Nieuws afdeling gymnastiek 2015

Bowlen en pannenkoeken eten
27 december 2015

Vrijdag 22 januari wordt er voor de jeugdleden van SVL van 6 t/m 10 jaar weer een geweldig uitje georganiseerd. Vanaf 18.00 uur word je verwacht in de voetbalkantine waar we eerst pannenkoeken gaan eten. Daarna vertrekken we naar Houten om gezellig een potje te gaan bowlen. Rond 21.00 uur zijn wij weer terug in Langbroek.

Hulp van ouders zijn wij zeer blij mee dus heb je tijd om pannenkoeken te bakken of om de kinderen naar Houten te rijden, vermeld dit dan gelijk bij de e-mail.

   

Geef je vóór 6 januari via de e-mail op bij: marion.visee@kpnmail.nl.

Verslag tiende Kersttoernooi
20 december 2015

Kijk in het foto-album voor alle foto's.

Afgelopen vrijdag werd het Kersttoernooi voor de 10de keer gehouden, niet zo als andere jaren in de Hordenhal, maar bij SVL. SVL is een omni-vereniging en dit was vanmiddag goed te merken. De scheidsrechters kwamen van de voetbal, de bar werd verzorgd door de tennis en het toernooi door de gymnastiek. Er waren voor deze jubileumeditie 36 deelnemers.

Er werden door loting teams gemaakt en toen een ieder wist aan wie ze gekoppeld waren, konden ze beginnen. Om 14.00 uur werd er begonnen met het toernooi. Na de bekende waming-up werd er begonnen met badminton, dynamic-tennis en tafeltennis in de sportzaal. In de kantine kon men sjoelen en darten. Er waren leuke wedstrijden te zien en een ieder deed zijn best. Na het toernooi was het wachten op de uitslag, maar eerst werden alle vrijwilligers bedankt:
- de scheidsrechters Donny, Nick, Timothy, Sjoerd en Jeffrey;
- de teltafel Eduard;
- achter de bar Kees.

Daarna de prijswinnaars, deze werden bekend gemaakt door wethouder Jan Burger:

1e prijs Ton & Miep 75 punten
2e prijs Gert & Margriet 73 punten
3e prijs Winston & Corrie
Annie & Sophia
69 punten

Bekijk de volledige uitslag. Na de prijsuitreiking gezellig borrelen en wachten op het eten, wat er bij een ieder ook goed in ging na een middagje sporten. Er werd afgesloten met erwten- of champigonsoep. Het mandarijntje werd gesponsord door De Versmarkt uit Langbroek, Jeroen bedankt.
Al met al was het weer een gezellig Kersttoernooi en op naar het 11e toernooi. Bedankt voor een ieder die geholpen geeft.

We wensen een ieder een gezond en sportief 2016 toe.

SVL afdeling gymnastiek

Kersttoernooi 2015 voor de GALM-groepen en introducés
13 november 2015

Het is alweer het TIENDE KERSTTOERNOOI, dus gaan we er een spetterend toernooi van maken. Het toernooi is op vrijdag 18 december en we starten om 14.00 uur, graag 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn.

We houden het dit jaar bij SVL, Alexanderdreef 16, Langbroek. Na afloop eten we nog gezellig een kopje erwtensoep of champignonsoep, de kosten hiervoor zijn € 5,= per persoon. Uiteraard kletsen we ook nog wat bij met een drankje.

Wil je weer meedoen, geef je dan op voor 11 december bij Teunie: pfemons@kpnmail.nl. Geef hierbij je naam, wel/geen lid en bij mee-eten de keuze voor erwten- of champignonsoep op.
Zie ook de flyer met aanmeldstrookje.

 

Bij minder dan 28 deelnemers gaat het toernooi niet door. Dit jaar mag je ook introducés meenemen. Weet je nog iemand die eigenlijk wel wil bewegen en het nieuwe jaar goed wil beginnen, neem haar of hem mee (of allebei). Zijn er mensen geen lid van SVL of FIT, maar willen wel deelnemen, dan zijn de kosten € 3,= voor het toernooi.

