een drankje.

 

Wil je weer meedoen, geef je dan uiterlijk 9 december a.s. op bij Teunie (pfemons@kpnmail.nl) of vul het aanmeldstrookje in.
Bij minder dan 28 deelnemers gaat het toernooi helaas niet door. Introducees zijn natuurlijk ook weer van harte welkom! Ken je nog iemand die het nieuwe jaar goed wil beginnen en wil bewegen, neem haar of hem gezellig mee.
Deelnemers die geen lid zijn van SVL of STICHTING BINDING kunnen natuurlijk altijd meedoen, deelname aan dit toernooi bedraagt € 3,00 per persoon.

Onderlinge Springwedstrijd in De Binder
8 november 2016

Kijk in het foto-album voor alle foto's.
Bekijk de volledige uitslag van de springwedstrijd.

Afgelopen zaterdagmiddag was het weer zover, de groepsspringwedstrijd in Leersum. Er werd met 3 groepen gestreden tegen Larsheim uit Leersum en Unitas uit Doorn. De jury heeft beoordeeld op prestatie, gelijkheid en uitvoering van de sprongen.

In de eerste ronde waren de jongste deelnemers aan de beurt. Er werd begonnen met oefeningen op de lange mat. Vervolgens werd er gesprongen op de minitramp en kast. De oefeningen werden prima uitgevoerd, zelfs zo goed dat ze de 1e prijs behaalden, een super prestatie!

In de tweede ronde waren de 6 t/m 8 jarigen aan de beurt. Eenmaal begonnen met de oefeningen viel de spanning van de meisjes af en werden de oefeningen netjes uitgevoerd. Het team eindigde op de 3e plaats, een mooie prestatie!

In de laatste en derde ronde waren de 9 jarigen en ouder aan de beurt. Natuurlijk was ook iedereen hier enigszins gespannen. Ondanks de spanning was het goed te zien dat deze meisjes al meer ervaring hebben met springwedstrijden. Er werd gesprongen op de lange mat, minitramp en kastvalmat. De jury beoordeelde de uitvoering met een 1e plaats, een top prestatie!

 

Na afloop werden de bekers uitgereikt en iedereen ging met een mooi diploma weer naar huis. Het was voor iedereen buiten een spannende, ook weer een ontzettend leuke ervaring en geslaagde middag. Natuurlijk ook omdat er weer veel familie en supporters vanaf de tribunes de wedstijden volgden. We bedanken natuurlijk ook de jury die voor SVL weer de hele middag de oefeningen beoordeeld heeft.

Wil je de volgende keer ook aan een wedstrijd meedoen, kom dan eens een keer meedraaien op de woensdagmiddag. Dit kan geheel vrijblijvend. Loop dan eens binnen tijdens de volgende lesuren van SVL:

kleuters om 15.00 uur
5 t/m 7 jaar 16.00 uur
8 jaar en ouder 17.00 uur

Wij zijn de leukste en voordeligste vereniging in de omgeving! Kijk op de website svl-gymnastiek.nl.

Sportvereniging SVL
afdeling gymnastiek

Onderlinge springwedstrijd in Leersum
31 oktober 2016

Nieuwsbrief
27 september 2016

Lees hier de nieuwsbrief van SVL afdeling Gymnastiek van september 2016.

Het nieuwe seizoen gaat weer van start!
31 juli 2016

Het nieuwe seizoen van SVL afdeling gymnastiek gaat voor de jeugd weer van start op 24 augustus. De Gymnastiek Vereniging van SVL in Langbroek is een gezellige vereniging voor jong en oud! We zijn nog op zoek naar enthousiaste jongens en meisjes die kennis willen maken met Gymnastiek.

Lijkt het je wat om iedere week lekker bezig te zijn in de gymzaal in Langbroek, kom dan gerust een keertje kijken en doe gezellig mee tijdens 1 van onze lessen! Er wordt lesgegeven aan diverse leeftijdscategorieën, van kleuters tot senioren.

 

De lessen worden op de volgende tijden gegeven:

Maandag 19:15 - 20:15 uur 55+ (gemengd, conditie, oefeningen, sport en spel)
Woensdag 15:00 - 16:00 uur Kleuters (3 en 4 jarigen)*
  16:00 - 17:00 uur Turnen (5 t/m 8 jarigen)*
  17:00 - 18:00 uur Turnen (9 jarigen en ouder)*
  19:30 - 20:30 uur Senioren dames (conditie, oefeningen en soms een toestel)
Donderdag 19:00 - 20:00 uur 55+ (gemengd, conditie, oefeningen, sport en spel)

* Tijden onder voorbehoud van aantal deelnemers.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd bellen met Mirjam van Verseveld, telnr: 0343-416341 of mail: m.van.verseveld@xs4all.nl. Of bekijk onze website: www.svl-gymnastiek.nl.

We hopen je snel te zien!
Sportieve Groet,
Het bestuur SVL afd Gymnastiek

Uitslag diplomagym
5 juli 2016

Afgelopen woensdag 29 juni hebben we diplomagym gehad. Bekijk hier de uitslagen en scores behaald door de deelnemers op de diverse toestellen. Zie het foto-album voor alle foto's.

2e uitnodiging diplomagym
22 juni 2016

Nog 1 weekje …………… en dan is het zover: DIPLOMA GYM!!!
Tijdens de gymles van woensdag de 29e gaan we turnen voor een mooi diploma.

Natuurlijk zijn je papa, mama, opa's en oma's, maar ook je broer of zus van harte welkom om jullie te komen aanmoedigen.

We hopen jullie volgende week allemaal te zien !

Sportieve groet,
Bestuur SVL afd. Gymnastiek

 

SVL Jeugdkamp
25 mei 2015

Op zaterdag 18 juni vindt het SVL Jeugdkamp weer plaats. Vanwege de avond4daagse in Doorn (èn vaderdag!) hebben we dit jaar een ééndaags kamp (dus helaas geen overnachting deze keer). Maar we gaan er wel een héle leuke dag van maken! Bekijk de flyer voor meer informatie en de wijze waarop je je kunt aanmelden. Graag uiterlijk 5 juni opgeven.

Uitnodiging diplomagym
17 mei 2016

Woensdag 29 juni 2016 is een bijzondere gymles! We gaan gymmen voor een mooi diploma. Dit diploma kun je tijdens de gymles behalen. Natuurlijk zijn papa, mama, opa's en oma's, maar ook je broer of je zus, welkom om jullie te komen aanmoedigen. We hopen jullie de 29ste te zien !!!!
Svp de antwoordstrook voor 14 juni a.s. in leveren bij juf Teunie.

Bestuur SVL afdeling gymnastiek

Flessenactie voor SamenLoop voor Hoop
27 februari 2016

Nieuwsbrief
13 februari 2016

Lees hier de nieuwsbrief van SVL afdeling Gymnastiek van februari 2016.