Verenigingsnieuws

Achteromloop afgesloten
11 oktober 2018

Uit onderzoek is gebleken dat de buitenmuur bij de buiten berging instabiel is. De achteromloop naar de BGT kantine is daarom tijdelijk afgesloten.

Sport Stichting

Rabo Clubkas Campagne. Laat jouw clubhart zien!
2 oktober 2018

Rabobank Rijn en Heuvelrug draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Zij stelt hiervoor € 150.000,- beschikbaar! Deel de acties van onze club om stemmen te werven op Twitter met de hashtag #ClubkasRH. We dingen dan ook mee naar de originaliteitsprijs. De afdelingen Tennis, Gymnastiek en Voetbal doen mee aan de Rabo eClubkas Campagne!

Stemmen
Van 1 t/m 15 oktober 2018 mogen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Ieder Rabo-lid brengt in totaal vijf stemmen uit, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde afdeling/club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Dat betekent dus als je heel SVL een warm hart toe vertrouwd twee stemmen voor SVL tennis en twee stemmen voor SVL voetbal of voor gymnastiek.

Oproep aan alle leden
Het is voor SVL tennis, gymnastiek en voetbal belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor: wedstrijd- en trainingsmateriaal voor jeugdleden, onderhoud velden, budget voor jeugdtoernooien.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen op SVL tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Rijn en Heuvelrug. Je kunt alleen op ons stemmen als je lid bent van Rabobank Rijn en Heuvelrug. Niet iedere klant is automatisch ook lid! Je kunt dit checken via Rabo Internetbankieren, ‘Mijn gegevens’. Je ziet dan ook gelijk of jouw e-mailadres bekend is bij de bank. Alleen als dat bekend is, ontvang je vanaf 1 oktober een persoonlijke stemcode.

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/rh
Bedankt voor jouw steun!

Groeten van SVL afdeling tennis, gymnastiek en voetbal

Algemene Ledenvergadering 6 juni 2018
10 mei 2018

Op woensdag 6 juni 2018 vindt de Algemene Ledenvergadering van de SVL-omnivereniging plaats. Aanvang is om 20.00 uur in de voetbalkantine.

Agenda:

  1. Welkom/Opening
  2. Mededelingen/Ingekomen stukken
  3. Verslag vorige A.L.V. 7 december 2017
  4. Verslag penningmeester
  5. Begroting/contributie
  6. S.S.L.
  7. Overige punten/Rondvraag
  8. Sluiting

Het bestuur

Paasfeest bij SVL
2 april 2018

Kijk in het foto-album voor alle foto's.

Op Goede vrijdag 30 maart was de Paashaas bij SVL op bezoek! Om 10.30 uur kwamen een 30-tal kinderen naar SVL om een sportief paasfeestje met elkaar te vieren. Eerst waren er allerlei spelletjes in de gymzaal. Van paaseieren in het hok gooien, rennend paaskwartet bij elkaar halen tot aan eierenhindernisbaan en grabbelopdrachten. Ook konden de kinderen paashaasoren knutselen en geschminkt worden. Tijdens wat drinken en lekkers in de pauze kwam de heuse paashaas langs die al zijn eieren kwijt was. Gelukkig hebben alle kinderen helpen zoeken op het voetbalveld. Met een lekkere chocolade paashaas gingen zij daarna weer naar huis.

                    

De Paashaas weer bij SVL op bezoek!
12 maart 2018

Vrijdag 30 maart vieren we een sportief paasfeestje met elkaar. We zouden het heel leuk vinden als we dit met veel kinderen kunnen doen! Het paasfeestje is van 10.30 tot ongeveer 11.30 uur. We gaan eerst allemaal leuke en sportieve paasspelletjes doen, we hopen buiten bij mooi weer. Je papa of mama mogen helpen bij de spelletjes. Misschien wordt je wel geschminkt en versierd als echte paashaas! Trek makkelijke kleren en schoenen aan! We sluiten af met paaseieren zoeken.

Alle kinderen van 7 jaar of jonger zijn welkom! En ben je zelf lid van SVL? Dan is het helemaal gratis. Ben je zelf geen lid, maar je vader, moeder, opa of oma wel? Vraag dan je ouders € 2,- mee te nemen en lever dit in bij juf Teunie!

Geef je wel eerst nog even op! Dat doe je eenvoudig door HIER te klikken en de vragen te beantwoorden. Of print het inschrijfformulier uit en lever deze volledig ingevuld in bij Teunie. Opgeven kan tot uiterlijk 23 maart.

We hopen jullie allemaal te zien de 30ste!

 

Julia Roeleveld overleden
2 februari 2018

Bekijk hier de rouwkaart.

Met grote verslagenheid namen we kennis van het plotselinge overlijden, op 61 jarige leeftijd, van SVL-tennislid en voetbalvrijwilliger Julia Roeleveld.
Woorden schieten te kort en we zullen haar binnen onze club erg missen. Julia was jarenlang een actieve vrijwilliger bij SVL.
Namens het bestuur, vrijwilligers en leden wensen wij Hans, kinderen, kleinkinderen en familie enorm veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Bestuur, leden en vrijwilligers
Sport Vereniging Langbroek

Bouw Beleef Geniet!
21 januari 2018

Woon jij in Cothen, Langbroek of Wijk bij Duurstede en wil je een speel-beweeg-natuur-beleving voor kinderen in je buurt?
Doe dan mee en bedenk een vrij toegankelijke speelgelegenheid voor kinderen in de basisschoolleeftijd, die ZIJ leuk vinden en JIJ mag bedenken! Een natuur-speelbeleving waar kinderen kunnen ontdekken, bewegen, spelen, verwonderen, ontmoeten en leren.