ALV maandag 23 november 2015 20:30
8 november 2015

Beste leden,
Op maandag 23 november zal om 20:30 de Algemene Leden Vergadering van de OMNI plaatsvinden. Wij willen jullie hierbij van harte uitnodigen. Onderstaand vindt u de agenda. Mocht u een punt willen toevoegen op de agenda, dan kunt u dat mailen naar: maaikevanrossum@hotmail.com.

De notulen van de vorige algemene ledenvergadering zijn te downloaden vanaf de pagina Algemeen/Documenten.

Tot 23 november!
Met sportieve groet,
Het hoofdbestuur.

Springwedstrijden turnen in Leersum
8 november 2015

Zaterdag 7 november was het eindelijk zo ver: de meisjes en jongens van SVL hadden hun wedstrijd in Leersum. Ze streden hier tegen SVA uit Amerongen en Larsheim uit Leersum.

In de eerste ronde waren de jongste deelnemers (5 t/m 7 jaar) aan de beurt. Er werd begonnen met oefeningen op de langemat. Vervolgens werd er gesprongen op de mini tramp en kast. Eenmaal begonnen viel de spanning van de kinderen af. Ze deden erg goed hun best. Helaas vielen ze met 21.4 punten net buiten de prijzen, maar behaalden toch een mooie 4e plaats.

In de tweede ronde waren de 8 en 9 jarigen aan de beurt. Natuurlijk waren ook hier de jonge dames enigszins gespannen. Het was goed te zien dat deze kinderen al wat meer ervaring hadden met springwedstrijden. De oefeningen werden netjes uitgevoerd, zodat het team met 22,3 punten op een mooie 3e plaats eindigde.

Voor iedereen waren deze wedstrijden, buiten een spannende ook weer een ontzettend leuke ervaring. Natuurlijk ook omdat er weer veel familie en kennisen vanaf de tribunes de wedstijden volgden. We bedanken hierbij de jury die voor SVL weer de hele middag de oefeningen beoordeeld heeft: dit is niet altijd een makkelijke taak.

Wil je de volgende keer ook aan een wedstrijd mee doen, kom dan eens een keer meedraaien op de woensdagmiddag. Dit kan geheel vrijblijvend. Loop dan eens binnen tijdens de volgende lesuren van SVL:

kleuters om 15.00 uur
5 t/m 7 jaar 16.00 uur
8 jaar en ouder 17.00 uur

Wij zijn de leukste en goedkoopste vereniging in de omgeving! Kijk op de website svl-gymnastiek.nl.

Sportvereniging SVL
afdeling gymnastiek

Schoonmaakdag zaterdag 7 november
13 oktober 2015

Het is wel weer eens tijd om letterlijk de bezem (en spons, trekker etc.) door 't Trefpunt te halen, dus is iedereen van harte welkom om mee te helpen op de schoonmaakochtend op zaterdag 7 november, van 09.00 tot een uurtje of 12.00! Bedoeling is om de 't Trefpunt binnen en buiten weer eens goed aan te pakken. Kom gewoon langs én neem als dat mogelijk is een emmer en spons mee. Voor de rest wordt gezorgd...

Slotdag GALM-groepen
28 juni 2015

Het jaar is weer omgevlogen, met sporten, gezelligheid, kersttoernooi etc. Voor je het weet, zit het seizoen er weer op en staat de vakantie voor de deur.

Dit jaar moesten we elkaar uitdagen. Had je gewonnen, mocht je een rondje inkleuren. Je mocht zelf het spel en je uitdager uitzoeken. 5 deelnemers hadden 5 spelen gewonnen, Het ene spel duurde langer dan het andere, maar daardoor konden de deelnemers elkaar aanmoedigen, of de kunst afkijken.
De spelen varieerde van GALGJE, MENS ERGER JE NIET, DAMMEN, 4 OP EEN RIJ, MIKADO, KAMERTJE VERHUREN, maar ook iets actiever als PARAPLU TENNIS, BUS GOOIEN, PITTEZAK GOOIEN, enzovoort, dus voor een ieder wat wils.

Het was een leuk gezicht zoals alle deelnemers bezig waren, daarna stond de BBQ klaar. Onder het genot van een hapje en een drankje werd het een geslaagde dag.

We hopen een ieder de eerste week van september weer te zien.

maandag 7 september bij SVL 19.15 uur (Alexanderdreef 16, Langroek)
donderdag 3 september bij SVL 19.00 uur (Alexanderdreef 16, Langroek)
vrijdag 4 september bij FIT 15.45 uur (Mariënhoeve, Wijk bij Duurstede)

Ook nieuwe leden zijn welkom, kom vrijblijvend een paar lessen meedoen.
Info over de lessen: mail naar pfemons@kpnmail.nl.

SVL Jeugdkamp
19 mei 2015

Op 26 en 27 juni vindt het SVL Jeugdkamp weer plaats. Bekijk de flyer voor meer informatie en de wijze waarop je je kunt aanmelden. Graag vóór 1 juni opgeven.

Verslag toestellen sponsorloop gymnastiek SVL
2 mei 2015

 

Omdat wij als Gymnastiek vereniging graag willen dat de kinderen kunnen blijven gymmen, hebben wij vandaag (woensdag 29 april) als gymnastiek afdeling een Sponsor Toestellenloop gehouden in de gymzaal van SVL. De opbrengst van deze sponsorloop komt volledig ten goede aan de afdeling Gymnastiek van SVL. Zo kunnen wij de kinderen laten blijven gymmen bij SVL.

Gelukkig hebben de kinderen een heleboel geld in gezameld en vanmiddag super hard gelopen om zoveel mogelijk geld op te halen voor de gymnastiek. Er waren 4 toestellen en 3 of 4 groepjes kinderen. In stukjes van 3x 10 minuten moesten ze zoveel mogelijk rondjes rennen en konden dan een sticker of een stempel ontvangen op hun looplijst.

Gelukkig waren er ook een heleboel opa’s en oma’s, vaders, moeders, broers en zussen en wie ik verder nog vergeten ben, die kwamen kijken en aanmoedigen.

Na afloop van deze geweldige prestatie kregen de kinderen wat te drinken en een zakjes chips mee naar huis.

Wij als bestuur kijken terug op een zeer geslaagd evenement en willen iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage aan een sportief nieuw sportseizoen bij de gymnastiek van SVL.Groepsspringwedstrijd in de Binder in Leersum
2 februari 2015

Zaterdag 31 januari 2015.

Vandaag de grote dag voor de kinderen die hebben geoefend met Teunie voor de springwedstrijd. Vandaag mogen jullie dan echt laten zien wat jullie hebben ingestudeerd met Teunie.

Wij zijn de gelukkige om af te reizen naar Leersum waar de wedstrijd zal plaatsvinden. Volgens mij een best spannend avontuur voor sommigen. Om 13.00 uur zullen we gaan beginnen met de wedstrijd en wij moeten gelijk met 2 groepen deelnemen in de eerste ronde.

We hebben 3 toestellen die gedaan moeten worden, de lange mat, de trampoline met een dikke mat erachter en een kast met een springplank ervoor of een trampoline. Na iedere ronde is er een prijsuitreiking.

               

SVL 1 (bestaande uit Britt, Fleur, Ilse, Inez, Ilse en Hope) halen in deze ronde een 4de prijs. Ze gaan naar huis met een mooi vaantje en een mooie diploma.

SVL 2 (bestaande uit Fenna, Ashlee, Danique, Esmee en Noelle) mogen heel trots zijn, want zij gaan er met een mooie wisselbeker vandoor voor de 1ste prijs!!!! Goed gedaan dames!!!

In ronde 2 komt SVL 3 aan de beurt. De oefeningen zien er goed uit. Nu afwachten wat de jury ervan vindt. SVL 3 (bestaande uit Ariette, Mika, Jorge, Vera Anouk en Johanna) gaan naar huis met een mooie 3de plek!!! Super goed gedaan.

               

In voor ons de laatste ronde doet nu SVL 4 mee. Dit zijn onze oudste kinderen of moet ik zeggen dames en jonge heer!!! Ook zij laten mooie oefeningen zien, want natuurlijk hebben zij ook hard getraind. SVL 4 (bestaande uit Kevin, Corine, Emma, Anouk, Romy, Julia en Chloe) behaalde deze middag een mooie 3de plaats!!!! Super!!!!

Ik denk dat wij als vereniging kunnen terugkijken op een geslaagde middag in de Binder in Leersum.
Iedereen bedankt voor deelname en de aanwezigheid tijdens de wedstrijd !!!!!