Ideeën? Laat van je horen, de beste ideeën worden beloond met uitvoering!
Werk je idee uit in een maquette, tekening, filmpje, foto’s of op een andere manier. Het mogen nieuwe voorzieningen zijn maar ook aanvullingen op bestaande speelgelegenheden. Of bedenk iets heel anders en maak er bijvoorbeeld een evenement van. Alle ideeën zijn welkom! Laat je creativiteit de vrije loop!

Wat gaan wij met jou beleven?
Lever je idee of ideeën uiterlijk 16 februari a.s. in bij het Huis van de Gemeente. Op woensdagavond 21 februari mogen de inzenders van de geselecteerde ideeën hun inzending presenteren aan de werkgroep van het project. De werkgroep maakt daarna onder leiding van wethouder Wil Kosterman een keuze.

Kijk voor alle voorwaarden en meer informatie op: www.wijkbijduurstede.nl/inwoners/bouw-beleef-geniet

Gemeente Wijk bij Duurstede

 

André van Mourik prolongeert dartstitel
21 januari 2018

 

André ‘the Lightmaker’ van Mourik heeft zaterdag 13 januari 2018 zijn titel op het semi gesloten Langbroeks kampioenschap darts met succes verdedigd. In de finale was hij te sterk voor Bert ‘the Streetmaker’ Hoogland.

Jeroen Wendels en Anja van Mourik waren de afgelopen tijd weer druk in de weer om een mooie dartsavond te organiseren in onze tot dartshal omgebouwde kantine. Na er een kort nachtje over geslapen te hebben kunnen we wel concluderen dat ze dat weer gelukt is.

Gekozen werd voor de datum van zaterdag 13 januari 2018, om zodoende de spelers van de PDC en de eerste afvallers van de BDO een kans te geven om acte de présence te geven.


Van jong tot iets ouder, van (ex-) competitiedarters tot mensen die zaterdag toch maar eens hun pijlen gingen zoeken en van (geboren) Langbroekers tot troeven die naar voren werden geschoven door sponsoren. Ze waren te vinden onder de 35 ingeschreven darters.

Na een poulefase met 8 poules vond er een eerste schifting plaats, de nummers een en twee gingen de knock-outfase in, in de winnaarspoule, de nummers drie en vier gingen naar de verliezerspoule. Een fout kon vanaf nu gelijk dodelijk zijn. Uiteindelijk was er voor de eerste zes van beide poules een prijs. Waar André van Mourik in de winnaarspoule duidelijk maakte dat er met hem ook dit jaar niet te spotten viel, denderde Gert-Jan van Eck over alles en iedereen heen in de verliezerspoule.

 

 

Uitslagen

Winnaarspoule:
1 André van Mourik
2 Bert Hoogland
3 Robin Jansen
4 Dirk-Jan Henzen
5 Martin Haisch
6 Michael Blanken

Verliezerpoule:
1 Gert-Jan van Eck
2 Dick Zumbrink
3 Bart Aalbertsen
4 Remco Schothorst
5 Jeroen Wendels
6 Donny Ebergen

Namens SVL willen wij Jeroen en Anja, alle vrijwilligers en natuurlijk de sponsoren bedanken voor deze leuke en gezellige avond.

Speldjes uitgereikt bij SVL
6 januari 2018

Kijk in het foto-album voor alle foto's.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie zijn de jaarlijkse speldjes voor zoveel jaar lidmaatschap van SVL uitgereikt.

Als eerste waren de leden die twaalf en een half jaar lid zijn van onze vereniging aan de beurt. Marjolein Hoogendoorn, Iris Aalbertsen, Ruben Roelofs, Edo van Rossum, Sjoerd Roeterd, Martin Roeleveld. Hierna werden Martijn en Geert Willem Merkens gehuldigd voor het 25 jaar lidmaatschap. Arnold van Os werd voor 50 jaar lidmaatschap gehuldigd. Later op de avond werd ook Gert van Leeuwen gehuldigd voor het 50 jarige lidmaatschap van SVL.

Paul Emons werd gefêteerd voor 12,5 jaar speler van het eerste elftal. Hiervoor kreeg hij een schaal overhandigd.
Alex Cortenbach is per 1 januari gestopt met zijn functie in het dagelijks bestuur van de voetbal, hiervoor werd hij bedankt met een bloemetje en een cadeau.

 

 

Archief verenigingsnieuws 2017
Archief verenigingsnieuws 2016
Archief verenigingsnieuws 2015
Archief verenigingsnieuws 2014
Archief verenigingsnieuws 2013
Archief verenigingsnieuws 2012
Archief verenigingsnieuws 2011
Archief verenigingsnieuws 2010
Archief verenigingsnieuws 2009
Archief verenigingsnieuws 2008